Stretko
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
moosha
Darca
Sme to uz preberali vcera so Shamom, a obidvaja sme suhlasili. Fabo je na tom ako?GothaR napísal:No kosicania...neplanujete nieco spachat v pondelok alebo v utorok 21-22 decembra? Pripadne potom po Vianociach?
-
Kibo
Hardcore addict
To su kone KoCi, šak kukaj na mójho kóňa, mój kóň je úžasný
Ja som za BA stretko, pravdupovediac som nad tým aj rozmýšľal, ale tak môžeme to dať aj do Dráčika ako obvykle, hodíme to na eskimáka
Ja som za BA stretko, pravdupovediac som nad tým aj rozmýšľal, ale tak môžeme to dať aj do Dráčika ako obvykle, hodíme to na eskimáka
To ma podrz, kon, co vyzera ako somar! (ja z toho videa nemozem
)
.. no dobre tak som z toho kon
Stretko u dracika - jedine ze spravime "unix"stretko - kazdy donesie nieco na pitie (mozno aj sedenie, neviem ci to na zimu spratavaju), a poskladame z toho nieco po(u)zitelne
. Ale v takejto kose ja, rozmaznany malomestiak, odmietam byt vonku. Tak prisaham!
.. no dobre tak som z toho kon
Stretko u dracika - jedine ze spravime "unix"stretko - kazdy donesie nieco na pitie (mozno aj sedenie, neviem ci to na zimu spratavaju), a poskladame z toho nieco po(u)zitelne
najidealnejsie z mojej strany su piatky/soboty (nemusim vstavat do prace).
25.12-26.12 - sviatok, nepochodili by sme
1.1. - sviatok
2.1. - to este budu vsetci travit silvestrov zatah a zaroven silna provokacia Sovieta
Takze to vidim na piatok/sobotu bud uz teraz 18/19.12.2009, alebo az 8/9.1.2010. Nejake pripomienky, postrehy, navrhy, namietky atd?
25.12-26.12 - sviatok, nepochodili by sme
1.1. - sviatok
2.1. - to este budu vsetci travit silvestrov zatah a zaroven silna provokacia Sovieta
Takze to vidim na piatok/sobotu bud uz teraz 18/19.12.2009, alebo az 8/9.1.2010. Nejake pripomienky, postrehy, navrhy, namietky atd?