Zase len bude debata o hovne. So spekulatmi a prekrucacmi, co nevedia citat, ci chapat pisany text sa nebudem zbytocne natahovat.seth82 napísal:ach, Makovník...takže X nezávislých recenzií (pred kúpou každého elektronického zariadenia si robím poriadny prieskum a nejaké to audiofilné pozadie mám taktiež v talóne) po Internete sú všetko (pravdepodobne) zaplatené veci, ktorými sa snaží Harman Kardon propagovať svoje už aj tak v High-end triedach vážené meno...Konšpirátori všetkých krajín, spojte sa. 100Eur / 3200Sk nie je nejaká premrštená cena, plus, pokiaľ som dobre čítal, tak žiaden cenový strop tu uvedený nebol (alebo áno?)
Ked si nepochopil, precitaj si este raz, co som napisal a nedokladaj do toho svoje dojmy, lebo z toho vzniknu len nedorozumenia.
Ked ide o ten Harma Kardon, uz je to momentalne v ich prevaznom portfoliu len hranie sa na highend a ponukaju priemerne veci za cenu znacky. (i ked maju aj schopne produkty, aby si si zase nemyslel, ze som napisal VSETKY)
Co si myslis o LG Mark Levinson? Myslis, ze dostanes brutal kvalitu urovne vyrobkov Levinson za zlomok ceny komerciny LG (i ked budiz LG sa este drzi ako seriozna znacka)? hahahahaaa, asi tolko k tomu.