problem s PC... nenacita plochu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

problem s PC... nenacita plochu

Príspevok od používateľa Viper1121 »

zdravim...
mam nejaky problem s PC...bohuzial neviem aky....
nedavno este isiel....ale kamarat mi vravel ze mu mam napalit CoD6...ale, ked som zapinal nero, tak mi vypisalo nejaky oznam kde bolo neodoslat
(urctite viete co myslim)....a to mi robilo aj pri programe camtasia studio ci jak sa vola...
tak som ho teda restartoval...ale uz nesiel zapnut...najprv sa v kuse restartoval...drzal som vypinacie tlacidlo asi 6sec. ale len PC restartlo...musel som ho vypnut tak ze som ho vytiahol zo siete...potom sa mi ho nejak po par nepodarenych zapnutiach zapnut, tak mi nacitalo plochu ale ikony neboli...mys ano... tak som restartoval(to iste)...som este restarty parkrat opakoval, az nakoniec sa zapol normalne... a potom pozeram ze mi na NOD32 vyprsala skusobna doba...tak som odinstaloval...a potom mi vypytalo ci chcem restart..nahodou som dal ano...odvtedy mi nacita len plochu a ikony nie...dokonca som ho nechal asi 20 min tak ci sa nenacitaju...nic...

prosim pomoc....za pomoc samozrejme K+

btw. skusal som aj take nieco ze "Last know good configuration" ci ako sa to vola...tiez bez uspechu :cry: :cry:
helicos
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa helicos »

a v safa mode si to skusal pustit?
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

Ak ti nenačítal plochu, tlačidlo win+r a tam napiš explorer.exe...mala by ti nabehnúť. inak skus pustit win v safe mode. ak ti nabehne normálne, tak tam maš nejaky bordel. ako dlho máš ten win?
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

skusal som to windows+R no nic sa nedialo...a v safemode ide....
je mozne ze tam mam nejaky virus??
ak hej tak ako ho odstranim mam ho pustit v safemode a nainstalovat napr NOD32?? a oscanovat ho?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zmeň si názov na niečo konkrétnejšie, lebo keď sa hojko zobudí tak ti to tu zamkne
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

aj som to tak tusil ze mi napises :D co take tam mam dat?
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

este by som skusil obnovu systemu ze co to spravi a iba cisto s NOD32 by som to neskenoval. okrem toho by som skusil aj iny antivirak
Tress
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tress »

neppo napísal:este by som skusil obnovu systemu ze co to spravi a iba cisto s NOD32 by som to neskenoval. okrem toho by som skusil aj iny antivirak
napodobne,, podobne veci ze mi restartovavalo pc koli Mysql serveru a podobne som riesil obnovenim systemu.. daj najprv nejake 2 dni pred tym ako ti zacal problem,, ked ti to nepojde tak tam hod aj tyzden,,,
inak neviem, jedine spustit explorer.exe
666andrew
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 666andrew »

ak si myslíš že tam máš nejaký vírus choď na www.viry.cz nájdi Řešení problémů, logy a nájdi si postup ako vytvoriť log RSIT popíš im svoj problém a oni ti pomôžu samozrejme ak to robí nejaký vírus ...

//ak to viry.cz má byť v /code pardón som tu nový
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

A keď stlačíš Ctrl + Alt + Delete tak v Procesoch máš ten explorer.exe ?

Ak ho tam máš ten explorer.exe tak ho vypni cez Ukončit proces a potom ho znova zapni cez vľavo hore Soubor -- Nová úloha -- Spustit -- Procházet -- Windows -- explorer.exe

Ak ho tam nemáš v Procesoch tak ho rovno zapni.
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Skontroluj integritu systemových suborov. Spusti Windows v safemode: Start - spustit - cmd - tam napis: sfc /scannow Windows ti zacne kontrolovat systemove subory, ci niesu poskodene, pozmene alebo ci nejaky nechyba. Ak najde chybu tak ju opravi. Pravdepodobne budes potrebovat aj instalacne CD windows, ktory mas nainstalovany, z neho sa potom pri oprave nacitaju chybajuce alebo poskodene systemove subory. Tento proces kontroli moze trvat dlhsi cas, tak sa na to priprav.
Ak to nepomoze - v safe mode chod do start - ovladaci panel - nastroje pre spravu - prehliadac udalosti (alebo len start - spustit - eventvwr.msc). Tam klikni na udalosti systemu a pozri ake su tam vypisane chyby tak isto klikni aj na udalosti aplikacii. Chyby, ktore tam budu vypisane sem potom napis.
Stiahni si HijackThis, vytvor a uloz si z neho log. Log potom odosli na tejto stranke: http://www.hijackthis.de/, ked ti potom vyskoci okno s procesmy urob screeny a tie sem postni alebo sem len postni log.
Urob screen programov, ktore sa spustaju po spusteni Windows: Start - spustit - msconfig - karta po spusteni. Ten screen sem tiez postni.
Napísať odpoveď