Ahojte
chcel by som sa Vas opytat na mensiu radu. Planujem kupu multifunkcneho tlacoveho zariadenia, ktore by splnalo kriteria na mensiu kancelarsku prevadzku. Problem je v tom, ze by sa malo na nej robit uplne vsetko, cize tlac farebnych plagatov (zase nie velky pocet, do mesiaca mozno 30 ks A3 / A4 farebne), taktiez by sa na nej mali tlacit farebne A4 ako nejake prezentacne materialy, dalej klasicky cierno-biely kancelarsky text (toho asi najviac), dalej scan, najmenej co by sa na tom malo robit je praca s fotkami, fakt to bude sluzit skor na kancelarske veci. Poradte mi, ktore multifunkcne zariadenie by sa hodilo na takuto pracu.
rozmyslal som nad HP Office JET 8500, alebo EPSON Stylus Office BX 610 FW, prip. ak to bude A3 tak Epson Stylus Office B1100W ... povedzte, ci by ste radsej isli cestou HP alebo Epson, prip. inej znacky...lebo nejake nove testy tychto zariadeni nie su, tak chcem len vediet ake mate skusenosti s tym vy...
dakujem a prajem pekne sviatky
ake Multifunkcne zariadenie?
-
Daniel9911
Professional
A4 od canonu http://www.alza.sk/canon-mp-640-d135754.htm
menšia spotreba farby .. vačšie naplne kvalita vynikajuca
ale v inak aj tie čo si ty dal odkaz su dobre tlačiarne
menšia spotreba farby .. vačšie naplne kvalita vynikajuca
ale v inak aj tie čo si ty dal odkaz su dobre tlačiarne
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tiež by som odporúčil Canon.. v kvalite a spoľahlivosti určite oproti HP a Epsonu nezaostáva, ale má oveľa lepšie vyriešenú logiku vymieňania náplní (cartridge).. kde Epson ti prestane tlačiť akonáhle sa ti minie farba a ty sa musíš obťažovať s okamžitým kúpením novej á keď sa minie farba v Canone, tak ťa upozorní, ale tlačiareň bude stále tlačiť.. prakticky, je schopná tlačiť až dovtedy, kým nebude na obrázkoch citeľne vidno, že chýba určitá farba..