Call of Duty: Modern Warfare 2
cd key netrebaz3t napísal:a kde sa este da zohnat CD-key?
tu mas ten navod
http://wcwdw6w.wordpress.com/2009/12/23 ... w2-update/
Modern Warfare
Cauko ziadam o navod ako to zrobit s tou hrou aby siel multak.Lebo mi to stale vypisuje Error during initialization:
No IWD files found in /main
Nieco podrobnejsie co??? a kam??? vymazat????prepisat??????
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Modern Warfare
navdou je tu hafo len hladaj ... a zle to mas skopirovane preto ti to nejde..dadko18 napísal:Cauko ziadam o navod ako to zrobit s tou hrou aby siel multak.Lebo mi to stale vypisuje Error during initialization:
MW2
No to viem ,ze som nieco kkt-ne skopcil ,ale mozes mi dat aspon vysvetlenie co tym myslis pri tvojom navode:
PART TWO :- zkopirujte Modern Warfare 2 zlozku do Steamu ..
\steamapps\common\zero gear\Server a zmazte vsetko co tam je
2.nakopirujte MW2 -obsah zlozky !sem aky obsah zlozky????myslis celu hru ,alebo zlozku main????iwmp.exe????co tam treba dat
PART TWO :- zkopirujte Modern Warfare 2 zlozku do Steamu ..
\steamapps\common\zero gear\Server a zmazte vsetko co tam je
2.nakopirujte MW2 -obsah zlozky !sem aky obsah zlozky????myslis celu hru ,alebo zlozku main????iwmp.exe????co tam treba dat
MW2
kluc ktory dostanete si registrujte v steame Activate a product on Steam tam co je ta stranka tak pise ,ze uz sa to skoncilo.Bez toho to nepojde???ked spravim vsetko ako je v navode???
Re: MW2
Nevies citat alebo si fakt taky spr*stydadko18 napísal:kluc ktory dostanete si registrujte v steame Activate a product on Steam tam co je ta stranka tak pise ,ze uz sa to skoncilo.Bez toho to nepojde???ked spravim vsetko ako je v navode???
Dodal som ti navod na jediny aktualny navod, odpovedal som ti ze tie stare uz nefunguju a ty sa pytas stale to iste...
Re: MW2
Ok uz to ide sem tam stratim pripojenie ,ale spoko ak niekto chce mozme sa spojit cez steam moj nick je Hayden181
-
Sphinx
Addict
nie ochranu ma zabezpecit IW ale ako viaceri vidia nerobia nic a konecne je mozne vidiet pingjojak napísal:ako funguje ochrana steamu proti cheaterom??? lebo clovek si chce zahrat a kde sa pripoji sami cheater AIM, WH...ubohost
zdravim vsetkych, chcem sa spytat kde najdem patche, cital som ze na vyssych patchoch sa neda tak lahko cheatovat. urcite to tu uz niekto pisal, tak nech je niekto taky dobry a co si to pamata nech mi to sem postne..lebo ani ujo google mi nepomohol..bud som taky neschopny alebo sa to tazko zhaana..
a nepotrebujem pocut "kukni si par prispevkov dozadu"..lebo som kukal.. dik
-
Sphinx
Addict
ak mas original tak sa to patchuje samo ak nie tak mas smolu.. nic funkcne okrem .166 niejemilanesko napísal:zdravim vsetkych, chcem sa spytat kde najdem patche, cital som ze na vyssych patchoch sa neda tak lahko cheatovat. urcite to tu uz niekto pisal, tak nech je niekto taky dobry a co si to pamata nech mi to sem postne..lebo ani ujo google mi nepomohol..bud som taky neschopny alebo sa to tazko zhaana..