Panda antivirus
Panda antivirus
dnes som kupil novy pc a je tam nainstalovana panda antivirus
mate s pandou niejake skusenosti??aka detekcia atd
diky
mate s pandou niejake skusenosti??aka detekcia atd
diky
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to bola irónia. Čiže control panel, pridať odstrániť programy. A alternatívy sú tieto:martinez napísal:ak si ju mam odinstalovat tak potom je zla nie??
Ak chceš trochu experimentovať a nebojíš sa nového avs: Microsoft Security Essentials
Ak nemáš peniaze a chceš osvedčenú klasiku: Avira
Ak máš trochu peňazí: Nod 32 [ESS poprípade]
Ak máš veľa peňazí: Kaspersky Antivirus [KiS poprípade]
Aj NOD aj Kaspersky idú zadarmo doblba predlžovať mazaním z registrov a znovuaktivovaním demo verzie každý mesiac, ale je to dosť otrava.
ja osobne odporúčam MSE. Zatiaľ našiel vírusy a je tichý, nenáročný, má dobré detection ratio, nízku false detection a v poslednom rade má pekný gui
-
uplink
VIP
dajú, tak isto ako aj na kasperskeho a iné antivírusy. Problémy sú dva. Na našom fóre je zakázaný warez a toto je warez [kradnutie softwaru]. Za druhé, keď použiješ takéto sériové číslo, nevieš do akej miery máš zabezpečený systém. Myslím že v ESETE sú neni až takí pripečení, aby nevedeli o tom že dvaja, alebo viacerí ľudia používajú jedno a to isté číslo. Defacto a suma sumárum som sa stretol s viacerými prípadmi, kde "na čierno" aktivovaný avs jednoducho ignoroval vírusy a malware. Avšak sú aj prípady kde funguje bez problémov. Každopádne je to risk, zbytočný risk v dobe kvalitných free riešení.Jokky napísal:Inak...na Nod sa dajú niekde nájsť tie sériove čísla na nete na aktualizáciu a stačí to dávať raz za pol roka a sa mi zdá že Eset je slovenská firmatak aj trochu podporíš Slovákov
ok idem nainstalovat a dam vediet vysledok!!
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2010, 17:56 )
NO avg som odinstaloval a je tam avira kontrola nenasla taktiež nič ako aj na novom pc aviru uz si necham!menit nebudem
s avg tiež neboli problemy odstranil mi 6 virou ktore nod32 nevedel liecit ani ich zmazat !nod do mojho pc uz nesmie
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2010, 17:56 )
NO avg som odinstaloval a je tam avira kontrola nenasla taktiež nič ako aj na novom pc aviru uz si necham!menit nebudem
s avg tiež neboli problemy odstranil mi 6 virou ktore nod32 nevedel liecit ani ich zmazat !nod do mojho pc uz nesmie
-
uplink
VIP
Ja na NOD otvorene nejdem nadávať, lebo sa nachádzam na území zástancov nodu [naše fórum a hlavne aj hojko je eset lover
]. Ale tak môj názor je ten, že kaspersky, avira, alebo začínam inklinovať k MSE. NOD známym neodporúčam, ale s tými mojími mizernými referenciami [pár desiatok licencií] sa nemôžem rovnať s portálmi, alebo firmami, ktoré nod predávajú
...takže keď sa dostanem do osobného kontaktu s človekom, snažím sa NOD neodporúčať, aj keď ako možnosť vždy padne. Tam kde som zanechal kasperského, tam som sa už nikdy nemusel vrátiť. S nodom sú cca raz za štvrť, pol, alebo rok nejaké problémy. Ale tak, koľko ľudí, toľko skúseností...