vazny problem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jany.k
Novice
Novice

vazny problem

Príspevok od používateľa jany.k »

Zdravim,
mam s kamaratkou vazny problem, pozname sa uz asi rok, za ten rok sme spolu zazili vela peknych chvil, ako najlepsi kamarati sme preskakali kopec veci. Poznam aj jej frajera, sme kamarati chodime spolu na pivo atd, zacalo sa to az zaciatkom decembra, neviem ani ako, nejako sme sa do seba zabuchli, aj s vedomim ze je tam jej frajer, ja som to osobne uz neudrzal v kamaratskej rovine pretoze som strasne citlivy a uz par mesiacov nemam ziadnu holku. Lenze teraz je dalsi problem ze ona nevie co stym, chce aby sme boli naspat kamarati pretoze sa boji ze nam vztah nevydrzi, mne je strasne luto co sa stalo, nemal v tom byt jej frajer, nechcel som nikomu rypat do vztahu ani nic. Nejake rady? Kebyze ostaneme kamarati, resp sa o to budeme pokusat tak to ja nezvladnem - stale ked budem snou budu namna vybehovat spomienky atd, ked ich uvidim spolu..., kebyze ma nechat ona jej frajera tak to zasa ona nechce, on onicom nevie a nemoze to ani tusit. Nechce mu to ani povedat, lebo tiez vsetko strati aj ked ja vravim ze by to bolo to najlepsie co moze spravit. A nesuhlasime obaja stym aby sme sa odlucili, mne by totiz nikto uz neostal, je medzi nami velmi silne puto.

Dakujem za rady
Jake
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jake »

Co ti mozeme poradit? Moznosti ako to dopadne si si zhrnul sam, teraz sa musis ty rozhodnut ako si myslis ze ti bude lepsie...

Bude ta to srat ak sa o nic nepokusis, a ak ju preberies, bude ta srat omnoho menej ze si jej ukradol frajera nez keby si sa ani nepokusil... Jej chalan sa z toho dostane a najde si dalsiu (to je ta dobra varianta) doje*** sa moze vsetko, ale ak ju mas rad, tak to skus, musis sa rozhodnut ci pojdes za tym co chces, alebo to radsej nehas tak a zachovas sa spravne... je to dilema, myslim ze kazdy riesil alebo bude za svoj zivot riesit nieco taketo...

Jo a hlavne porozpravaj sa o tom s nou, nie s nami ... A este jedno moje odporucanie, chod do toho rozhovoru s tym ze vies ako ma dopadnut, resp. ako by mal dopadnut (myslim z tvojej strany) aby si vedel co jej povies, ze ci sa pokusis nieco riesit a nech je na teba pripravena :wink: alebo ze budes nadalej taky dobry kamos a aspon zo seba spravis martyra a povies jej ake je to strasne tazke ale ze ked to chce, tak budete "len" kamarati...

Pekne Vianoce :wink:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmm povedal by som 2x meraj a raz rez a ty i zle pomeral i zle odrezal

Nemas zavidenia hodnu situaciu ale ked to tak vezmem nemal si to robit vedel si ze ma priatela a i tak si sa pustil do toho... Nehovorim ze je to zle ale zase voci jej priatelovi to nie je fer.

Ja v tvojom pripade by som to nechal tak volne pretoze cim viac budes sa o nieco snazit alebo sa vnucovat tym to len viac poseries.

Taktiez premyslam ci ma tvoja kamaratka svojho priatela rada ked si zacal s tebou hoc si jej kamarat.

Ale ja som za to ze radsej byt dobry kamarat a byt stale na blizku ako byt priatel a posrat to...

Rozhodnut sa musis sam ako dalej...povedal som ti iba asi ako by som to robil ja
jany.k
Novice
Novice

my to mame spolu prebrate az az, nevieme co mame robit preto to riesime tu, ja sa zastavam tiez nazoru ze je lepsie byt dobry kamarat ale ked si zalubeny tak to proste nejde, a tiez tu uz viac moznosti nevidim zial...dakujem
ad2: ja ju chcem ale nebudem jej nic vnucovat... nechcem robit ziaden natlak
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

jake, kamarat si sice najde dalsiu ale to moze aj autor temy, osobne by som ten cit v sebe potlacil, ked im to klape(kedze nechce odist od frajera) tak to nekaz, nehovoriac o tom, ze do cudzej kapusty sa nelezie, rozhodne nie kamaratovi, ked sa rozidu ok, ale nech sa nerozchadzaju koli tebe, radsej si najdi nejaku babu, inu, a udrz si aj dobru kamaratku, lebo ked si snou uz zacnes a potom to skonci, dost pravdepodobne prides aj o kamaratku ;)
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

tak tak vystihuje to jedna veta z kamaratstva laska moze byt lahko, ale z lasky kamaratstvo uz nikdy nebude

ako bolo spomenute vyssie musis to v sebe potlacit a prekonat to ja som tiez pred casom riesil podobnu situaciu no obaja sme sa zhodli preco si perfektne kamaratstvo kazit vztahom? ostali sme dobri kamarati a verim ze to tak aj nadlho zostane aj ked ista davka ziarlivosti z oboch stran tam je :oops: nestretavame sa tak casto ako vy lebo sme od seba dost daleko ale vzdy citim ze je pri mne a pomaha mi

zelam vela stastia a stastne a vesele Vianoce :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jo jo, tak nejak... nechat tomu momentalne volny priebeh, mozno trosku obmedzit kontakt s nimi oboma a uvidis... pokial si holka uvedomi ze chce teba, tak si aj uvedomi ze musi dat zbohom terajsiemu priatelovi, pokial si to neuvedomi, tak pri nom ostane... pokial nastane 2. moznost, tak ty mas zasa moznosti a to

1) psychicky sa zrutis a az do smrti sa uz nezalubis a umres ako hnusny zlomeny starec ... :D
2) pekne poporiadku porozmyslas co je v danej situacii najvhodnejsie spravit a ak sa ti to bude zdat ako dobra moznost tak to urobis... =>
2.a) ak si povies ze radsej ju mat ako kamosku ako ju nemat vobec, tak budes musiet zapracovat na svojej psychike a vzdy ked ich uvidis spolu si povedat ze to nevadi, je stastna ona, tak som stastny aj za nu, ved je to best kamoska...
2.b) ak ju nemozem mat ako priatelku, radsej ju nemat vobec, tak musis prehodnotit, ci to zvladnes ty a ak ano, ako velmi tym ublizis jej a ci to zato stoji...
3) aj tak tomu nechas volny priebeh a uvidis... pokial sa to nevyriesi nejako k trojstrannej spokojnosti, prejdi k bodu 2...

gl
jany.k
Novice
Novice

neviem ci to vydrzim, ono ide o to ze tie city boli opatovane, niezeby boli odmietnute, v tom pripade sa nehadam, ale takto? Clovek sa namota je stastny a vsetko sa pekne zruti? aj ked ano suhlasim mal som stym ratat

nestretavate sa casto, nevidas ju s nikym.... ja ju budem vidat stale, budem vidat tie dristy na facebooku, vsetko... ono to je nejake divne pretoze najprv som bol dobry vyzeralo to nadejne a teraz to padlo
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

zase aj natlak je niekedy dobra vec ked vies ako ho zahrat :D Hovorim o jednej situacii z Californication kde sa zase Hank Moody cinil, ten chlap je normalne moj vzor (po urcitej stranke) ale pochybujem ze niekto by vedel z fleku reagovat takymi duchaplnymi a zaroven vtipnymi (perverznymi) odpovedami :D

Moc som nepomohol tymto prispevkom...
Moja rada: Skus to, bude ta to srat viac ako keby si to skusil a nevyslo to, ak to nevyjde, najdes sposob ako sa s tym vyrovnat, ak to neskusis, budes si omnoho dlhsie vycitat ze keby som to skusil...
Tzn. chod do toho :) Bud mily, vtipny, venuj sa jej, nemusis sa vnucovat, bud tam pre nu, netvar sa ako zbity pes, ale davaj jej zase dostatocne najavo ze si stale v hre :wink:
jany.k
Novice
Novice

ok tiez som tak rozmyslal...mozno to chce trocha casu, ona vravela ze to aj jej lame srdce ked ma musi nechat...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

waw :D tak preco je potom so svojim terajsim priatelom ked jej to lame srdce? nejako mi to nezapada do seba resp kvoli comu je vlastne s nim?
jany.k
Novice
Novice

ani mne to nezapada, preto som si uz myslel ze je to fajn ... on o nicom nevie a podla mna nechce z toho vyjst ako nejaka co ho len tak podvedie pretoze ona taka nieje aj ked sa to zda...
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

Ja ti mozem poradit z vlastnej skusenosti. Taka ista situacia. Kamarat to bol taky s ktorym som vyrastal chodily sme vonku kazdy den. ALE do oci brat za chrbtom had a o tom ako ohovara som sa dozvedel az ked som s nou zacal chodit. Takze pokial nemas nejakeho fakt fantastickeho kamosa do ktoreho sa aj sam hodis do ohna tak sa na neho zvysoka vyser. Ja to nelutujem.
jany.k
Novice
Novice

no raz ma uz odrbal a je to strasne nezodpovedny clovek, neplni sluby, ale neni zly
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Keď budeš dosť trpezlivý môžeš si ešte počkať ako sa to vyvinie medzi nimi dvoma. Je dosť možné že to už nevydrží dlho keď je medzi Vami silné puto. A keď už nebudú spolu a medzi Vami to bude pretrvávať dajte sa dokopy.
Ale ja by som nepreberal kamošovi frajerku, nejsom taký hajzel.
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

ťažká situácia...
Radšej sa snou porozprávaj pokiaľ ťa má radšej ako svojho frajera tak nech sa naňho vykašle pretože keby že to držíte v tajnosti a ked on sa to dozvie tak jeho to bude bolieť viac ako teraz.
A ak ona chce byť stebou len ako kamoška tak by som sa nato radšej vysral lebo teba by to bolelo o mnoho viac ale bez nej ti bude tiež dosť na nič.. pokiaľ si stále pri jej blízkosti tak to máš ešte ťažšie. Radšej sa sňou porozprávaj a je to na tebe.. lebo tieto situácie sú ťažké každy sme iný každy by sme na tvojom mieste spravili asi niečo iné .
jany.k
Novice
Novice

asi tomu dam trocha casu a uvidime, mozno to zato stat bude... dik za nazory,

//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2009, 0:57 )
no prave som bol snimi vonku, ako som sa snazil so vsetkym vyrovnat tak som to nedokazal a polozilo ma to do kolien, sem tam aj slzy na krajicku som mal. dokazem vela veci hrat ale toto je fakt uz asi namna vela
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nieee to nie je tazke treba tutlat a tutlat a tutlat vydrzis to je len prvotne take tazke :) a ked zenska to zbada tak to bude lamat a dost silno...takze ju mozno aj budes mat pre seba ale zase toto je trosku podle podla mna

GL nech ti to vyjde :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ona ta chce, ty ju chces, tak wtf?
Prílohy
650_Tiger_JustDoHer.jpg
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

Fabo napísal:Ona ta chce, ty ju chces, tak wtf?
ja si nemyslim ze ona ho chce.. skor tak ze sa nevie rozhodnut ktoreho chce.. keby ze ho chce! tak neha toho druheho aj keby mu musel ublizit pretoze si myslim ze vie ze ak takto bude pokracovat tak to bude este horsie
Napísať odpoveď