Zdravim, ludia..
Je to mozne ? Ak ano mohli by ste mi poradit ako? DVD s Win 7 si viem zohnat v pohode.
Na inom pocitaci mam XP a ten som uz preinstaloval 100 krat, s tym nemam problem ale na tomto Asuse laptope mam Vistu a neviem ako to formatnut a preinstalovat
btw vista by mala ísť UPGRADNÚŤ na win7 len stačí spustíť vistu, vložiť DVD, spustiť autorun a malo by to frčať teda ak upgraduješ 32 bit na 32 bit alebo 64 na 64
Ja mam momentalne Vistu Premium 64-bit (lebo mam 4GB RAM) ale chcem si dat Win 7 Ultimate 32-bit kvoli kompatibilite s niektorym softwerom.
No tak skusal som to nabootovat z DVD, a z nejakeho dovodu to z neho nechce bootovat. Napise mi to nieco v tom zmysle ze mam vlozit funkcne bootovacie zariadenie a stlacit klavesu.
spusti notebook, niektorou funkcnou klavesou (F2, F10, F12 alebo ESC) vyber nieco ako quick boot menu (neviem, ako to je na asuse), vyber si bootovanie z dvd
a ak ti to nefunguje, mas asi zle dvd (nebolo napalovane ako obycajne data dvd?
skus si stiahnut napr magic iso - ten by ti mal zobrazit, ci je tam boot sector/ci je dvd bootovacie. ak nie, vygoogluj si navod, ako urobit bootovacie dvd (v podstate si skopirujes cele tvoje win7 dvd na disk, najdes si na nete boot sector, v nerovi das urobit nove dvd a je tam moznost bootable, vyberies si ten boot sector a malo by to ficat). opravte ma, ak sa mylim