I/P: Nokia N97 mini
I/P: Nokia N97 mini
zdravim, bol by zaujem o tento mobil, vybrany z orangu 30.11.2009, cize zaruka prakticky plne dva roky, ako novy, komplet so vsetkym prislusenstvom.
alebo aj mozna vymena za SE Satio
inak cena 399€
alebo aj mozna vymena za SE Satio
inak cena 399€
caw kolko by si doplatil do Satia? kamarat ho kupil a mozno by ho predal alebo vymenil
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=132046
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=132046
zo strany Satia? hahaha a ze horsi ako N97 mini uff rubes vysoko asi si ho v ruke nemal ze?thiery12 napísal:no ten doplatok som myslel ked tak skor zo strany Satia, oni su priblizne rovnake mobily, Satio mozno este v rebrickoch o nieco malo horsie, ale to uz ide o malickosti. takze skor ked tak len cisto vymena keby nahodou.
no tak ja doplacat urcite nemienim. ked tak cisto vymena kus za kus.
a vysoko nerubem, citam recenzie a clanky. v ruke som Satio nemal, ale nechapem co to mam s tym spolocne. pozri si napriklad porovnanie na mobilmania.sk a uvidis ktory mobil je v katalogu mobilov vyssie o par miest. kazdy mobil vyhovuje inemu typu uzivatelov. takze tazko porovnavat uplne. taktiez mozem ja napisat ze si ty nikdy nemal v ruke tu nokiu mini a o tom to vobec nie je. takze tak
vybavou su tie mobily podobne, ine su konstrukcne atd.
a vysoko nerubem, citam recenzie a clanky. v ruke som Satio nemal, ale nechapem co to mam s tym spolocne. pozri si napriklad porovnanie na mobilmania.sk a uvidis ktory mobil je v katalogu mobilov vyssie o par miest. kazdy mobil vyhovuje inemu typu uzivatelov. takze tazko porovnavat uplne. taktiez mozem ja napisat ze si ty nikdy nemal v ruke tu nokiu mini a o tom to vobec nie je. takze tak
vybavou su tie mobily podobne, ine su konstrukcne atd.
N97 som mal v ruke mini nie tam neni rozdiel medzi nimi a web ako mobilmania mi je ukradnuta trapnejsie recenzie som este necital ako su tamthiery12 napísal:no tak ja doplacat urcite nemienim. ked tak cisto vymena kus za kus.
a vysoko nerubem, citam recenzie a clanky. v ruke som Satio nemal, ale nechapem co to mam s tym spolocne. pozri si napriklad porovnanie na mobilmania.sk a uvidis ktory mobil je v katalogu mobilov vyssie o par miest. kazdy mobil vyhovuje inemu typu uzivatelov. takze tazko porovnavat uplne. taktiez mozem ja napisat ze si ti nikdy nemal v ruke tu nokiu mini a o tom to vobec nie je. takze tak
skusenosti su najlepsia recenzia
ja nehovorim o ich recenziach, jasne ze najlepsie su vlastne skusenosti. preto som aj napisal ze kazdy mobil je svojim sposobom pre cloveka v niecom iny. ja som hovoril o katalogu mobilov, kde sa porovnavaju parametre. ale to je jedno. ako vravim, ked tak vymena kus za kus by bola mozna, doplacat nechcem nic. takze ak by sa nejako kamarat rozhodol, staci dat vediet.bonno50 napísal:N97 som mal v ruke mini nie tam neni rozdiel medzi nimi a web ako mobilmania mi je ukradnuta trapnejsie recenzie som este necital ako su tam
skusenosti su najlepsia recenzia
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak môžem niečo k tomu povedať, tak cena nového Satia vybraného na akciu sa pohybuje od 400€ (skôr 420€) do zhruba 450€.
N97 Mini v detto stave idú od nejakých 360€ do cca. 430€
Osobne si myslím, že reálna výmena by bola N97 Mini + 30€ za Satio.
Spracovanie N97 Mini je na tom dosť lepšie ako u klasickej N97.
Satiu nahráva ten 12Mpix foťák, ale prehliadač sa mi viac páči u Nokie. Chcel som sa len vyjadriť k tej výmene ako takej, nie konkrétne k Tvojmu inzerátu. Dik
N97 Mini v detto stave idú od nejakých 360€ do cca. 430€
Osobne si myslím, že reálna výmena by bola N97 Mini + 30€ za Satio.
Spracovanie N97 Mini je na tom dosť lepšie ako u klasickej N97.
Satiu nahráva ten 12Mpix foťák, ale prehliadač sa mi viac páči u Nokie. Chcel som sa len vyjadriť k tej výmene ako takej, nie konkrétne k Tvojmu inzerátu. Dik