Skus to preinstalovat a po spusteni daj No, I'm not offended
Call of Duty: Modern Warfare 2
@fildinko: vsetky kluce CoD MW2 musia byt povinne aktivovane v Steame takze hra sa ti automaticky updatuje. Koniec debaty.
Ale je sranda sledovat tie decka ked stiahnu hru nelegalne z rapidu
potom idu skusit hrat multiplayer a nejde im to. Zacnu sem vypisovat s takym prekvapenim ze preco to nejde
Raz odpadnem 
Ale je sranda sledovat tie decka ked stiahnu hru nelegalne z rapidu
Zabezpecenie celeho multiplayeru je na vysokej urovni, ako vidim
. Nehovoriac o tom, ze aj ti co nemaju originalku, mozu hrat tak isto ako, ti co maju. Level hack, stale viac a viac ludi ho ma, cloveka to moc netesi, ked poctivo leveluje, bez cheatov, a v hre natrafi na 4 ludi, s level hackom, wallhackmi, aimbotmi, a co ja viem s cim este. Toto sa mi stalo teraz, hra skoncila 10 000: 2 000, po 4 minutach. Takuto hru si mam kupit original? Naco
? Crack, level hack a ide sa.. 
Ked ma level hack tak ma lvl 10 prestige s levelom 70, to je taky obrazok takeho typka v maske.. Zatial sa to urcite neda dosiahnut, jedine ze by hral od vydania 24/7z3t napísal:a ako sa da zistit ci ma niekto level hack alebo normalne expil?
-
xH4wK
Máš pravdu...tí čo si len dajú lvl hack sú lamy, nevedia si naexpit sami...a ešte aj hacky a hlavne Aimbot to ma fakt štve, dobre že som si nekúpil originálDenize napísal:Zabezpecenie celeho multiplayeru je na vysokej urovni, ako vidim. Nehovoriac o tom, ze aj ti co nemaju originalku, mozu hrat tak isto ako, ti co maju. Level hack, stale viac a viac ludi ho ma, cloveka to moc netesi, ked poctivo leveluje, bez cheatov, a v hre natrafi na 4 ludi, s level hackom, wallhackmi, aimbotmi, a co ja viem s cim este. Toto sa mi stalo teraz, hra skoncila 10 000: 2 000, po 4 minutach. Takuto hru si mam kupit original? Naco
? Crack, level hack a ide sa..
-
xH4wK
Ty si tak isto cheater ako oni, tiez podvadzas tym, ze pouzivas cracky.paloob napísal:Máš pravdu...tí čo si len dajú lvl hack sú lamy, nevedia si naexpit sami...a ešte aj hacky a hlavne Aimbot to ma fakt štve, dobre že som si nekúpil originálfakt by sa mi to asi neoplatilo...zahrám si na stiahnutej verzii a nič mi nechýba