POtrebujem vložiť flash tému do SE t715
POtrebujem vložiť flash tému do SE t715
čaute ľudia, potreboval by som pomôcť, neviete ako sa dá vložiť FLASH téma do tohto telefónu (SE T715) on už má totižto CID 53 aa ten mi už XS++ nehcce otvoriť
, bol by som veľmi vdačný za neaký podrobný návod a prosím vás , neposielajte ma na fórum se-tuning.cz ja sa tam moc nevyznám a nechcem im tam zbytočne spamovať. Vopred ďakujem za každú pomoc
lenže chapete ludia ja to nechcem flashovat, ja ten telefon nemam brandovany .. ja ten fon potrebujem len neako otvorit v compe a hodit tam do neho to falsh menu , ked som mal W580i to slo lahko lebo mi ho otvorit Xs++ tak som si nasiel tpa/presents/system/desktop a len som to tam uploadol to flash menu a temu som si dal do fonu klasicky...a teraz tohto žebraka mi nejde otvoriť , ten A2 uploader by som možno skúsil..len potrebujem neaký návod
.idem čosi skusiť vygoogliť 
aha , no okík
idem rychlo stahnut ten A2 uploader
kokso ak sa mi to podari Curuj tak mááš u mňa K+
:) 
edit:::////počuj Curuj ešte jedna vec ...ten program stači len stiahnut a hned v nom ten fon otvoriť ? lebo teraz som nasiel jedno video a v nom este predtym akosika upgradovali software vo fone ..treba to alebo ee ?
edit2..no dalsi problem co sa mi vyskytol tak som si stahol ten a2 uploader dal som ten filesystem tool pripojil som fona tak ze som drzal C a zapojil usb kabel a v tom A2U mi vyhodil len toto
ChipID:E900,EMP protocol:0401
PHONE STATE: "RETAIL"
FLASH CID: 0053
Elapsed:11 secs.
a tam to skoncilo ..nic viac
((
edit:::////počuj Curuj ešte jedna vec ...ten program stači len stiahnut a hned v nom ten fon otvoriť ? lebo teraz som nasiel jedno video a v nom este predtym akosika upgradovali software vo fone ..treba to alebo ee ?
edit2..no dalsi problem co sa mi vyskytol tak som si stahol ten a2 uploader dal som ten filesystem tool pripojil som fona tak ze som drzal C a zapojil usb kabel a v tom A2U mi vyhodil len toto
ChipID:E900,EMP protocol:0401
PHONE STATE: "RETAIL"
FLASH CID: 0053
Elapsed:11 secs.
a tam to skoncilo ..nic viac
Andreso lenže chapeš teraz som videl ako sa pomocou toho A2 uploadera jednoducho dostali do FSka, bol to sice iny SE ale tiež mal CID 53 ja sa tam dostanem určite lenže asi budem potrebovať USB FLASH drivery a samozrejme zase neviem kde ich mam stiahnut tu je to video kukaj http://youtube.com/watch/?v=z-jPvHyPldQ&fmt=22
mám C510 a s A2 som sa do neho dostal. je to CID53, db3120, to isté ako T715. preto som odkazoval na A2. nemáš len starú verziu? skús mojuAndreso napísal:For Curuj and TeXnoFile : Tento phone má už v základe CID 53, na ktorý sa A2 uploader aplikovať nedá, teda ak sa chceš dostať do FSka, treba použiť mnou hore uvedené programy.
flash drivery sú tam, ggsetup
no heh skusal som a to mi zase napisalo toto 
27.12.2009 22:51:30 ChipID:9900,EMP protocol:0301
27.12.2009 22:51:30 BOOTROM MODE DETECTED
27.12.2009 22:51:30 Elapsed:3 secs.
---lenze teraz som tam dal ten moj druhy fon ten starsi s cid 52 ...lebo ten novy nemam teraz pri sebe...ale myslim si ze je to jedno ..lebo ten A2 uploader mi nechce otvorit ani jeden ani cid52 ani cid53
//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2009, 21:27 )
ludiaa no táák dúúfam že vám nedošli nápady
ja ten fon fakt potrebujem v tom A2U otvoriiit ;(
27.12.2009 22:51:30 ChipID:9900,EMP protocol:0301
27.12.2009 22:51:30 BOOTROM MODE DETECTED
27.12.2009 22:51:30 Elapsed:3 secs.
---lenze teraz som tam dal ten moj druhy fon ten starsi s cid 52 ...lebo ten novy nemam teraz pri sebe...ale myslim si ze je to jedno ..lebo ten A2 uploader mi nechce otvorit ani jeden ani cid52 ani cid53
//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2009, 21:27 )
ludiaa no táák dúúfam že vám nedošli nápady
for Andreso: mnóó inú verziu A2U už mám je to tá od Curuj-a a boli k tomu aj flash drivery ale aj tak mi ten program ten fón neotvorí. A antivírus som vypol hneď na začiatku, lebo ten blbec mi ten A2U označil ako vírus
..ja by som aj vyskúšal tie tvoje programy lenže to sa mi zdáá strašne komplikované 
//autoeditácia príspevku (16 Jan 2010, 13:04)
hurááá ľudia
) chapete to
zrazu mi to ideee
dneska som tam pripojil t715 aa zrazu z nicoho nic sa mi to nacitalo ako keby sa stal zazrak
curuj dakujem ti velmi pekne za pomoc
bez teba by som to nezvladol
) uz ti leti k+
//autoeditácia príspevku (16 Jan 2010, 13:04)
hurááá ľudia
Naposledy oživil TeXnoFile - 16 jan 2010, 19:09.