Aky je vas najoblubenejsi alkohol :)
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
a ako dlho to tam mam nechat? daky navod ako na to.Tomasko napísal:Meken: chces mat citronovu, resp. pomarancovu vodku?
ked hej, to sa vola infuzovanie, dobre sa to robi susenym ovocim
Ci ako som pisal, nechat zo 2-3 hodinky a potom hriat a do bodu varu (ako pri vareni vina, kym vam nespeni) a pridat trocha cukru?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Aky je vas najoblubenejsi alkohol :)
http://www.sme.sk/c/4208924/slovenska-v ... eriku.html
da sa uz u nas kupit?
nie ze by som bol fajnovy ale uz len koli "obalu", pochutim si aj na alpe a jedine co nepijem je ceresna...
da sa uz u nas kupit?
nie ze by som bol fajnovy ale uz len koli "obalu", pochutim si aj na alpe a jedine co nepijem je ceresna...
Je jeden eshop s alkoholom kde Double Cross kupis. Neni ale zrovna lacna ... link nemam, ale ked pohladas, urcite to najdes.
Apropo Vodka, Nicolauska extra jemna sa skutocne neda pit, fakt to je silny humac. Skuste radsej Stolichnaya, Rusky Standard alebo naposledy odskusana Danzka Vodka.
Prve dve sa u nas daju kupit, tu tretiu som mal tusim z Viedenskeho letiska.
Apropo Vodka, Nicolauska extra jemna sa skutocne neda pit, fakt to je silny humac. Skuste radsej Stolichnaya, Rusky Standard alebo naposledy odskusana Danzka Vodka.
Prve dve sa u nas daju kupit, tu tretiu som mal tusim z Viedenskeho letiska.
-
PepoJr.
Medium Star
tu mas ten eshop na tu vodku, cena je trosicku vyssia 
k teme... ja vypijem vsetko, ale neznasam St.Nicolaus extra jemna... to je humus... to s vodkou nema nic spolocne
obzvlast si pošmakujem na kvalitnom domacom
indigo: tie vodky, co si vymenoval, su kvalitne ruske/polske vodky, na slovensku sa az tak neuchytili aj vdaka lobingu vyrobcu nicolausky
k teme... ja vypijem vsetko, ale neznasam St.Nicolaus extra jemna... to je humus... to s vodkou nema nic spolocne
obzvlast si pošmakujem na kvalitnom domacom
indigo: tie vodky, co si vymenoval, su kvalitne ruske/polske vodky, na slovensku sa az tak neuchytili aj vdaka lobingu vyrobcu nicolausky
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ja chcem hlavne tu flasu, s tim ze to nebude najlacnejsie pocitam...
Pepo: ten link mi nejak nejde...
Pepo: ten link mi nejak nejde...
Link som prave skusil a ide a je to presne ten eshop co som myslel 
PepoJr.: No ja teda neviem ako ty, ale v Bratislave Stolichnaya aj Rusky Standard su normalne v obchodoch, bud jedna alebo druha. V podnikoch sa uchytil Rusky Standard, myslim teda v centre Bratislavy aspon. Nebudeme si ale nic nahovarat, Rusky Standard v podniku stoji dost, v obchode tusim okolo 20ky, neviem co stoji Platinum. Stolichnaya sa da zohnat aj za 13 euro. Ak clovek hlada nieco cenovo priatelnejsie (tym nemyslim total low cost, lebo v cenovej kategorii nicolausky proste vratane jej nic nieje) tak je tu este polska Sobiesky vodka, ktora je vcelku prijatelna a chuti v pohode.
Problem byva na akciach, respektive festivaloch, kde som zazil snad iba St.Nicolaus co je pomerne hroza, lebo to skutocne nieje ani dobra, ani vodka
PepoJr.: No ja teda neviem ako ty, ale v Bratislave Stolichnaya aj Rusky Standard su normalne v obchodoch, bud jedna alebo druha. V podnikoch sa uchytil Rusky Standard, myslim teda v centre Bratislavy aspon. Nebudeme si ale nic nahovarat, Rusky Standard v podniku stoji dost, v obchode tusim okolo 20ky, neviem co stoji Platinum. Stolichnaya sa da zohnat aj za 13 euro. Ak clovek hlada nieco cenovo priatelnejsie (tym nemyslim total low cost, lebo v cenovej kategorii nicolausky proste vratane jej nic nieje) tak je tu este polska Sobiesky vodka, ktora je vcelku prijatelna a chuti v pohode.
Problem byva na akciach, respektive festivaloch, kde som zazil snad iba St.Nicolaus co je pomerne hroza, lebo to skutocne nieje ani dobra, ani vodka
Finlandia, absinth, slivka 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
dakujem a sorac, link ide, vecer mi neviem preco neisiel...
-
PepoJr.
Medium Star
indigo: na dedine a v mensich mestach moc rozsirene nie su, tam skor idu svetovo zname vodky, lebo aj keby ich daju do ponuky (tie ruske), tak to pije 10 ludi zo 100...
arkan: ak ti ide len o flasu, tak ju naprv posli ku mne, ja tu bezcennu vodku v nej vypijem, a poslem ti potom flasu
arkan: ak ti ide len o flasu, tak ju naprv posli ku mne, ja tu bezcennu vodku v nej vypijem, a poslem ti potom flasu
ABsolut ovocne - take decentnejsie pitie......
No som cital, ze Double Cross nieje ziadna slava chutovo. Aj ked to teda filtruju sedemkrat cez diamantove filtre, robia problem v zakladnych surovinach a to, ze to robia zo zemiakov, narozdiel od lepsich vodiek kde sa to robi z ocovia. (Pocul som, v klude mi to vyvratte ak niekto viete viac).
Imho sa jaksi neviem donutit vyhodit 50du za peknu flasu, ale budem musiet raz doplnit zbierku flias doma.
Ad ochutene vodky, tak tym teda skutocne neviem prist na chut. Raz som pil Absolut Lemon a fakt ze ma skoro naplo, odvtedy som sa inu ochutenu Absolutku neodvazil.
Pred dvoma tyzdnami mal niekto tusim Eristoff Cranberry a varujem, ze tuto chybu svojmu telu ani chutovym bunkam neurobte, bolo to obrovske sebapresviedcanie to vypit.
Imho sa jaksi neviem donutit vyhodit 50du za peknu flasu, ale budem musiet raz doplnit zbierku flias doma.
Ad ochutene vodky, tak tym teda skutocne neviem prist na chut. Raz som pil Absolut Lemon a fakt ze ma skoro naplo, odvtedy som sa inu ochutenu Absolutku neodvazil.
Pred dvoma tyzdnami mal niekto tusim Eristoff Cranberry a varujem, ze tuto chybu svojmu telu ani chutovym bunkam neurobte, bolo to obrovske sebapresviedcanie to vypit.
-
zvonenie33
Light Professional
Finlandia ma podla mna neskutocne dobre ochutene vodky.. vec vkusu.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Pepo: na to by ta bolo
najjlepsi je aj tak ochuteny melon (alkoholom)
najjlepsi je aj tak ochuteny melon (alkoholom)
-
casualties
Medium Expert
Tak pre mňa je najobľúbenejší alkohol PIVKO, ale aj klasiky: víno, hruška, čerešňa, marhuľa, vodka, borovička....ale i absinth