Notebook Asus F5R

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
favo222
Novice
Novice

Notebook Asus F5R

Príspevok od používateľa favo222 »

Zdravím. Poradíte ako ďalej? Mám doma tento NB a začal sa prehrievať, vetrák naplno, tak som ho rozobral, vyčistil a bolo po probléme. Nedávno asi 4 čistenie som robil ako vždy až nato, že po snahe ho zapnúť sa zapol bios, nech nastavím hodinky a tak. OK. Nastavil som, reštart a ticho. Nič, iba sa rozsvietila zelená ledka že je zapnutý a to bolo všetko. Procesor žeravý(nešlo nič, ani vetrák, displej nič). Pohol som s káblikmi, zdá sa že to boli na anténu wifi, čierny a biely idúce do veka, kde je len displej, kamera a nič viac. Problém bol odstránený. Išlo to 2 dni. Teraz skoro po každom zapnutí postojím pri obrazovke, či chcem ísť klávesou F2 do menu nastaviť hodiny a tak, alebo F1 a pokračovať s pôvodnými údajmi (strašne starý dátum, hodiny = proste bios po resete...). Myslel som si, že som nejak poškodil záložnú batériu, otvoril som ho, ale tú ani vidieť nieje. Neviete kde je chyba? Upgrade biosu netreba, mám najnovší od výroby, novší nieje.
Win xp sp3, 1GB Ram.
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Nebude chyba s doskou? Kedze sa prehrieva moze to byt procesor ale hned na to pises problemy s BIOSom tak to by som tipoval skor na dosku. Radsej to pories cim skor kym ti neodijde nieco ine.
Napísať odpoveď