Call of Duty: Modern Warfare 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Ved hras na oficialnej sieti ale ta nemiesa uzivatelov s roznymi patchmi, a kedze cracknuta verzia pouziva starsi, hras len s uzivatelmi ktori maju rovnaky patch. Original verzia bezi cez steam a ten ju aktualizuje automaticky, takze k uzivatelom s origom sa tym padom nedostanes.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

tak teknogods hodili updato ohladne dedic serverov.. vizera to velmi nadejne a zujimavo.. v skratke pre tych co nevedia eng. podpora viac hracov ukazane AZ 127!!!! i ked v reale menej.. pojde to na "zaloznych" kopiach, pripajat sa bude cez externy loader.. dedic server bude mat spusteny tento server na co najmenej zatazujucich poziadavkach na stroj ciz enetreba nove servery.. dalej meno sa bude zadavat pomocou loader ID .. a mnoh o dalsieho.
DavisJ666
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DavisJ666 »

Sphinx napísal:tak teknogods hodili updato ohladne dedic serverov.. vizera to velmi nadejne a zujimavo.. v skratke pre tych co nevedia eng. podpora viac hracov ukazane AZ 127!!!! i ked v reale menej.. pojde to na "zaloznych" kopiach, pripajat sa bude cez externy loader.. dedic server bude mat spusteny tento server na co najmenej zatazujucich poziadavkach na stroj ciz enetreba nove servery.. dalej meno sa bude zadavat pomocou loader ID .. a mnoh o dalsieho.
Je to pekne (upli aj 5 video o dedi serveroch).Problem bude asi len ten,ze to je pre ludi s origo hrou. :(
Meno bude cez loader,ale podstata tam je,ze nacita lvl aky si uz dosiahol.(alebo nie ??)Cheateri maju smolu,lebo v loaderi bude rozoznavac cheatov = ban.(toto sa mi paci)
-1kobe1-
Novice
Novice

Príspevok od používateľa -1kobe1- »

"Problem bude asi len ten,ze to je pre ludi s origo hrou" - toto problem nie je.. ak chces hrat, kup si origo, neznasam piratov... Ludia si to platia, tak je to spravodlive.. :wink:
DavisJ666
Expert
Expert

-1kobe1- napísal:"Problem bude asi len ten,ze to je pre ludi s origo hrou" - toto problem nie je.. ak chces hrat, kup si origo, neznasam piratov... Ludia si to platia, tak je to spravodlive.. :wink:
Diky za radu,ale takuto hru si nekupim.Ked na origo su sami cheateri a lvl hack.Chcel som si kupit,ale pc verziu pokazili.SP ma len 4 hodiny.A co nemas rad na piratoch ???
A co ty si cely legalny.Kazdu hru,kazdu hudbu,film si kupujes a programy tiez mas legalne ??? To ,ze neznasas piratov to je tvoj osobny psychicky problem.
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

heh hosi neviete či sa niekto pohral a vytiahol zvuky s MW2 ? lebo niekde v zložke som to nenesie ani google :( neviete či len zle hľadám alebo sa nik neohral... nechcem link stačí áno/ nie ... čí mám hľadať ďalej alebo kašľať na to... nasiel som len zvkuy so SP ale tie nechcem....
Polda_SK
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Polda_SK »

Caute, dneska rano som skusil pustit Multiplayer (btw. mam Zero Gear verziu) a strasne dlho mi hladalo hru a napokon mi to nic nenaslo. Takto som to skusil ale 6 krat a furt to iste. Ma niekto z vas taky isty problem?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Mozem to potvrdit aj ja, nefunkcnost Zero Gearu je pravdiva. Dneska mi to robilo tiez az doteraz + kamaratom, ktorym som robil tiez. Asi nato prisli co uz spravis, dufajme ci sa nenajde dalsi navod ako obist Steam.

:o
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

L.A.M.E na českých trackeroch je vyextrahovaná celá hudba z MW2 :wink:
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

DavisJ666 napísal:Diky za radu,ale takuto hru si nekupim.Ked na origo su sami cheateri a lvl hack.Chcel som si kupit,ale pc verziu pokazili.SP ma len 4 hodiny.A co nemas rad na piratoch ???
A co ty si cely legalny.Kazdu hru,kazdu hudbu,film si kupujes a programy tiez mas legalne ??? To ,ze neznasas piratov to je tvoj osobny psychicky problem.
nie pojde to aj s crack hrou.. sam smurf pisal ze je zbytocne robit ochranu ked sa aj tak da obist ze je to strata casu :P
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Nešlo to so starým patchom, stačí nahodiť. Je už aj na lamkach sa mi zda.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

filip102 napísal:Nešlo to so starým patchom, stačí nahodiť. Je už aj na lamkach sa mi zda.
Teraz hovoris o MP, stale nejde... :smt017
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Ale ide, pošlem ti patch ak chceš.
DavisJ666
Expert
Expert

Sphinx napísal:nie pojde to aj s crack hrou.. sam smurf pisal ze je zbytocne robit ochranu ked sa aj tak da obist ze je to strata casu :P
Som tu vetu inac pochopil,ze tam ochranu daju,ale da sa lahko obist. :D Moja chyba.
dadko18
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

mw2

Príspevok od používateľa dadko18 »

Pouzil som ten patch ale stale mi pise ,ze mam verziu 1.0.166 alebo nejak tak neviete preco??????
sledge13
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sledge13 »

novy patch funguje ok aj s ukazovatelom pingu :D :D
dadko18
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dadko18 »

Robim vsetko ako vsetci a mne to neide neviete preco???
Tiery
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Tiery »

napis pls link na patch chcem si konecne zahrat :shock: 8)
kolecko58
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kolecko58 »

nevie niekto ci sa uz da stiahnut cestina do tejto hry?
DavisJ666
Expert
Expert

Re: mw2

dadko18 napísal:Pouzil som ten patch ale stale mi pise ,ze mam verziu 1.0.166 alebo nejak tak neviete preco??????
Z patchu vsetko prekopiruj a daj prepisat (vsetko).
Napísať odpoveď