only napísal:Aj tak podla mna teraz vsetko pre nromalnych hracov vyhra a64 s jadrom venice tie sse3 ci ako a to adsl ci ako a kadejake blbiny sa da s boxom taktnut bez problemov az na neuveritelnych 2,8ghz co je velmi slusny vykon do 2,6 dal kamarad a64 3000+s jadrom venice s box chladicom a stabilne to bolo ja svine amd to vyhra revizne intely sa strasne prehrievaju
Ty sa v tom fakt vyznaš Chcela by som vidieť, pre akých NORMÁLNYCH hráčov je výhra Athlon64 s jádrom Venice. Akékoľvek 64-bitové procesory v súčasnej dobe nevyužiješ a nárast výkonu oproti 32-bitovým je minimálny. Kúp si radšej Semprony pre Socket 754, máš to niekoľkokrát výhodnejšie. A keď už siloumocou chceš mať 64-bitový procesor, tak si kúp Athlon64 X2 a máš postarané. Háčik je ale v tom, že ten už dupľom nevyužiješ.
Aj ja by som chcela vidieť BEZPROBLÉMOVÉ taktovanie na 2,8 GHz
Cassy napísal:
Ty sa v tom fakt vyznaš Chcela by som vidieť, pre akých NORMÁLNYCH hráčov je výhra Athlon64 s jádrom Venice. Akékoľvek 64-bitové procesory v súčasnej dobe nevyužiješ a nárast výkonu oproti 32-bitovým je minimálny. Kúp si radšej Semprony pre Socket 754, máš to niekoľkokrát výhodnejšie. A keď už siloumocou chceš mať 64-bitový procesor, tak si kúp Athlon64 X2 a máš postarané. Háčik je ale v tom, že ten už dupľom nevyužiješ.
Aj ja by som chcela vidieť BEZPROBLÉMOVÉ taktovanie na 2,8 GHz
Cassy nechcem ti do toho kecat ale A64 a aj X2 3800 sa da vyuzit len treba robit tie spravne veci ... napr dekodovat video a k tomu napalovat cez nero mat pustenu muziku a do toho este kompilovat gentoo linux ver mi ze poznam ludi ktorym nestaci ani X2 4800
ak pochybujes o taktovani a este si nevidela procaky za 5000 sk bezat ako procaky za 25 000 tak si pozri tie 2 ceske stranky
4um.ocguru.cz a forum.pctuning.cz a hlavne nezabudni na sekciu amd procesory
to jjj: nato, aby si využil potenciál akýchkoľvek 64-bitových procesorov, potrebuješ mať pre nich písané aplikácie, o hrách nehovoriac (spočítam ich na jednej ruke). inak, čo sa týka tych viac-vecí-robených-naraz, čo takto HyperTransport? máš to niekoľko násobne lacnejšie.
Cassy napísal:to jjj: nato, aby si využil potenciál akýchkoľvek 64-bitových procesorov, potrebuješ mať pre nich písané aplikácie, o hrách nehovoriac (spočítam ich na jednej ruke). inak, čo sa týka tych viac-vecí-robených-naraz, čo takto HyperTransport? máš to niekoľko násobne lacnejšie.
HT sa nemoze dual-core ani zdaleka rovnat a novy dualcore od intelu stoji IBA 8300czk co je cena pentia 4 cca 3.2-3.4ghz
jjj napísal:
sak daj 11*200 ak prezije mozes si gratulovat .. vcore daj na 1,8V pre istotu ..
prezije dlhodobejsie aj 1,85V pri 11x205... prime stable 7 hod v mojom pripade... dlhsie som netestoval.... teplota BOX je BOX...
k tym ratingom... s takto taknutym procom som sa dostal vykonom niekde na uroven Intel P4 3,00Ghz v niektorych testoch aj vyssie... a osobne si myslim ze celerony su o kusok pozadu oproti sempronom...
Cassy napísal:to jjj: nato, aby si využil potenciál akýchkoľvek 64-bitových procesorov, potrebuješ mať pre nich písané aplikácie, o hrách nehovoriac (spočítam ich na jednej ruke). inak, čo sa týka tych viac-vecí-robených-naraz, čo takto HyperTransport? máš to niekoľko násobne lacnejšie.
No asi nevies ocom tocis HyperTransport je zbernica u AMD, basnik chcel povedat HyperThreading, ktory sa pouziva u intelu.