//autoeditácia príspevku ( 08 Nov 2009, 20:52 )
Aha, este lacnejsi, a mozem si ho zobrat osobne
http://datacomp.sk/volant-logitech-g25- ... 11353.html
si to chcel objednavat v datacome co ? ... ja som chcel tiez ked mi preplo ... prve to mal byt momo ... ten mi volali ze namaju ze tu cenu .. povodne 65ecok ze mi ho mozu zohnat len za 84 tak som to zrusil ... hned na to som im pisal ze ma vytocili a nech si na to davaju pozor a ze som zvedavy ci mi mozu teda dodat aspon G25 ktoru mali nieco pod 200ecok ... odpoved mi prisla ze mi ho mozu zohnat za 250 ecok ... potesili ma ... nasral som sa akupil GTecko ...moosha napísal:Skus vykalibrovat pedale.
//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2009, 22:14 )
Taaak a je to tu, G25 mat budem. Bohuzial, v kamennom shope v Kosiciach, skade som ju chcel kupit zdrazela na 260€... budem ju musiet zobrat z ProGamingShopu. Maju teraz nejake velke oneskorenia pred Vianocami? Ked to objednam koncom tyzdna cez to GLS, tak pride do Vianoc?
Ja som ten, co si objednal G25 za, podotykam, 205€.
Aspon mi prestante klamat, ze naskladnenie "neocakavate", ked urcite dobre viete, ze Logitech G25 sa prestal vyrabat...
Ak by ste si vazili svojho zakaznika, tak mu produkt date za cenu, za ktoru si ho objednal (snad 30% z vasej marze na tomto produkte obetujete).
Je uz len na Vas, ci si zachovate svoje renomé a date mi ho za 205€, alebo sa budete spravit ako suflikari.
Michal Mucha.