USB sandisk cruzer 8GB

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Luluck
Novice
Novice

USB sandisk cruzer 8GB

Príspevok od používateľa Luluck »

Mám USB-čko Sandisk cruzer 8GB ktorý mi na mojom notebooku funguje ale keď ho chcem pripojiť na PC tak mi vždy vypisuje chybu že je poškodený nejaký ovladací prvok....ak ho aj nainštalujem tak mi na=íše že inštálacia bola neúspešná....neveim ako mám pokračovať...veľmi to potrebujem aby mi to fungovalo..prosím Vás o radu...

Vopred Ďakujem .. :) :) :)
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Ak ide v NTB normalne ale chybu vypisuje len na PC tak hladaj chybu v PC nie v kluci. Problem moze byt v USB radici, skus preinstalovat ovladace. Pri tom USB kluci si mala nejake CD, alebo akym sposobom ho instalujes do PC?
Luluck
Novice
Novice

USB sandisk cruzer 8 GB

K USB nebolo dodane zadne CD a instalujem to tak ze vopcham USB a mne to samo spusti instalaciu...lenze vzdy mi vypise chybu nejakeho ovladaca...a ako mam ten ovladac preinstalovat??? neviem vobe cako mam pokracovat.... trebaa nieco stahnut alebo c o mmam z tym problemoom robit ?? ako ho mam riasit ..prosim pomozte mi potrebujem to surne ...

Vopred dakujem..:) :) :) :) :D
Juicy
King
King

USB sa instaluje pri instalacii Windows-u, snad by si tie ovladace mohla najst na CDcku ku svojej doske.
Luluck
Novice
Novice

USB sandisk cruzer 8 GB

ale keĎ tam do PC ám hociaké iné USB tak mi to ie v pohode len ten cruzer mi ide nejko divne....neviem čo je s s tým....a tie ovládače môžu byť veľmi vžna chyba??...a iank všetky USB-čka mi PC v pohode nájde ale ked tam dám ten cruzer..tak mi ho ani nezobrazí..... neviem čo je s tým..prosím pomôžete mi ...nemam šajnu ako pokračovať Ďalej....pls.. pomožte mi..

Vopred ď akujem...:):):D:)
Juicy
King
King

Ak si do tychto veci total laik tak to daj kamosovi alebo do servisu nech sa ti nato pozrie
Luluck
Novice
Novice

Re: USB sandisk cruzer 8GB

nie som laik..ale ked vsetko mi idev pohode a zrazu ked vopcham toto a mi to uz nejde tak neveim co mam s tym robit..myslela som ze aspon vy mi pomozete ale ako vidim aj z vas nic..ked to ty nevies tak to napis a nne zeby ja som este zostala kolo toho hlupa...:D :D tak prosim kto vie v com je chyba a ako tu chybu napravit tak mi napiste... :) :) vopred dakujem.....:) :)
Napísať odpoveď