Pripoj si na NB externú klávesnicu. S obliatou klávesnicou na NB ty sám nespravíš nič. Mal si NB hneď po obliatí vypnúť, vybrať baterku a aspoň deň nezapínať nech sa to poriadne vysuší.
Aj mne sa to stalo cappy je svina.. a to bolo najhoršie že ani po 5 vybrati všetkych klavesov sa to furt lepilo... mno.. potom som to reklamoval (kôli niečomu inemu) a dostal som novy
Dnes sa to stalo bratovy. Neviete ci klavesnice bude normalne fungovat lebo mu tam kvapol clin ked umyval monitor. A ked nie tak spon nejakky shop kde kupi klavesnicu.
Acer aspire 5520G
Da sa to v pohodke vycistit ale treba byt opatrny. Su klavesnice na kontakt alebo na mag. pole tlacidiel kde su uchytene magnetky na tlacitkach. Myslim ze to bude ten druhy pripad ak je novsia. V kazdom pripade to treba vycistit kazde tlacidlo osobitne a plochy liehom a jemne napr. vatou, vatovymy tycinkamy a pod... Isto pomoze.
Na a ak sa dostane kvapalina na plosny spoj,tak casom moze dojst ku korozii.Book bude fungovat napr.2 mesiace a zrazu vypovie cinnost.Preto je obliaty book najlepsie rozobrat a skontrolovat.A ak je to potrebne tak vycistit napr.tech liehom.
Tak to bolo len trochu nejdu mi len tlacidla CTRL SHIFT a Caps Lock. A uz to ide normalnejsie lebo najprv som mal ako keby stale stlaceny CTRL.
Skusime rozobrat notebook potom napisem.