Koncoročný Projekt

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ondikk
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Koncoročný Projekt

Príspevok od používateľa ondikk »

Zdravím Vás... takže v škole na praxi každý rok robíme nejaké koncoročné projekty.. je to niečo ako test zručnosti.. potreboval by som poradiť niečo na tento rok.. som začiatočník elektrikár... tak chcel by som zostaviť niečo jednoduché ale zase aby som nevyrobil niečo ako 8ročné decko na zakladke :D.. som druhák na strednej.. takže prosím vás o radu.. mňa nič nenapadá :wink: .. spolužiaci idú robiť subofery atď...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja osobne si uz dlho chcem postavit nieco z tohto: http://www.beam-online.com/Robots/Galle ... ilden.html
Su to jednoduche stroje bez nutnosti programovania, ale udajne sa po zapnuti spravaju ako skutocny hmyz, mozes si najst aj nejake videa a dalsie info.
Ak by ta to nezaujalo, tak skus porozmyslat nad nejakou vecickou, ktoru by si v buducnosti vyuzil doma a nestala by ti zbytocne na policke.
//schemy teraz neviem poriadne najst, kedysi som mal ulozenu stranku, kde ich bolo vela, zatial mam iba toto:
http://grant.solarbotics.net/walkman.htm
ondikk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ondikk »

no vyzerá to zaujímavo ale toto ja nejako nevyužijem.. nvm možno by som chcel skúsiť nejaký stroboskop alebo niečo také na diskotéky.. proste niečo čo má niečo spoločné s audiom.. ale ešte stále nvm :( ...
Zetom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zetom »

skus farebnu hudbu urcite najdes aj dost schem na nete
Napísať odpoveď