mimochodom kreténovi ktorý mi dal K- sa mohol podpísať aspoň
k téme, no môže to byť ako píšete, mne to je jedno, chcel som len vedieť čo je na tom pravdy, pretože ak som sa pozrel do skupiny "We Will Not Pay To Use Facebook. We Are Gone If This Happens" tak ma prekvapil počet členov v tej skupine...
mam taky problem. Na profile nemam vlastnu foto. Teraz som bol na jednej označený je dobrá tak som neodstránil označenie. Ale teraz sa mi stále na vrchu stránky ukazuje že si ju mám nastaviť, také veľké okno. Dá sa to nejak odstrániť ? Lebo ma to sere.
neviem ci sa to tu uz rozoberalo mozno ano ale ked pisem s niekym cez chat a otvorim si napr dalsiu stranku hned ma hodi ako offline a dotycny mi moze poslat len spravu..neviete co s tym?
Po dlhej dobe mam aj ja s FB problem
Uz od rana mi kazdu chvilu chodia notofikacie na kvizy ktore som kedysi davno robil bez toho, aby ma tam niekto pozval, nerobi to aj vam?
jukel napísal:mam taky problem. Na profile nemam vlastnu foto. Teraz som bol na jednej označený je dobrá tak som neodstránil označenie. Ale teraz sa mi stále na vrchu stránky ukazuje že si ju mám nastaviť, také veľké okno. Dá sa to nejak odstrániť ? Lebo ma to sere.
neda sa to, najlepsie si je nastavit profilovu fotku (hocijaku blbost, biela tapeta hocico)
GothaR napísal:Po dlhej dobe mam aj ja s FB problem
Uz od rana mi kazdu chvilu chodia notofikacie na kvizy ktore som kedysi davno robil bez toho, aby ma tam niekto pozval, nerobi to aj vam?
robilo mi to minuly tyzden...v priebehu tyzdna mi prisli notifikacie na vsetky kvizy co som robil asi
tiež mi to robilo asi tak mesiac dozadu, strávil som asi hodinu tým že som si v nastavenicha všetky odškrtal aby mi nechodili.
Dnes mi v notifikáciach začalo zobrazovať nové veci dole, namiesto toho aby boli hore. Doteraz bolo radenie opačné. Neviem či to menili, alebo ďalší bug
fikotek napísal:Prosim Vas muzete mi nekdo poradit jak udelat to aby mi nechodili na email upozorneni ze nekdo okomentoval stav ktery sem taky komentoval.
settings / account settings / notifications a tam si odklikaj čo ti na mail má chodiť a čo nie
chcel by som sa informovať.. zase raz robili update komponentov na FB a zas to len posunuli bližšie k sr*čkam.. hovorim o privacy settings, slubovali detailnejšie nastavenia.. avšak ja v tom vidim len pekny fail.. kedysi sa dalo pekne nastaviť kto ma mať pristup k zoznamu mojich priatelov.. fanstranok a skupin.. teraz to v novych privacy settings neviem absolutne nikde najsť (prešiel som to X-krat), poradi mi niekto? momentalne ma k mojim priatelom pristup každy, aj neregistrovany uživatel poj*bany facebook..
Aj vám toto píše ? :Účet nedostupný
Váš účet nie je momentálne kvôli údržbe stránky k dispozícii. Mal by byť dostupný v priebehu niekoľkých hodín. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti.
Toy M@ch!n3: hmm, dik.. tak aspon niečo.. ale ajtak to nemeni nič na tom, že z privacy settings pre profil zmizlo plno nastaveni a teraz už nemôžem upraviť pristup určitym skupinam priatelov k určitym veciam..
je mozne si znovu zapnut anonymitu? nechcem aby si ma kde-kto pridaval do priatelov... nechcem aby ma odporucalo
zase to domrsili za necelych 24 hodin ma chce mat v priateloch 10 Jankov z Lazov...