Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
MaTT5
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MaTT5 »

Fiat Bravo 1.9JTD GT r.v. 2000
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

RATZINGER666 napísal:hhh :D ze nechyta sa na 2,5T :D kamarat, mal by si si uvedomit, ze je to len dalsia varianta na variabilne casovanie, co uz v tejto dobe nie je ziadny zazrak :)
ale je to od YAMAHY ! ! ! a ta robi motorky ... a motorky akceleruju jaksviň :-D :-D ... a vobec .. cim viac skratiek a privlastkov tym rychlejsie auto ! :-)

inak je to teda od satana vyzivna informacia ... naco si kupovat predrazenu Imprezu, Fikus RS a podobne mrdky, ked ich pozavodi aj vylietana Puma ? :-D :-D
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

no myslim, ze audinka akceleraciu zvladne minimalne ako puma, vid viedo.
inak som v soku, kedze je to yamaha ako pisete, cakal som otacky tahane aspon do 7-8tisic..

Puma 125PS vs. 173PS

audi 2,5T moze mat tak 180 koni...

ale verim ze je to lahke a zive auticko..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

plusminus napísal: inak som v soku, kedze je to yamaha ako pisete, cakal som otacky tahane aspon do 7-8tisic..
.
len tak pre moje info .. co ma variabilne casovanie spolocne s otackami ? :-) ... alebo ked mas vstreky od Bosch tak by si v nich cakal vrtacku ? :-) ...
plusminus
King
King

nordkapp_pb: no ked si tak prizvukoval tu yamahu, som mal iny pocit z toho VCT... tak nic no..
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

plusminus napísal: audi 2,5T moze mat tak 180 koni...
Pridaj, 170 mam ja na atmosfere 2.5
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

v tom prizvukovani prave tkvie ironia celeho toho postu :-)

dnes je kazdy nazhaveny ked vidi milion roznych skratiek, turbo niektori povazuju za pana boha, variabilne casovanie za ducha svateho a pritom su to technologie ktore tu davno su a samy od seba zo ziadneho auta / motoru sportove megavykonne nacinie nespravia :-) ...

navyse ked niekto trebars s koktaviou f turbomazutu zisti ze ma trebars tesnenie pod hlavou povedzme od znacky Porsche (ciste hypoteticky prehnany priklad pre ilustraciu), tak si automaticky mysli ze je to nieco viac, nieco co ma cenu zlata, sperk inzinierskeho umu a forma pozehnania od samotneho boha :-) ... nakoniec to skonci tak ze prezentuje octu tdi ako porsche :-) (( pripadne ti niekto napise ze s pumou porobi aj 2,5 turbobenál :-P)) ...

... tak sa teda ospravedlnujem ze som niekoho svojou nemiestnou ironickou poznamkou mohol uviest do rozpaku :-D :-D ...

// +- -> tak tak ... aj ja som dal na felicii novu 545i :-P ... lebo isla na dojazdovke :-D ...
plusminus
King
King

ahaaa, blik. mi troska neslo do hlavy ze dobre, yamaha, no ale je to fordacky motor stale. a ako sa hovory, objem neoje*es a predsa aj audi ma v oznaceni carovnu Turbinu..... tiez som sa s mojou haraburdou drzal porsche cayenne, az som ho dal dole ale nemyslim si, ze mam lespi vykon (150PS) ako on (500PS), proste nesiel viac.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Akurát pred týždňom sa ku mne dostalo Audi A6, 2.7 Bi-Turbo, Quattro, S Line.

Neskutočne ma auto očarilo. Slivkovo modrá metalíza, biela koža, full výbava. :) Tak som šiel na testovaciu jazdu, že ho pôjdem trošku prevetrať. Ako som stál na križovatke pred výpadovkou, tak vedla mňa došiel Medveď M 350CDI, 4MATIC. Zo začiatku som si ho ani nevšímal, ale keď sme sa pohli, bol vedla mňa a kýval na mňa hlavou (štýlom, že: ...no čo chceš?! a ešte sa k tomu aj priblblo usmieval), pritom som ho vôbec nepoznal. Tak som teda pri asi 60-ke dupol na plyn, ale musel som sa potom zaradiť za neho, lebo v mojom pruhu boli predo mnou akési dve brzdy. Snažil som sa ho predbehnúť, ale blokoval ma ako somár a behali sme s pruhu do pruhu. Nakoniec sa blbo pozrel do spätných a pri cca. 120-ke som ho krásne obehol. Chvílu sa ma ešte držal a potom som sa mu stratil.

Týmto kladiem aj otázku oplatilo by sa viať to Audi? Mne osobne sa velmi zapáčilo. Ako auto samotné, tak aj jazdné vlastnosti atď. :)

//Ak bude čas nafotím ho a hodím sem fotky. Tak či tak ho musím nafotiť, ak pôjde na inzerát.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Audi je co sa komfortu tyka skvele auto... A6tka je podareny model... Mne sa zatial pacili vsetky...4x4 je hlavne v zime velkou vyhodou... aj v horsom pocasi sa to na dialnici drzi ako na kolajniciach... drzi stopu...

Osobne sa mi audiny velmi pacia... Niektori hovoria ze su to jednotvarne auta... Nieco na tom pravdy je... Az na tu novu A8 ktora ma dost divne svetla sa mi vsetky novsie a novsie modely zdali ovela krajsie ako predchadzajuce... Ale zachovali si svoju klasicku eleganciu...

Osobne aj ked budem kupovat prve auto asi vyberiem nejaku starsiu audinu :)
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Tak sa pochvalim mojim zvietarkom - sme spolu asi 3/4 roka, a chystam sa ho aj tak predat a kupit novu s60, bielu uz nie, ale paci sa mi aj biela....Toto je 2.5T, chystam sa zasa do benzinu, ale na novu 2.0T(o 30 konikov menej).......(predtym a4 1.8T)
Prílohy
b.jpg
a.jpg
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

nikdy sa mi nepacili biele auta ale v poslednom case sa mi docela rataju biele metly ma volvach a saaboch ... skoda ze to malo vidno na cestach :-D ..
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Povodny majitel (american) nemohol nijako to biele predat, tak riadne spustil z ceny a ja som bol asi v spravnu dobu na spravnom mieste :-) Takze farba spravila peknu zlavu. Teraz ho chystm na predaj, a chcem si dat na leasing novu s60, 2.0t stoji v zaklade okolo 30tis. €, tak uvidim za kolko sa mi preda toto a pojem do noveho :-)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

LA: Kolko za tu krasavicu budes pytat? :)
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

No nad tym este rozmyslam...je to 07, skoro plna vybava aj v bielej kozi.....teraz ma 100tkm takze pojdu nove rozvody a velky servis....v slovenskom nechvalne znamom, trojpismenkovom autobazare mi zan nukali v prepocte 500t sk (ale samozrejme ho tam nedam ani za milion, len som tam bol zo zvedavosti...)...Takze ak by sa mi ho podarilo strelit za dajme tomu 20tis €, na nove doplatim na leasingu malo cez 10tis e.....co je podla mna super, nakolko by mi na nove ponukli asi aj zlavu na vybavu a predlzenu zaruku.... A pojdem do nejakej peknej ciernej metalizy....
needyx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa needyx »

Tak pochvalim sa mojim tatosom :)

Renault Megane v miernej uprave :)

V pripadne zaujmu dodam aj foto ako sa postupne robilo :)
Prílohy
6051_1138051624829_1633557008_361522_1529718_n.jpg
6051_1138050824809_1633557008_361520_221976_n.jpg
plusminus
King
King

no ale hybaaaj :D tento voz sa mi paci :D

Karma +
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Pekne disky ako sa vravy kolesa spravia dosť.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

pekne pekne ..raz mi musis pozicat tie cicusky :P
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Tie slečny patria k tomu autu ako nadštandartná výbava?
Pozeram do toho kufra teda na hudbu si potrpíš. Super
Takato hudba ma velku vyhodu otvoríš kufor zapneš naplno a pohneš sa aj bez naštartovania. :D :D

needyx
Vieš čo? Kedže je ten silvester a mne sa taketo auta pacia tak ti dam KARMU+
Napísať odpoveď