Trestný čin

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
zelarus
Novice
Novice

Trestný čin

Príspevok od používateľa zelarus »

Zdravim.Chcel som sa nieco spytat.Ako 15 rocny som sa pobil a od Mestskej policie som dostal pokutu vtedy este 500 sk a povedali mi ze mam to ako trestny čin. No neublizil som nijako na zdravi ani nic take len obycajna bitka.Teraz mam 20 rokov a chcel by som ist po studiu Bc. na policajnu skolu alebo na vojensku.Chcel by som vediet ci som bezuhonny alebo uz sa to rata ako trestny cin?Alebo ak sa to aj rata ako trestny cin tak sa niekedy vymaze?
Dakujem za odpoved
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Trestný čin

Príspevok od používateľa Hotwire »

zelarus napísal:Zdravim.Chcel som sa nieco spytat.Ako 15 rocny som sa pobil a od Mestskej policie som dostal pokutu vtedy este 500 sk a povedali mi ze mam to ako trestny čin. No neublizil som nijako na zdravi ani nic take len obycajna bitka.Teraz mam 20 rokov a chcel by som ist po studiu Bc. na policajnu skolu alebo na vojensku.Chcel by som vediet ci som bezuhonny alebo uz sa to rata ako trestny cin?Alebo ak sa to aj rata ako trestny cin tak sa niekedy vymaze?
Dakujem za odpoved
a naco zakladas dve rovnake temy ako retard? :roll:

edit:ach jasne uz chapem, buduci policajt :lol: alebo si pri tej bitke dostal poriadnu do hlavy co
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Prečo mu hneď nadávaš do retardov ? Z tôjho vyjadrovania si tu jediný retard ty !

Daj si facku retardér

K-
ColdRain
Addict
Addict

Re: Trestný čin

Príspevok od používateľa ColdRain »

zelarus napísal:Zdravim.Chcel som sa nieco spytat.Ako 15 rocny som sa pobil a od Mestskej policie som dostal pokutu vtedy este 500 sk a povedali mi ze mam to ako trestny čin. No neublizil som nijako na zdravi ani nic take len obycajna bitka.Teraz mam 20 rokov a chcel by som ist po studiu Bc. na policajnu skolu alebo na vojensku.Chcel by som vediet ci som bezuhonny alebo uz sa to rata ako trestny cin?Alebo ak sa to aj rata ako trestny cin tak sa niekedy vymaze?
Dakujem za odpoved
ked si to mal ako trestny cin, malo nasledovat nejake konanie potom, ked si dostal pokutu, bud to zaevidovali ako priestupok, alebo si to proste strcili do vacku, ak nic ine nenasledovalo, nemas sa coho bat, mestska policia nema co robit s trestnymi cinmi, mozu to akurat posunut statnej a ta nasledne na prokuraturu, ale to uz je ina liga...ked chces kludne spat, poziadaj o vypis z registra trestov...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jukel napísal:Prečo mu hneď nadávaš do retardov ? Z tôjho vyjadrovania si tu jediný retard ty !

Daj si facku retardér

K-
1.napis mi kde mu nadavam? napisal som "ako retard" to znamena ze sa sprava ako retard nie ze nim je....a asi ani nevies co to slovo znamena, tak ti to vysvetlim, znamena to ze mysli spomalene tj z toho ze zaklada dve identicke temy mi to pripada tak ze asi mu to nemysli poriadne....naopak nadavas ty mne lebo si mi priamo povedal ze som retarder, za to by si mal dostat basu. Tak sa tu prestan hrat na doleziteho ako hovno na palici, trapko :roll:

a tu karmu si mozes strcit vies kam :lol:

edit: a pise sa tvojho a nie tôjho lol no kto je tu teraz retard :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

tôjho je celkom LOL.

Inak, nejakej bitky v 15 rokoch sa určite nemusíš báť, to by mal byť trestný čin ? Veď to je smiešne. :)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

je nováčik tak nevie ako to tu chodí tak trošku skľudni hormón a neprirovnávaj ho s retardom :wink: Samozrejme že ty si sa narodil vzdelaný a tak konverzácia s tebou musí byť fakt zážitok.

Píšem cez mobil a "T9" mi to najprv hodilo iné slovo a ô som nezmazal, ale myslím že dokonalým ľudom ako si ty sa to nestáva takže je jasné že to nechápeš.

Stačilo OT ak ešte niečo chceš napiš mi SS nájdeš ich v pravo hore :hmm:

PS: retardér je nadávka ? :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jukel napísal:je nováčik tak nevie ako to tu chodí tak trošku skľudni hormón a neprirovnávaj ho s retardom :wink: Samozrejme že ty si sa narodil vzdelaný a tak konverzácia s tebou musí byť fakt zážitok.

Píšem cez mobil a "T9" mi to najprv hodilo iné slovo a ô som nezmazal, ale myslím že dokonalým ľudom ako si ty sa to nestáva takže je jasné že to nechápeš.

Stačilo OT ak ešte niečo chceš napiš mi SS nájdeš ich v pravo hore :hmm:

PS: retardér je nadávka ? :D
nevie ako to tu chodi? mal citat pravidla...a k tomu ukaz mi forum kde to chodi tak ze ldia mozu zakladat identicke temy :roll: takze prirovnanie k retardom je na mieste...

a ta tvoja vyhovorka je este lepsia nez "som dyslektik" :lol:
cela tema je OT lebo odpovede dostal uz v tej druhej teme :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

za trestny cin musi byt predsa logicky trest nie ? .. dostal si za tu bitku podmienku ? ak nie tak to bolo kvalifikovane max. ako nejaky priestupok, to by nemal byt problem, priestupky sa robia bezne :-) ... a teda ked je to najvacsi problem ze si si neni isty, tak si zaplat odpis z registra trestov, aby si zistil ze si cisty :-D ...
Napísať odpoveď