presne tento typ mám, kúpil som ich vo Francúzsku a po 3/4 roka sa mi rozpadla komplet podrážka...ale celkom fajn nosenie, len škoda, že vydržali tak krátko
neo250 napísal:presne tento typ mám, kúpil som ich vo Francúzsku a po 3/4 roka sa mi rozpadla komplet podrážka...ale celkom fajn nosenie, len škoda, že vydržali tak krátko
Kua tak to sme dvaja, ja ich mam este len cca pol roka, nosim ich len na behanie alebo do telocvicne, to je tak 4-5 krat za tyzden, a podrazka je na franforce..
kde nakupujete lacoste obuv? prebehal som google, no na slovensku nemožem nič najst. Chcel by som lacoste repel, a vôbec ich nemožem zohnať v EU (neviem či som už ozaj kripel abo čo... :-/ )
Ďakujem za rady
robbiee napísal:Kua tak to sme dvaja, ja ich mam este len cca pol roka, nosim ich len na behanie alebo do telocvicne, to je tak 4-5 krat za tyzden, a podrazka je na franforce..
tak si ich daj reklamovať! či tiež si to kupoval v zahraničí?akože dobre sa v nich beha a aj všetko okolo toho len podrážka slabo vydržala a ked sa to stalo aj tebe tak to je potom riadny shit!!!
Dunlop napísal:kde nakupujete lacoste obuv? prebehal som google, no na slovensku nemožem nič najst. Chcel by som lacoste repel, a vôbec ich nemožem zohnať v EU (neviem či som už ozaj kripel abo čo... :-/ )
Ďakujem za rady
Pripadne skus este eBay. U nas v PO maju nejake modely v predajni HotSteppers.
Dunlop napísal:hej, na ebay sú... len zase to dph a clo...
to nie vzdy zalezi od vela faktorov...
Ale napr kupoval som Tommy Hilfiger topanky z Ebay, a colnici ich nestopli, takze nakoniec som za ne zaplatil 30 eur vratane posty
a keby aj zastavili tak sa to oplati