speedtest chello fail?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

speedtest chello fail?

Príspevok od používateľa uplink »

Ahojte,

Erm, dnes som mal dosť zapeklité problémy s netom [šiel, resp. nešiel tak že 20-110 kbps] a teraz keď som pár krát reštartol modem, zanadával si a dal som cucať veci z RS. Zrazu to šlo cca 28 MB/s overall :? čo je dosť hrozivá rýchlosť. Skontroloval som stiahnuté dáta, všetko sedelo. Potom som skočil na speedtest, niekde to šlo 60, niekde to šlo 110 a toto ma dorazilo. Ten test som prebehol asi 20x po sebe, za každým nad 200 mibit/s. Je možné aby mali nejaký poroblém v chelle? Sieťovku mám 1 gibit, disk mal dosť problém so zápisom pri tom vyhúlení na tých 28 MB/s. Nejako sa mi nezdá aby to šlo tak rýchlo.

Viem že "staro-nová" technológia simultánneho prenosu dát v rámci jedného kábla na viacerých frekvenciách dovolí násobiť technologický limit 70-80 mibit limit koaxiálneho káblu teoreticky až do nekonečna, ale tak aby to nemali shapnuté?
Prílohy
632792911.png
63279378.png
632799805.png
632800275.png
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

neviem ale ked pozeram na tu rychlosť,tak sam i chce plakať.
ako som už pisal mam slovanet,platim zaň okolo 15eur,ak nie viac a nejde mi to ani 100kB/s... :( prvych 100mb to ide okolo 0,5mB/s potom klesne rychlost na cca 30kB/s? je to možne,aby v dnešnej dobe som musel čakať niekolko minut,kym mi načita video na youtube?
sme asi uplne dva opačne pripady.. :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ešte stále mi to overspeeduje. Ide mi len o to či to nie je nejaký bug u UPC, alebo dačo. Či to je v poriadku. A modem svieti na červeno, namiesto na modro :/
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

uplink

Ja ti iba tíško závidím ja mam totiž 2krat menší download ako ty upload. :(

Ved ked na to pozeram tak fakt by mal HDD problem aj zapisat to co tahas. Ani s polovice nedosahujem taku rychlosť ked kopírujem DVD na HDD. A to mam to DVD v mechanike. :D
Rayen11
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Rayen11 »

fasa rychlost...ale ako tak pozeram tak tie pingy su dost na hovno...to upc ma take otrasne pingy?...ja mam optiku a pingy mi nad 8 nikdy nevyskoci...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

záleží kam. Na dedikované servery [herné] mám nízku latenciu [2-20ms]. Na servery ktoré sú na to neni stvorené vyššiu...
Napísať odpoveď