Tak co vy na to ? http://www.sector.sk/novinka/51015/meda ... laseny.htm
.. myslite si ze moze prekvapit v konkurencii BC2 ci MW2 ... mne sa osobne pacil iba prvy Medal of Honor AA, ten som presiel cely aaa bol som do toho zazraty dalsie diely som moc nehraval prisiel Cod 1,2 aa presedlal som na to noo na toto sa tesim a som zvedavy ... kym to vyjde aj svoj vysneny notebook uz budem mat ak mi moje financne vypocty nezlyhaju takze istotne to skusim tak ako aj BC 2
Vyzerá to celkom dobre. Medal of Honor mám celkom rád, i keď Call of Duty mám radšej. Potešujúce je, že multiplayer má robiť DICE, čo je myslím záruka kvality.
Pamatam si, ked sa mi pred rokmi dostal do ruky prvy Medal of Honor, vtedy nieco nadherne, vyborna grafika, hratelnost a aj optimalizacia na priemernu zostavu. Toho casu najlepsia hra. Prisiel datadisk, dalsi datadisk, sice novy pribeh, ale uz to zacalo byt trochu rovnake, prakticky nic nove. Vylodenie z Normandie bola nieco uzasne, ale ked prisiel Call of Duty vratane multiplayeru, tak jednoducho Medal of Honor zacal stracat svojich fanusikov a isiel na vedlajsiu kolaj. Prichod druheho dielu CoD uz znamenalo istu smrt pre MoH a tak to islo dalej. Neverim tomu, ze MoH dokaze konkurovat CoD. Jedine, cim by mohol MoH prekvapit, tak to by bol kvalitny multiplayer s dedikovanymi servermi. V opacnom pripade to ostane len nadpriemerna akca hra na tri dlhsie zimne poobedia.
hojko: Ale MoH AA nebol prvy diel. Este predtym vysli Medal of Honor a Medal of Honor: Underground. Mne sa zvlast lubil ten druhy diel. Ale az s prichodom AA sa rozmohla WWII FPS vlna. Tie MoH co prisli potom uz za moc nestali. Tento novy pravdepodobne ani hrat nebudem. Nemam rad hry kde je tzv. moderna vojna. Vynimkou je len BF2.
Vyzerá, že najnovšie pokračovanie série Medal of Honor sa posunie podobne ako Call of Duty do prítomnosti, konkrétne do Afganistanu. Okrem nového prostredia ala Call of Duty hra ponúkne aj real-time modifikovanie zbraní ala Crysis.
Medal of Honor vás presunie do marca roku 2002, kedy koaličné vojská zaútočili na baštu Talibanu v Severnom Afganistane. Konkrétne do akcie s kódovým menom Anakonda, ktorá bola zameraná na vyhnanie teroristov z ich jaskýň. Preberiete miesto Neila Robertsa, Navy Seala, ktorý pri útoku vypadne z vrtuľníka a ocitá sa o 30 metrov nižšie na zemi v snehu a sám. Začína sa jeho boj o život a aj boj o úspešné dokončenie misie.
Budete jedným z tých, ktorí pomohli zabrániť totálnej katastrofe operácie. Budete pomáhať spriateleným jednotkám, eliminovať sniperov, rozbíjať teroristické skupiny. Na to dostanete spolu okolo 60 rozmanitých a modifikovateľných zbraní.
Dátum a ani presný názov titulu zatiaľ nie je známy. Vyjde na PC, Xbox360 a PS3.
Presny datum neni dany,ale tak okolo 2010-jesen.A vyzera to pekelne dobre.No co uz ked uz znicili CoD MW2,miesto toho na buduci rok dostaneme aspon BF BC2 a MoH.
o dva roky tu zase budeme mať cod future warfare s robotmi, a šecky hry sa daju na rovnake vlnu.
Nepáči sa mi že sa hry posebe opičia, a už vôbec sa mi nepáči, že legendárne ww hry ako cod alebo moh skončia ako nejaky flashpoint či čo... a keď mi niekto povie že už sa vyčerpala tematika ww, tak je smiešny. Éra starej vojny v hrách skončila
Dunlop napísal:o dva roky tu zase budeme mať cod future warfare s robotmi, a šecky hry sa daju na rovnake vlnu.
Nepáči sa mi že sa hry posebe opičia, a už vôbec sa mi nepáči, že legendárne ww hry ako cod alebo moh skončia ako nejaky flashpoint či čo... a keď mi niekto povie že už sa vyčerpala tematika ww, tak je smiešny. Éra starej vojny v hrách skončila