Pred 2 tyzdnami som sa pripojil na DSL internet - program Turbo 2. router - D-link 2641R
Nasa obec (Radava) je novozriadenou lokalitou, dsl tu doteraz nebolo.
Rychlost internetu je v poriadku, no co sa tyka pingov su velmi vysoke. pingujem www.six.sk a mam pingy 80-85. Ked som sa stazoval, v Tcome povedali ze pingy nie su garantovane a pokial nie su nad 150, oni to riesit nebudu. Ja vsak vyuzivam internet hlavne na CS ale aj Skype a pod. programy su s takymto pingom nepouzitelne.
Bol u mna aj technik od Tcomu a nevedel co s tym je, ale ked pripojil jeho router kde mal spusteny program Turbo 3, mal pingy okolo 40 -50.
Myslim vsak, ze pingy su nezavisle od programu a mali by byt okolo 17-20.
Ked si pingujem vlastny router, hadze mi ping 1ms. Je to v poriadku?
Co by ste mi odporucili? Ci uz sa mam dalej stazovat, ci je chyba u mna? Nemyslim, ze je vsak chyba u mna, kedze vsetci v nasej obci maju rovnako ping ako ja. Myslim ze chyba je niekde v ustredni, no oni sa so mnou odmietaju bavit, lebo vraj do 150 ping je v normale.
uz som fakt zufaly. poradte pls
DSL - turbo 2
-
Pufo Callo
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
KROKODIL666
Amateur
v CSku mam stabilne pingy okolo 110, no a skype je spomaleny, ked nieco poviem, tak ten druhy to pocuje s 3 az 5 sekundovym oneskorenim.
Nehovor mi pls ze pingy na dsl okolo 85 su normal. Kazdy koho poznam a ma dsl, ma pingy na peeringove centrum www.six.sk okolo 17 az 20. Preto 85 nie je normal!!
Nehovor mi pls ze pingy na dsl okolo 85 su normal. Kazdy koho poznam a ma dsl, ma pingy na peeringove centrum www.six.sk okolo 17 az 20. Preto 85 nie je normal!!
-
vladenko007
VIP
Skus odmerat na www.dsl.sk
Ja mam Turbo 3
Pingmeter
Test zaznamenal 10 vrátených paketov z 10 všetkých paketov, čo predstavuje 0.00% packet loss.
Priemerný nameraný ping predstavoval 15 ms.
Ja mam Turbo 3
Pingmeter
Test zaznamenal 10 vrátených paketov z 10 všetkých paketov, čo predstavuje 0.00% packet loss.
Priemerný nameraný ping predstavoval 15 ms.
-
KROKODIL666
Amateur