NAPALOVANIE NA XBOX360
NAPALOVANIE NA XBOX360
Zdravim, stiahol som hru na xbox360, mam to v image, niesom debil, a viem ako to zapojit do image a podobne veci, len sa chcem spytat, ze ako to mam napalit, tak aby mi to slo na xboxe360, ci to moze byt aj v tom image na DL dvd alebo to mam rozbalit aj to image a potom napalit, hmmm ? pls surne
omg, toto nepatri na lamky lol, ja chcem poraditMartin44 napísal:www.lamky.net
super diki, a prosim ta, mohol by si mi dat nejaky odkaz na ten CDclone, kde si to stiahnem, bo som to hladal, a vsade mi naslo len clone cd a to je asi nieco ine ne ??? ak mozes, tak by som bol vdacny,keby si mi to uploadol na nejaky server, rapid by bol dobrymajooo napísal:pri tom img by si mal mat este jeden subor co ma par KB a ma koncovku .dvd!...stiahni si CDclone[nepouzivaj nera!] tam to daj vypalit rychlostov 2-2,4. Ale pozor vypalit musis dat ten subor co ma par KB!!!!! Sice ti to vypali ten img ale musi sa to robit takto...
Caw majooo prosim ta ja som len teraz dostal xbox a stiahol som si hru gears of war 2 je to v subore iso a neviem co s tym ci to mam dat na dvd alebo neco s tym robit tak prosim ta porad ja fakt prvy krat vidim nazivo xbox som v tom proste like a budem rad ked pomozes volako a este neco poli link volaky na toho cdkolna ked je v tom dolezity tak prosim dik
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
webster12: Napalovaniu ISO imagov tu uz je par tem venovanych. Ak sa nemylim, tak pre X-Box ma byt k ISO suboru aj DVD subor, taky malicky subor, ktory obsahuje informacie o druhej stope, pokial sa jedna o DL-DVD. Napalit to mozes cez Nero, UltraISO, WinISO, BlindWrite, Alcohol 120 a dalsie programy na napalovanie.
-
Sphinx
Addict
nie nemoze .. len cez clone cd a imageburn .. musis mat DL DVD + a najlepsie media su verbatim,fortris(lacne a dobre pouzivam ja)hojko napísal:webster12: Napalovaniu ISO imagov tu uz je par tem venovanych. Ak sa nemylim, tak pre X-Box ma byt k ISO suboru aj DVD subor, taky malicky subor, ktory obsahuje informacie o druhej stope, pokial sa jedna o DL-DVD. Napalit to mozes cez Nero, UltraISO, WinISO, BlindWrite, Alcohol 120 a dalsie programy na napalovanie.
Kód: Vybrať všetko
Postup pri napalovaní záložnej kopie:
1.Ako prvé pochopiteľne musíme stiahnuť danú hru.
Dávame velký pozor aby daná hra bola PAL alebo region free.(pokial nemate XBOX360 z ameriky alebo japonska,tam su regiony NTSC-U a NTSC-J)
2.V priečinku s hrou by sa mali nachádzať dva súbory,a to .iso a .dvd
3.Skontrolujeme si .dvd subor pravým kliknutím myši na subor,a otvorením v notepadu.Mali by sa zobrazit dva riadky,prvy by mal zobrazovat ´LayerBreak=1913760´ a v druhom by mal byt kompletný názov iso súbora aj s príponou .iso !!!
4.Ak je všetko ako má byť,zvolíme si program na napalovanie.Ja osobne pouzivam CdClone,ale možte použíť aj IMGburn,v žiadnom prípade nie NERO ani ALCOHOL120!!!!
5.Napaluje sa ten malý .dvd subor,nie .iso !!!!!!!!!!!!
6.Napalovať sa dá iba na dvojvrstvové dvd,čiže iba na DVD+R DL.Odporúčaná rýchlosť napalovania je 2-2.4x.
Už len taká pripomienka,a to že musíte mať dvojvrstvovú napalovačku :) ,lebo sa tu nájdu aj takí experti ktorí o tom nevedia :)
Príjemné mínanie DVD+R DL a samozrejme hranie :-
hojko
Site Admin
Sphinx: Ale no, moze to palit aj cez ine programy. Napaloval som neraz cez UltraISO a pohoda. Jedine v com som sa sekol, tak to bolo oznacenie media, malo tam byt plusko, cize DL+DVD. Pokial ide o media, tak ked idem okolo Nayka, tak kupim TDK DL DVD+R 8x, stoji 1,49. Vzdy si zabudbnem kupit v PC obchode pluskove media, ale tieto TDK idu v pohode na X-Box 360 so starsim aj novsim flashom, nie je ziadny problem, palil som to na 4x.
-
Sphinx
Addict
software sa da stiahnut.. ale potrebujes aj dalsie veci k tomu.. zalezi od typu mechaniky sammy a benq lahko flashnutelne liton uz horsie ale daju sa ale vyzaduju aj viac HW pomocok .. ak si nenastudujes problematiku hackovania Xboxu tak sa do toho ani nepustaj daj si to spravit ludom ktori to robia.. pipadne ak sa na to citis spravis to aj sam (ja si robim flash sam¨) ale istota je gulometT3e5 napísal:ten flash sa da stiahnut alebo tam potrebujem na to neaku specialnu "vec" ako na PSPcku?
tu mozno najdes niekoho zo svojho okolia kto ti flashne xbox, a mas to bez stresu, mozno sa ti zaruka skrati len o polovicu, cena okolo 20€
http://www.xboxzone.sk/
http://www.xboxzone.sk/