Monitor do 150€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Emkej
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Monitor do 150€

Príspevok od používateľa Emkej »

Zdravím potreboval by som poradiť nejaký LCD monitor k starému kompu. Bude to pre mamu, ktorá sem tam skočí na net a inak robí v MRP chodí naň sem tam aj brat a ten hrá nejaké hry tak, aby sa nato dalo pozerať. Rozpočet je do 150 max 170€. Za každú radu ďakujem a k+
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

a aku ulhopriecku si predstavujes?... ja by som na starsie pc volil asi nejaku 19 az 20,, ale tak aj 22 by mohla byt ale myslim ze je to zbitocne...
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no myslím, že tá 20ka bude úplne stačiť a ak by bola nejaká výhodná 19ka tak tiež vpohode :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

z 19" ti pozem odporucit toto LG: http://www.alza.sk/lg-flatron-w1943sb-pf-d132349.htm mam ho uz asi 4 mesiace a zatial som velmy spokojny.. ma pekne farby a aj velkostou je akurat...

pri 20" by som bral asi tento: http://www.alza.sk/20-lcd-samsung-2043s ... 108405.htm tiez som mal moznost do neho pozerat par tyzdnom a nemozem povedat kriveho slova.. tiez pekny obraz zive farby..

ja by som bral skor tu 19" lebo predsa ten 1" nehra az taku velku ulohu a je podstatne aj lacnejsi takze mozes usetrit, a ja som s nim zatial spokojny takze odporucam..
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

j díky ten LG vyzerá vpohode za tú cenu počkám ešte ďalšie rady ak nič tak zrejme zoberiem ten :) k+
Napísať odpoveď