V obrázku text
V obrázku text
Zdravím prosím vás mám na stránke obrázok, ako mam na ten obrázok dať text abo nejaku php funkciu? v programe php dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Sprav si napr. div. a nastavis mu napr.
vysku, sirku (height, width) - mozes taku akoje velky obr.
Potom nastavis pozadie(background) - tam das ten obrazok
Potom nastavis vnuorny okraj(padding) - tamsi nastavis presne px ako ten text chces mat
A potom si mozes doladit velkost pisma, typ a pod.
Ak ti to neni jasne klikni tu atam vsetko mas a mozes si to jednoducho tak skusit. Uz inak neviem ako ti to vysverlit... Potom uz len daj obrazok a presne povec ako to chces a niekto ti to urobi ...
vysku, sirku (height, width) - mozes taku akoje velky obr.
Potom nastavis pozadie(background) - tam das ten obrazok
Potom nastavis vnuorny okraj(padding) - tamsi nastavis presne px ako ten text chces mat
A potom si mozes doladit velkost pisma, typ a pod.
Ak ti to neni jasne klikni tu atam vsetko mas a mozes si to jednoducho tak skusit. Uz inak neviem ako ti to vysverlit... Potom uz len daj obrazok a presne povec ako to chces a niekto ti to urobi ...
Takto nejako si to predstavujes?
Do spanu si potom mozes dat este co chces (napr. ten apdding, farbu atd...), ale to hadam uz zvladnes.
Kód: Vybrať všetko
<div style="background: url(toto.png); width: 100px; height: 100px; text-align" center">
<span> Pozor prosim... </span>
</div>mno okey ale ten text neni v tom obrazku nech dam akekolvek
padding-top:100px....
atd
ps. a ono mi ten Text dá napr. padding-right:20px tak ono mi to da od pravej strany 20px? ale da to od pravej strany obrázka 20px? alebo od pravej strany konca mojej obrazovky? lebo ja ten text potrebujem 20 px od pravej strany obrazka nie obrazovky...
//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2009, 19:11 )
prosím vás ak sa nájde dobrá duša ktorá by mi nakódovala web na ktorý už obrázky mám vytvorené len to nwm pospájať atď. takže ak vie niekdo nakódovať web prosím icq 592522996
padding-top:100px....
atd
ps. a ono mi ten Text dá napr. padding-right:20px tak ono mi to da od pravej strany 20px? ale da to od pravej strany obrázka 20px? alebo od pravej strany konca mojej obrazovky? lebo ja ten text potrebujem 20 px od pravej strany obrazka nie obrazovky...
//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2009, 19:11 )
prosím vás ak sa nájde dobrá duša ktorá by mi nakódovala web na ktorý už obrázky mám vytvorené len to nwm pospájať atď. takže ak vie niekdo nakódovať web prosím icq 592522996