Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Pozrete si tento film s dabingom?

Ano
103
46%
Nie
75
33%
Aj s dabingom aj bez
46
21%

Celkom hlasov: 224

KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

To musel byt tento rok strasne slaby na filmy, ze sa uvazuje o filmoch roka mimoine aj o Star Treku :) .... avatara som este nevidel, ale neocakavam pribeh, ktory by ma posadil na prdel, opat zrejme pojde len o vychutnavanie audiovizualnych efektov s vypnutym mozgom.

PS: to uz Hangover, alebo UP bol u mna daleko lepsi - asi to bude tym, ze nie som fanusikom Star Cokolvek.
F1L1P
Expert
Expert

Príspevok od používateľa F1L1P »

Ten film som uz videl s titulkami ale so zlou kvalitou na 1 stranke pozriem to este mozno ale ked bude lepsia kvalita a dabing
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

F1L1P: to sa ti aj oplatilo?
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

heh Avatar pokoril hranicu 1 miliardy dolárov celosvetovo.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

a pokracuje dalej ... :wink:
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa drastyk »

tento film ma uplne dostal. Osobne sa povazujem za narocneho divaka - castokrat cez rok nastevujem filmklub nostalgia, nemam rad tie tuctove americke filmy...ale Avatar vo svojom prevedeni ma nehorazne ocaril. Ako mnohi pisete,ze to ma predvidatelny dej-to je pravda,ale to ma vacsina filmou... maloktory film som prezival tak ako avatar, proste u mna top.

Inac na filme som bol 2x prvy krat som mal listky do 10 radu, druhy krat som bol v 3 rade a zazitok z 3d a celeho filmu neporovnatelne lepsi./to len taky postreh/
Donald_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Donald_ »

vcera som na tom bol v kine,dabing celkom dobry i ked miestami sa to nedalo pocuvat:D stalo to zato:) nevedel som celu noc spat(ale to bolo asi cheezeburgrami o polnoci:]]) Treba vidiet v kine!!!
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

ja som bollna to v poprade s dubingom. lenze som sam zo sebou vydrbal lebo som si necekol ci to je aj v poprade 3d a nebolo, film bol v pohode ale cakal som nieco viac. neviem niekto pisal ze bol nepredvidatelny dej - ja som bol vypeceny na masaker ale vedel som stale urcit co sa bude diat aj ked som u prostred film odbehol na poldeci tak aj tak som sa fvratil a nic mi nechybalo. asi si dovolim povedat ze titanik bol lepsi. i ked este si pockam na 3d ked niekam vybehnem. efekty boli dobre a krasny vztah k prirode ale to asi vsetko
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

no bol som na to pred par hodinami v poprade....ste to ludia tak prechvalili ze som od toho cakal asi az moc vela....skoda no :) ....ale tak dalo sa pozriet :D
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Film Parada , taka rozpravka pre celu rodinku :)
3D bolo celkom fajn , kedze som k tomu nedostal papierove okuliare , ale seriozne 3D okuliare so snimacom sa mi stavalo ,ze pri vyskovych scenach sa mi zaludok nadvihoval.
Ten film ma v podstate vsetko , a vsak dej je troksu piramociary a az moc prosty , co sa pri tich audiovizualnych origiach da odpustit.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

moje

Príspevok od používateľa 3PO »

moje hodnotenie.
5 z 10. nevidel som to v 3D ale efekty boli pekne+prostredie. skoda ze do dokonalosti nedotiahli i fyziku(co sa da odpustit). dej: k deju sa nevyjadrujem ale podla mna to genialne popisalo toto : http://imgur.com/JmRmb
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nedotiahli fyziku? Nie som nejaky expert v tychto veciach, mozes to nejako vyvsetlit?
3PO
Medium Professional
Medium Professional

pady

Príspevok od používateľa 3PO »

pady "vrtulnikov",pohadzovanie predmetov... niekto tvrdil ze sa to odohrava v prostredi so znizenou gravitaciou. no a blbost typu lietajuce hory... ale je to "rozpravka". a od rozpravky netreba cakat seriozne vykreslenie reality. preto vravim ze sa to da odpustit :) ale je to skor tym ze ja si rad taketo nezhody vsimam
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

no dnes som na tom konecne bol. Skoda, ze u nas davaju len verziu so slovenskym dabingom. A mam len jedno slovo k tomu filmu -> PECKA! Nic lepsie som este asi nevidel. Aj ked Sherlock Holmes bol tiez fajn :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ked som prisiel z kina, tak som pisal, ze to je pre mna film roka, no vcera som si znova pozrel Star Trek a musim povedat, ze to u mna vyhral :) Avatar ma fakt "iba" tie uzasne efekty, posunul moznosti o dalsi krok dopredu, no myslim si, ze coskoro bude prekonany, ci uz svojim pokracovanim, alebo inym filmom vyuzivajucim rovnake technologie. Naproti tomu ST zostane tym, cim je aj teraz.

//pokracovanie diskusie o ST tu: http://www.hojko.com/post1334564.html#1334564
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

takychto Pocahontasiek by sa mohlo tocit viac :lol:
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Zatiaľ štvrtý najlepšie zarábajúci film všetkých čias, ktorý už prekonal hranicu miliardy amerických dolárov.....
a to v kinách nie je ani mesiac
http://www.aktuality.sk/clanok/153765/a ... 3d-filmov/
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Tri hodiny s 3D okuliarmi - teda nie moc pohodlne..
A celkovo, jedine, co ma dobre ten film su specialne efekty. Pribeh a najma dialogy (ktore ma cely cas iritovali) su stupidne, myslienka toho filmu je sice fajn, ale tiez videna v mnohych inych filmoch - klise ;)
Co nepochopim je mimoriadne vysoke umiestnenie Avataru na CSFD.cz. Myslel, som, ze ludia tam maju lepsi vkus :roll: :wink:
mycreed
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mycreed »

no podla mna to je uplena pecka film...dej je samozrejme trochu predvidatelny a nic nove ale to ma vobec netrapilo ani take detaily ako fyzika...efekty boli uplne super a celkovo som sa za cele 2 a pol hodiny nenudil .....9/10 ;)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

efekty, NIC INEHO. zeby banda opic zvitazila nad technikou? a prehlasenie ze rakety tu nemaju navadzanie, skoro som sa zo stolicky vykotil. Kde bola znizena gravitacia? na com sa to kedy prejavilo? Kde boli zbrane? to akoze ta nedopatlatina M60 tky ??? Akoze o com je ten film? Pri prvych zaberoch som si zacal spievat I´m blue ... od eifel 65. Potom HLA!!! storje v ktorych sedia ludia? --- nepripomina vam to nahodou TIE ISTE masiny z matrixu 3??? A najvacsia bomba bola ked sa objavila ripleyova, to uz som vedel ze tam bude behat nieco velkeho cierneho a s ostrymi zubami snaziac sa niekoho zozrat. Dalej celkovy pohlad, NIKDY by tie opicky nezvitazili. Taktika? kebyze to ma byt vojna tak, mali byt pouzite biochemicke zbrane a zbrane hromadneho nicenia, ---neutronove bomby,vakuove bomby a TEPLOM navadzane rakety,.... lebo ta bitka BOLA TRAPNA... nic ineho len traposina, tento film sa moze pacit dejovo len ludom ktori su ohladne modernej zbranovej techniky uplne vypatlani (to este stale nepocitame s tym ze sa to isto iste odohravalo v buducnosti...) a nemaju predstavu o tom co jednotlive zbrane a strelivo robia. to uz radsej bitku v panovi prstenov, tam boli strany vyrovnane a mlatili sa hlava nehlava.... tieto take ze vezmem luk a sip proti modernej technike to je proste traposina, to uz ani rozpravka neni, to je proste trapne . . .
Napísať odpoveď