Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Vypni Facebook Search Results ... A nebude ta zobrazovat medzi najdenymi uzivatelmi.
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

wow velmi sa mi paci novinka od FB kde si mozem vybrat priamo pri komentaroch kto moze citat moje statusy :) teraz sa uz nemusim bat napisat co chcem, niektorych "nebezpecnych" ludi som dal prec :) taktiez som si vytvoril skupiny kde som pre niektorych ludi neviditelny... vyriesil sa tak moj problem, lebo niektory ludia si pridavaju kazdeho len aby mali co najviac kontaktov, ale mne zase vadi ze mohol moj status vidiet clovek s ktorym sa ledva poznam aj dlhorocny kamarat... facebook sa zacina cinit, som zvedavy co si pripravia na vianoce/novy rok
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

r3mus kde si prosim ťa našiel to nastavovanie opravneni statusov hned pri komentaroch? o_O wtf, použivaš nejaky über-prehliadač?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...je tam taký zámok, hneď vedľa času, kedy pol status odoslaný...
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

neviete ako spravim to, aby neukazovalo ludom, co ich nemam medzi priatelmi mojich priatelov? :(
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

adameeec napísal:neviete ako spravim to, aby neukazovalo ludom, co ich nemam medzi priatelmi mojich priatelov? :(
malo by to byť tu: http://www.hojko.com/post1314050.html#1314050
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

to som uz skusal, ale priatelov mi stale vidno :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

adamec ... Priatelov asi neschovas. Asi tuto funkciu zrusili, sice nechapem preco by niekto chcel schovavat svoj Contact List.

btw. Uz su problemy na svete.
Facebook čelí kritice kvůli ochraně soukromí
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ako pardon ale s týmto súkromím je to podľa mňa pekná pi*****!
Keď nechcem aby o mne niekto niečo vedel, nebudem si písať nejaké osobné informácie do profilu, Keď chcem niekomu niečo napísať dôverne, pošlem mu e-mail. Keď chcem niečo riešiť a mám možnosť telefonovať, zatelefonujem. stretnúť sa osobne, stretnmem sa. Keď chcem niekomu ukázať fotografie, niekam ich uploadnem, pošlem link, stiahne sa a zmažem. Alebo pošlem mailom. To isté s videom. A neviem s čím. Máme tu aj smsky, mmsky. proste všetko.

Ten kto sa na FB regne si je vedomý toho že ho ľudia budú okukávať. Kto to nevie, tak je buď ko*ot alebo nevie čo chce... FB je pre ľudí, od ľudí, medzi ľuďmi, o nových ľuďoch, o kontaktoch, o zábave, o zdieľaní a neviem o čom všetkom. Je na každom jednom čo zverejní a čo nie!

Ale nie. Niekto sa furt musí sťažovať omg... Nechápem prečo neobkecávajú tie jeblé skupiny ktoré vznikajú deň čo deň. Samé nadávky, nechutné obrázky a neviem čo všetko... Proste nerozumiem. Kto nechce dať o sebe vedieť svetu, jednoducho využijte tú skvelú funkciu ktorú som si zatiaľ všimol len na FB, zmazať svoje konto. A máte, majú pokoj.
Have a nice day...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

lekoklatik napísal:Ten kto sa na FB regne si je vedomý toho že ho ľudia budú okukávať. Kto to nevie, tak je buď ko*ot alebo nevie čo chce... FB je pre ľudí, od ľudí, medzi ľuďmi, o nových ľuďoch, o kontaktoch, o zábave, o zdieľaní a neviem o čom všetkom. Je na každom jednom čo zverejní a čo nie!
hallooo, im lindsay lohan? prave preto maš na každej socialnej sieti možnosť blokovať určity obsah pre určitych ludi.. nie stale vždy každy chce, aby všetci videli to, čo tam prida.. preto dokonca aj na pokeci existuje možnosť spraviť fotoalbum pre priatelov, sukromny fotoalbum, atd.. (teraz mi prosim ťa polož otazku prečo som na facebooku, ked som taky nespokojny.. ano, hned ti odpoviem: su tam všetci priatelia, organizuju sa tam všetky akcie, najlahši spôsob kontaktu..)
lekoklatik napísal:Keď nechcem aby o mne niekto niečo vedel, nebudem si písať nejaké osobné informácie do profilu, Keď chcem niekomu niečo napísať dôverne, pošlem mu e-mail. Keď chcem niečo riešiť a mám možnosť telefonovať, zatelefonujem. stretnúť sa osobne, stretnmem sa. Keď chcem niekomu ukázať fotografie, niekam ich uploadnem, pošlem link, stiahne sa a zmažem. Alebo pošlem mailom. To isté s videom. A neviem s čím. Máme tu aj smsky, mmsky. proste všetko.
čiže ak nie som spokojny s tym, že určite veci ktore tam pridam si pozrie určita neželana skupina ludi a ja s tym nemôžem nič robiť = zmazať konto a posielať ludom, ktorych s tym chcem oboznamiť emaily alebo smsky? ked to môžem napisať jednym statusom? zaujimave
Grim-Reaperka napísal:...je tam taký zámok, hneď vedľa času, kedy pol status odoslaný...
ja tam taky zamok nikde nevidim, pošli screenshot ak ťa to neobťažuje alebo napiš aky prehliadač použivaš
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak screenshot:
Prílohy
...skúšal som to nejako nastaviť, ale zdá sa že to nejako hapruje...ten zámok aj tak nefunguje, ako by mal...
...skúšal som to nejako nastaviť, ale zdá sa že to nejako hapruje...ten zámok aj tak nefunguje, ako by mal...
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

ak chces oznamit vsetkym ze si sa vcera poriadne nadr*al, napises to jednym statusom. ak mas rodinu v priateloch a nechces aby to vedeli, hold nepis to, alebo o tom vediet budu. Mohli by spravit, ze statusy sa zobrazuju urcitej skupine, alebo vsetkym, bolo by to z tohto dovodu rozumne.

Na FB nefunguje, ze pred kazdym inym hras zo seba inu cast seba..

edit: nie som zavislaaaaak :) dik ta tip na zamok :)
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Shark NX napísal:adamec ... Priatelov asi neschovas. Asi tuto funkciu zrusili, sice nechapem preco by niekto chcel schovavat svoj Contact List.
no ja by som chcel, aby sa tomu dotycnemu zobrazovali iba moji a jeho mutual friends a videl som to teraz jednej babe, ze to tak ma. :wink:
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

plusminus napísal:Mohli by spravit, ze statusy sa zobrazuju urcitej skupine, alebo vsetkym, bolo by to z tohto dovodu rozumne.
Ale vzdyt tohle tam je :) kdyz si napises status a kliknes na ten zamek tak je to polozka prizpusobit. Tam uz si nastavis kdo to nema videt.
plusminus
King
King

fikotek: da sa tak lubovolne menit kazdy jeden status? nastavenie pre kazdy jeden status ostava ak ho prestavim v inom statuse ?

napr:

status
"vcera som grcaaaaal" - zablokujem pre userov: mama, otec

novy status:
"idem do skoly"... - zablokujem pre userov: Martin, Peter

ak spravim druhy krok, nastavenia pre pry status ostanu ?
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

plusminus: ano, funguju osobitne nastavenia pre rozlicne statusy :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...vám to funguje? Mne ten zámok nefunguje, skúšal som ho aj v Opere, aj v Mozille...kde sa to nastavuje?
plusminus
King
King

patrick1:
super toto vediet... k+
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

Grim-Reaperka napísal:...vám to funguje? Mne ten zámok nefunguje, skúšal som ho aj v Opere, aj v Mozille...kde sa to nastavuje?
v mozille to 100% funguje (nefunguje to na uz predtym napisane statusy - da sa nastavit iba na novo pisane statusy - mozno v tom robis chybu :) )
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Grim-Reaperka napísal:...vám to funguje? Mne ten zámok nefunguje, skúšal som ho aj v Opere, aj v Mozille...kde sa to nastavuje?
ja som to skušal v Opere a v IE a ja tam ten zamok ani nevidim:)
Napísať odpoveď