Liga majstrov
Olympiakos , Lutych , Alkmaar , ľahšia skupina už ani nešla dostať , teraz v osemfinále POrto , ktoré je síce pravda silnejšie ako Sttutgard trebars , ale na štvrťfinále nemá ani náhodou .
MInulý rok v skupine mimochoom skončili za Portom , ale to tam mali ešte Lisandra Lopéza a Lucha Gonzálesa . V štvrtťfinále - mimochom po osemfinále , kedy im rozhodca pískol neviditeľnú penaltu na Van Persieho a neodpískal jasnú proti Arsenalu narazili na Villareal .
MInulý rok v skupine mimochoom skončili za Portom , ale to tam mali ešte Lisandra Lopéza a Lucha Gonzálesa . V štvrtťfinále - mimochom po osemfinále , kedy im rozhodca pískol neviditeľnú penaltu na Van Persieho a neodpískal jasnú proti Arsenalu narazili na Villareal .
Tuto sezonu tak mali stastie na skupinu, ci mali stastie na tento zreb v osemfinale mozme polemizovat. Mohli dostat tazsieho supera ale mohli dostat aj lachsieho. Porto je taky priemer takze neviem preco by to malo byt stastie.
Teraz tu vytahujes minulu sezonu. Vtedy mali tiez ststie ked dostali AS Rim? Alebo mal AS Rim stastie ze dostal stastny Arsenal?
A preco si nevezmeme sezonu dva roky dozadu, kde dostali v osemfinale AC Milan a vo stvrtfinale Liverpool. Aj vtedy mali stastie?
No mal by si zvazit svoje tvrdenie o pravidelnom stasti, lebo to ze mali stastie tuto sezonu iba na skupinu znamena akurat tak hovno a dokazuje tvoju zaujatost a mozno neschopnot prijat uz pomaly rok dlhu prehru v LM (co je podla mna ako uz dost trapne).
Teraz tu vytahujes minulu sezonu. Vtedy mali tiez ststie ked dostali AS Rim? Alebo mal AS Rim stastie ze dostal stastny Arsenal?
A preco si nevezmeme sezonu dva roky dozadu, kde dostali v osemfinale AC Milan a vo stvrtfinale Liverpool. Aj vtedy mali stastie?
No mal by si zvazit svoje tvrdenie o pravidelnom stasti, lebo to ze mali stastie tuto sezonu iba na skupinu znamena akurat tak hovno a dokazuje tvoju zaujatost a mozno neschopnot prijat uz pomaly rok dlhu prehru v LM (co je podla mna ako uz dost trapne).
A ja ti zas serem nato ze vo stvrtfinale dostali Villareal. Ked maju ako si povedal stale stastie tak odovodni a neodvolavaj sa tu len na jednu sezonu a pritom ignorujes tu sezonu kde mali zase uplnu smolu na superov. Takto to mozme prihodit na bars aky iny klub ktory mal zrovna v niektorej sezone stastie na superov.Talian napísal:Ja ti se.em na niaky postup s osemfinále , len hovorím , že majú šťastie , aj v min.roku však dostali vo štvrťfinále Villareal !!!!!!!
Ale nemozes brat superov podla reputacie, kazdy tim uz vela dosiahol ked postupil do osemfinale..ber to tak su lepsie timy.,..ale predsa kazdy vravel outsider skupiny je Kazan a kam to dotiahol...vyhral na Nou Campe...preto si myslim...ze kazdy tim ma sancu postupit ci ma slabsi kader alebo silnejsi...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Liga majstrov
Nodopice, Real von minule, dalsie kolo to bude Arsenal a uz nemam komu fandit - akurat tak nefandit Barcelone
zreb stvrtfinale:
Olympique Lyon :Girondins Bordeaux
Bayern Mníchov : Manchester United
Arsenal : FC Barcelona
Inter Miláno : CSKA Moskva
zreb stvrtfinale:
Olympique Lyon :Girondins Bordeaux
Arsenal : FC Barcelona
Inter Miláno : CSKA Moskva
alecooo
repete z finale 99 
alecooo
-
Steven666
King
Arsenal ani nemusí nastupovať, je to zbytočné.
Prečo by to malo byť zbytočné? Myslíš si, že favoriti nerobia chyby? To potom si môžu rovno všetky ostatné kluby, čo si vydreli účasť v LM povedať, že sa jej radšej nezúčastnia, lebo je tam Barca a tá to celé vyhrá.
-
JaQuBe
Medium Star
Tak....my (ARSENAL) to ideme vyhrať.Muffi napísal:Prečo by to malo byť zbytočné? Myslíš si, že favoriti nerobia chyby? To potom si môžu rovno všetky ostatné kluby, čo si vydreli účasť v LM povedať, že sa jej radšej nezúčastnia, lebo je tam Barca a tá to celé vyhrá.
-
Steven666
King
stačí mi že Arsenal nevyhral ani jeden zápas proti konkurentovi o titul v FA, akú ma šancu proti najlepšie týmu súčastnosti?
-
hojko
Site Admin
Ach jaj, trochu kruty zreb pre Arsenal, ale mohol by z toho byt aspon kvalitny zapas, ked uz nic ine. Tiez aj Bayern chytil dobreho supera, tu to vidim na postup ManU. Ostatne dva zapasy pre mna nie su vobec zaujimave.
No tochto rocne zreby su nejak priaznivejsie pre tie realtivne "slabsie tymi" ako napr Lyon, Bordeaux. Aj v osemfinale Moskva mala jedneho z lachsich superov Sevillu, tak isto Bordeaux zase Olympiakos.
Inak osobne so zrebom nie som moc spokojny, jednak koli tomu ze hra Barcelona proti Arsenalu a za druhe ze Mourinho dostal to najslabsie co mohol takze semifinale ma zrejme iste a ma dalsi dovod nato aby si mohol hriat svoje uz aj tak dost nafuknute ego.
Inak osobne so zrebom nie som moc spokojny, jednak koli tomu ze hra Barcelona proti Arsenalu a za druhe ze Mourinho dostal to najslabsie co mohol takze semifinale ma zrejme iste a ma dalsi dovod nato aby si mohol hriat svoje uz aj tak dost nafuknute ego.
Tak United dostali studenú sprchu. Nice Bayern
Pozeral som síce francúzsky zápas (a veruže sa bolo na čo dívať), ale prehra United ma véééľmi potešila. 
-
Silmer
Darca
Aj ja som pozeral francuzsky zapas a veru ze dobry zapas to bol, vela sanci.
A ten manchester

A ten manchester
-
hojko
Site Admin
Slaby futbal medzi ManU a Bayernom, ocakaval som viacej, ale zase obranny futbal sa dal aj cakat. Nic moc, no vyhra Bayernu a gol v 92. min naramne potesil.
No neviem, nebol to nejaky super futbal ale zase to nebolo ani nijak unavne a moc obranne na to ze to bolo stvrtfinale, podla mna sa hralo z dost velkym nasadenim a aj na stadione to celkom zilo.hojko napísal:Slaby futbal medzi ManU a Bayernom, ocakaval som viacej, ale zase obranny futbal sa dal aj cakat. Nic moc, no vyhra Bayernu a gol v 92. min naramne potesil.
no mna nie, ale cista odplata za finale 1999hojko napísal:Slaby futbal medzi ManU a Bayernom, ocakaval som viacej, ale zase obranny futbal sa dal aj cakat. Nic moc, no vyhra Bayernu a gol v 92. min naramne potesil.