Harry Potter 6 ochrana

Informácie o software, ankety...
matrix207
Novice
Novice

Harry Potter 6 ochrana

Príspevok od používateľa matrix207 »

dobry den...chcel by som si zalohovat HP 6 z original dvd...mam 2 dvd, plny film - dvd9 a bonusy - dvd5...pozicane z videopozicovne, nedoskrabane, ako cisto nove, ale mam problem to napalit...pouzivam dvd fab 6.2.1.5 z 19.12 09, takze by to teoreticky malo fungovat..skusal som napalit bonusy, ale ako nahle mi preslo zalohovanie na disk a vysunulo dvd, tak mi vyskocil error zapisovanie zlyhalo...skusal som robit aj image do adresara aj iso, ale nic nefunguje.ked som si urobil image, alebo do adresara a skusal som to napalit inym programom - konkretne ashampoo, nenacitalo mi to...cim to moze byt, pripadne akym podobnym softom by som to mohol zalohovat?za skoru odpoved dakujem - mam cas do pondelka :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus AnyDVD + CloneDVD. Teraz je na nete novy CloneDVD na stiahnutie vo verzi 2.9.2.2, na oficialnej stranke je uz verzia 2.9.2.7, AnyDVD najdes v poslednej verzii 6.6.0.9. Najst a stiahnut by to nemal byt problem.

Ak nepomohol DVDfab, tak by som to videl na tuto moznost.
matrix207
Novice
Novice

diky moc, uz mi to fici..problemy boli len s aktivaciou, a najdenim niecoho na odstranenie stopy regionu...mozete lock
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak nakoniec si to spravil cez aky program???
matrix207
Novice
Novice

stacilo prekopirovat nejake configy z dvdfab 6 do any dvd a cez clone dvd to napalit...islo by to urcite aj cez dvd fab, ale ten mam nejako dodrbany, zakazdym, ked mi to napali a mam napisane 100 percent, vyhodi mi error - nacitanie zlyhalo...neviem cim to je, pretoze mi to robi uz aj pri napalovanych dvd...diky moc za rady
Napísať odpoveď