HD filmy - titulky
HD filmy - titulky
mám taký problém, že keď si stiahnem HD film tak vždy sú tam nejaké titulky, ktoré sa mi cez win media player nedajú vypnúť. skúšal som aj iné prehrávače, ale vždy tam bol nejaký problém. tak sa chcem spýtať, že či sa v nejakom prehrávači dajú vypnúť titulky a ak hej tak v akom napríklad
dakujem ze si sa mi ozval
ja sa chystam kupit novu mechaniku a tak by som nejaku tu novsiu s blu-ray
preto tie HD filmy...len ze na forach napr ourphorum.com alebo warxtreme mas HD film ale bez menu...ale ten isti film len vo formate DVD ma menu... a z toho DVD filmu by som vybral menu a tak by som to menu dal do HD ak by sa to dalo...takze nic vlastne,aj ked vlastne si spravit viem
inak ty si admin hojko.com?
//autoeditácia príspevku ( 11 Dec 2009, 11:01 )
neako sa mi nikto neozyva... mohli by ste mi prosim poslat odpoved na otazku polozenu vyssie...a este jedna otazka da sa dat HD film na 2-vrstvové DVD ked ma napr len 7 gb???
prosim odpoved...diky
ja sa chystam kupit novu mechaniku a tak by som nejaku tu novsiu s blu-ray
preto tie HD filmy...len ze na forach napr ourphorum.com alebo warxtreme mas HD film ale bez menu...ale ten isti film len vo formate DVD ma menu... a z toho DVD filmu by som vybral menu a tak by som to menu dal do HD ak by sa to dalo...takze nic vlastne,aj ked vlastne si spravit viem
inak ty si admin hojko.com?
//autoeditácia príspevku ( 11 Dec 2009, 11:01 )
neako sa mi nikto neozyva... mohli by ste mi prosim poslat odpoved na otazku polozenu vyssie...a este jedna otazka da sa dat HD film na 2-vrstvové DVD ked ma napr len 7 gb???
prosim odpoved...diky
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ano, ja som admin, ved to mam pod menom napisane. S nerobim, ale nie je zbytocne tahat DVD film, vybrat z neho menu a potom robit HD film a pridat k nemu menu??? Skusal si extrahovat samotne menu a napasovat to na ten HD film??? Cez aky program cez robit authoring HD-DVD??? Skus si prebehnut tuto diskusiu: http://forum.doom9.org/showthread.php?t=120652
BlueRay DVD .a. HD video na fórach sú dve rôzne veci. To máš ako klasické DVD a spravíš z neho AVI , ktoré nemá žiadne menu. Tak isto z BlueRay DVD spravíš obyčajné MKV , ktoré nemá menu. Je to síce video vo vyššom rozlíšení (HD) , ale BD-DVD to nie je.
Ak je to video vo formáte MKV , tak je to už konvertované. A nie je to plnohodnotné HD video.
Len samotné menu sa dá z klasického DVD vybrať , napríklad z programom VobBlanker alebo z DvdReMakePro.
Len neviem či ti nejaký authoringový program takéto cudzie menu zoberie. Ja mám TMPGEnc DVD Author 1.6 a tam takáto možnosť nie je.
Ak chceš vytvoriť BlueRay disk ? Tak to silno pochybujem , že niečo zoženieš.
Ak je to video vo formáte MKV , tak je to už konvertované. A nie je to plnohodnotné HD video.
Len samotné menu sa dá z klasického DVD vybrať , napríklad z programom VobBlanker alebo z DvdReMakePro.
Len neviem či ti nejaký authoringový program takéto cudzie menu zoberie. Ja mám TMPGEnc DVD Author 1.6 a tam takáto možnosť nie je.
Ak chceš vytvoriť BlueRay disk ? Tak to silno pochybujem , že niečo zoženieš.
Ak ho chceš napáliť len ako obyčajný video súbor tak si nastav v NERO Burning ROM:
- DVD-ROM UDF
- UDF - Ruční nastavení pouze pro pokročilejší uživatele
- Typ oddílu UDF - Fyzický oddíl
- Verze systému souború - UDF 2.01
- a keď ti už nabehnú tie okná v Nerovi kde sa preťahujú súbory tak si nezabudni nastaviť vpravo dole hodnotu DVD9 (8152MB)
- DVD-ROM UDF
- UDF - Ruční nastavení pouze pro pokročilejší uživatele
- Typ oddílu UDF - Fyzický oddíl
- Verze systému souború - UDF 2.01
- a keď ti už nabehnú tie okná v Nerovi kde sa preťahujú súbory tak si nezabudni nastaviť vpravo dole hodnotu DVD9 (8152MB)
Však som to písal o pár príspevkov vyššie BlueRay DVD a HD video na fórach sú dve rôzne veci.
Ak chceš menu tak si musíš zohnať taký program , ktorý dokáže Blu-Ray Authoring a zároveň dokáže vytvoriť aj menu a podporuje video s tou tvojou koncovkou ( predpokladám že je to MKV ). Lenže vytvoríš si len vlastné nové menu.
Daj do google Blu-Ray Authoring a vyber si.
Ak chceš menu tak si musíš zohnať taký program , ktorý dokáže Blu-Ray Authoring a zároveň dokáže vytvoriť aj menu a podporuje video s tou tvojou koncovkou ( predpokladám že je to MKV ). Lenže vytvoríš si len vlastné nové menu.
Daj do google Blu-Ray Authoring a vyber si.