zdravím,
viete mi poradiť ?
Mám takýto problém.
Potrebujem resp. hladám možnosť mať zosietovaný disk -externe ako službu
a moje požiadavky sú
- na ten priestor sa bude môcť pripojiť len jeden užívateľ
- ak si otvorí napr. nejaký dokument a pozmení ho bude ho možné klasicky uložiť na zdielateľný priestor .doc ...
- poprípade udané kto posledný z užívatelou daného zdielatelného priestoru pozmenil daný dokument
Ponúka niekto takúto služby a kde sa dá zakúpiť ale ako by st riešili môj problém?
Vopred ďakujem za Vaše rady
zdielateľný disk / priestor / ftp
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Na FTP dokazes odmedzovat a limitovat uzivatelov, ale je tu problem, ze nejaky ten Word ci Excel zrejme nedokaze priamo komunikovat cez ftp protokol a tak otvarat a ukladat dokumenty.
Skor klasicke zdielanie Windowsu na baze Samby, ved predsa Office od verzie 2003 ci 2007 ponuka moznost pracovat s dokumentami online, ale neviem ako to funguje.
Alebo skusit nejake online riesenie, trebars Google Docs, ten tusim ponuka taketo moznosti.
Skor klasicke zdielanie Windowsu na baze Samby, ved predsa Office od verzie 2003 ci 2007 ponuka moznost pracovat s dokumentami online, ale neviem ako to funguje.
Alebo skusit nejake online riesenie, trebars Google Docs, ten tusim ponuka taketo moznosti.
Veľmi ti ďakujemhojko napísal:Na FTP dokazes odmedzovat a limitovat uzivatelov, ale je tu problem, ze nejaky ten Word ci Excel zrejme nedokaze priamo komunikovat cez ftp protokol a tak otvarat a ukladat dokumenty.
Dosť často sa stretávam s Google Docs a vôbec ma nenapadlo použiť to
Hneď to vyskúšam