Auticko s malou spotrebou - Punto II?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ty si kupujes auto preto aby si bol s nim spokojny ty, alebo ten co ho eventualne kupi po tebe ?
... proste nie kazdy ma k autam vztah a stara sa o ne iba vtedy ked idu na stk ... potom ho po splateni leasingu streli a kupi vonafku
...
... vyhnane do extremu by to znamenalo ze by na tom aute nesmel ani jazdit, len aby bol dalsi kupujuci spokojny
...
... vyhnane do extremu by to znamenalo ze by na tom aute nesmel ani jazdit, len aby bol dalsi kupujuci spokojny
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to je ako tvoj postoj k nakupu auta, povzdychnuie nad urovnou, ci co ?martinez napísal:auto zvonku može byt pekne ale po technickej stranke to nemusi byt.
No, o Peugeotoch sa tu nepisu zrovna pozitivne nazory, ale pre auto sme uz skoro rozhodnuty. Bud Punto II alebo Bravo. Ja viem, nic moc, ale myslim ze postaci. Ta embecka, to je len docasne hlavne aby sme sa mamou naucili na tom jazdit pretoze nas este len cakaju vodicaky (viem ze sa opakujem). Ved nie nadarmo sa hovori Naucis sa jazidt na embecke, vies na vsetkom
Pokial sa ta embecka nebude casto kazit, tak si ju aj nechame na dlhsie pretoze je fakt v takom stave, ze niektore nove auta (resp. majiteľa) by si s nej mohli vziat priklad. (a to hovorim bez srandy
)
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2010, 12:47)
No tak na koniec sme nezobrali Fiata ale Volkswagen Polo Variant 1.4 motor, rv99, naj.149000km (vraj nepretocenych ale to moze povedat hocikto). Inak je auto v dobrom stave, neni zkorodovane, ma aj klimu, airbag. Viac si nepametam. Dufam ze bude sluzit. Cena auta je 1900€ aj s prihlasenim. Dakuejm vsetkym za komentare, vela som sa v tejto teme dozvedel.
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2010, 12:47)
No tak na koniec sme nezobrali Fiata ale Volkswagen Polo Variant 1.4 motor, rv99, naj.149000km (vraj nepretocenych ale to moze povedat hocikto). Inak je auto v dobrom stave, neni zkorodovane, ma aj klimu, airbag. Viac si nepametam. Dufam ze bude sluzit. Cena auta je 1900€ aj s prihlasenim. Dakuejm vsetkym za komentare, vela som sa v tejto teme dozvedel.