Call of Duty: Modern Warfare 2
dobre videalekoklatik napísal:Uplink? No on si chce kúpiť CODMW2 kvoli multiplayeru
inak Robin Williams hovorí o hraní COD. Zabiják
A mythbusters v COD MW2. Tiez nice
+ k tomu Javelin Glitch. Moc bz som sa s tym nehral
Toto by ma docela zaujímalo... misia Acceptable Losses. Vie mi niekto vysvetliť ako dať ten IW čas? Veď to je prakticky nemožné, hrám tú misiu už asi 4 dni a stále to nechápem.
Taktiku mám takúto až na to že tých dvoch dám už aj bez mierenia (keď to človek spraví 200x
) a lietadlo nepodlezem ale prejdem okolo.
Taktiku mám takúto až na to že tých dvoch dám už aj bez mierenia (keď to človek spraví 200x
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
myslím že sa pýtal za účelom či niekto nerozbehal na podobnom PC CoD6:MW, to je všetko. Stačilo mu napísať pôjde Ti to na min detailoch a tým to hasne...lekoklatik napísal:Uplink? No on si chce kúpiť CODMW2 kvoli multiplayeru
inak Robin Williams hovorí o hraní COD. Zabiják
A mythbusters v COD MW2. Tiez nice
+ k tomu Javelin Glitch. Moc bz som sa s tym nehral
//nebudeme sa tu dohadovat co je vyhodne a nevyhodne. Sam vies a urcite si tiez videl temu minimalne poziadavky ze poziadavky ktore sa vydaju s hrou nemusia vzdy platit. Je proste takmer nemozne povedat ci mu to pojde a ci nie. Moze mat dostacujuci HW ale bude mu to hadzat nejaku inu chybu. Preto je lepsie vyskusat hru. Ked to nemoze tahat, urcite ma kamaratov ktori to maju, alebo maju net ktori su ochotni nieco stiahnut... Avsak je tiez pravda ze je to diskusne forum a pytanie sa je uplne normlane. No nie ked sa to tu pyta kazdy treti uzivatel... To uz nie je podla mna celkom nomrmalne... To je lenivost napisat nieco do google
Cod modern warfre 2
Cav prosimta pomozes mi stym MP npis mi na icq 478554602.
-
aviceN
Guru
Re: Cod modern warfre 2
OMG! pokial nemas original tak ti MP NEPOJDE! uz to pochopte, zatial nieje nic...Pato10 napísal:Cav prosimta pomozes mi stym MP npis mi na icq 478554602.
-
Dinoso
Medium Expert
a gamepark.cz načo funguje? regni sa tam, stiahni klienta, patche, mappacky a hraj do nemoty.. myslim ze po cesky rozumies a navod tam jePato10 napísal:Cav prosimta pomozes mi stym MP npis mi na icq 478554602.
Si si isty ze pises do spravnej temy?Dinoso napísal:a gamepark.cz načo funguje? regni sa tam, stiahni klienta, patche, mappacky a hraj do nemoty.. myslim ze po cesky rozumies a navod tam je
OK takze neviem ci to faka.........na 100% ale kamos to dneska mal skusat ale nebol online tak neviem povedat presne
http://blog.theevilpc.com/2009/11/cod-m ... -play.html tu je navod GL HF
-
aviceN
Guru
Good morningAmathe napísal:OK takze neviem ci to faka.........na 100% ale kamos to dneska mal skusat ale nebol online tak neviem povedat presnehttp://blog.theevilpc.com/2009/11/cod-m ... -play.html tu je navod GL HF
-
Sphinx
Addict
nauc sa pisat a potom sa pYtaj ... boti tazko... ak ano hladaj na official nej stranke vývojárov botov resp na nejakej moding stranke alebo fanusikovskejpaloob napísal:chcem sa spitat uz som to tu pisal ale asi to nik nezaregistroval...neviete ci nato budu PEZboti???
Mne sa to práveže nepáčilo... Misie pestré, grafika pekná, optimalizacia fajn, no napriek tomu stereotyp... Žiadna taktika, stačí rambo style. A úplne najhoršie zo všetkého sú protivníci, ktorí čakajú na svojich miestach a su navás pripravení. Pripomenulo mi to nepriatelov v mafii 1, no aj tam to bolo lepšie...