Čo nové by ste privítali na fóre?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Co by ste privitali nove na fore

Príspevok od používateľa begbeee »

Na niektorých fórach je na hlavnej stránke pod obsahom fóra chat.
Neuvažuje sa o tom?
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Na chat je IRC :psssst: .
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No tam už skoro nikto nechodí. Nehovoriac o tom, že z tých 30 000 užívateľov IRC veľkému % nič nehovorí.
A druhá vec je, že je pohodlnejšie mať chat rovno na fóre ako kvôli tomu zapínať ďalší program alebo spúšťať nové okno v Opere.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja by som poprosil /to napíšem dosť laicky/ že keď kliknem na nejaký odkaz napr. na stránku, alebo na tú malú ikonku v každej téme na FB, alebo Twitter, tak aby mi otvorilo to načo som klikol v novom okne/panely. Snáď je to zrozumiteľné.

Bolo by možné, keď niekto reportne tému tlačidlo reportu nejak zmeniť? Napr. z červenej na čierne čo bude vlastne indikátor toho, že téma už reportnutá je. Viem že keď na tlačidlo reportu kliknem, a príspevok, či téma už boli repotnuté dostanem hlášku že "príspevok či téma už reportnute sú" ale myslím že grafický indikátor toho by bol praktickejší.
Možno by bolo zaujímavé tiež zmeniť farbu názvu reportnutej témy v obsahu. Prípade pridať k názvu témy nejakú značku : P

A nebolo by dobré napísať do tejto témy do prvého príspevku niečo ako že farebnosť sa ešte rieši, oranžová farba tém bude pozmenená, na ikonách sa pracuje atď... Bo polovica témy je farba : D

Ešte raz chvála : ) Si zvykneme : )

//begbee podľa mňa by pri takomto veľkom počte užívateľov bol ten chat viac než neprehľadný. To by musel byť tak dlhý/veľký chat jak sklo na pokeci. Si myslím
Na nejakom warez fóre kde ľudia chodia len ťahať ok, ale na diskusnom fóre?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No ja práve na diskusnom fóre vidím zmysel a nie na warez, kde chodíš ťahať.
Dostaneš niečo ako instantnú rýchlu odpoveď. Niekedy je to lepšie ako nejakú vec, ktorú všetci vedia a teba nemôže napadnúť hneď postovať.
lekoklatik
VIP
VIP

No ale neustále sa hrabať v tom spamme a hľadať odpoveď na moju otázku, lebo keď som sa opýtal tak som musel ísť na záchod nie je celkom najpríjemnejšie. Veď keď už tak si napíš na ICQ, FB, pokeci. Takmer každý má v profile ICQ...
Ako chápem že na takom chate je to rýchlejšie a nvm čo, ale podľa mňa by to bolo fakt neprehľadné, a nebolo by tam nič iné, len že ahojte :D, bol som srať :D, prípadne idem spať, bol som srať, idem jesť. atď...
Prečo si to myslím? Lebo keď občas vidím len názvy tém, tak mi stačí...
: /

//ja len píšem čo si myslím, to je všetko...
A keď tak skor na spodok fóra než na vrch... Teraz je to tam podľa mňa pekné : P Stačia reklamy
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale nechápem, prečo by tam nemohlo byť keď by určitému % z užívateľov vyhovovalo. Ak už je oficiálna politika vedenia fóra ohľadne karmy "ak sa ti nepáči použi ad-block", nechápem prečo by chat nemohol byť a komu by sa nepáčil jednoducho by ho ignoroval.
Veľmi rád by som k tomutu návrhu prečítal odpoveď hojka alebo audiotracka.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Mám výhrady k ikonkám a celej signalizácii -> viď obrázky.
Niektoré ikony sú vysvetlené dolu, ale niektoré nie, čo znamenajú? Celkovo je ich až príliš veľa, čo robí fórum neprehľadným.

Stačí zamknutá téma, normálna, nové príspevky prípadne oznámenia, ostatnú paletu navrhujem trocha zoštíhliť, alebo aspoň vysvetliť dolu.

Príspevky majú nadpis modrou, nové oranžovú, ale čo znamená šedá ? Myslel som si, že sú to témy s mojím príspevkom, ale nie je to tak... Neprehľadné! :nono:

///edit: OK, ešte to tu už možno tiež bolo, ale nie je v silách si to pamätať aj keď som prešiel obe servisné témy:
Písmo textu v príspevku, by mohlo byť čierne (tak ako v editore príspevkov) namiesto tejto šedej. Áno, viem že sa to možno zmení tmavšou schémou ktorá sa pripravuje, len pre istotu.
Prílohy
hojko1.JPG
hojko.JPG
hojko.JPG (6.24 KiB) 1828 zobrazení
lekoklatik
VIP
VIP

Mateq
hojko napísal:zelovoc: Favicon tam je a zobrazuje mi ho normalne, odskusane vo FF aj Opere.

Maki: Ikonky sa este zmenia, o tom sme sa bavili uz medzi sebou, ze ta farba moc nesedi k tomu. Aj ta oranzova pojde zrejme prec, rovnako aj sivo-modra na precitanych temach.
PS: ta aktualizacia prveho prispevku v teme by sa podla mna fakt sikla : P

//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 18:37)
Na starom fóre sa mi páčilo, že mená užívateľov ktorý si práve prezerajú fórum bolo hore a nie dolu... Dá sa to dať hore? Prípadne čo vy na to?
//alebo aj hore aj dolu :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

aktualizovaný zoznam v prvom príspevku, hádam som na nič nezabudol
lekoklatik
VIP
VIP

Ospravedlňujem sa že zas píšem, ale nebolo by lepšie zmeniť zamknutú tému na "zamknuté" na miesto "zavreté"? Viete čo mám na mysli?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Jeremy napísal:ja iba taku drobnu zmenu. Ak by sa dalo nieco vyraznejsie k ikonke zobrazujucej nove prispevky
Dost som sa podla toho od kade mam citat orientoval. Ak sa da budem rad ak nie nevadi
Kludne by stacilo dat celu tu ikonku oranzovu - vsak aby to nevyzeralo nejak plocho a fadne, tak by to uz uplink nejako vycackal :) Tiez som za.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Mozno to tu na predoslych 4-5 stranach bolo, ale co tak funkcia "Navrat hore"? Pre mna osobne to bolo velmi prakticke miesto scrollovania.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

K emailom s notifikáciou nových príspevkov:
Za starého fóra chodili emaily z 2 linkami - odobratie sledovania, a link na diskusiu pričom to stále skákalo na posledný neprečítaný príspevok.

Teraz sú tam možnosti zobraziť tému od posledného príspevku, ale je tam nutnosť prihlásiť sa.
Inak je tam druhý link, ale ten zase hodí vždy na prvú stranu.

Dá sa s tým niečo spraviť?
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

v profile by som uvital aj moznost zobrazit moje temy, nie len prispevky.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

- Mne osobne velmi chýba hore (vedla nastavenia) tlačidlo Profil, ako to bolo po starom :(
- Aby bol každý druhý príspevok tmavší, resp. každý prvý svetlejší, tak ako po starom :wink:
- Aby po kliknutí na "ďalšie smajlíky" sa otvorilo okno (tak ako aj teraz), ale aby všetky smajlíky boli na jednej strane, nie na štyroch, ako sú momentálne :)
- Meniny

- Ináč pokojnosť 8)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Clean_Up:

- Profil sa volá nastavenia, skúsim poprosiť hojka nech to premenuje na profil a nastavenia, alebo tak nejak
- v tomto nevidím moc zmysel, ale skúsim to prebrať s hojkom, každopádne to bude trošku trvať, ak by to prešlo
- s tými smajlíkmi 100% súhlasím, nie som si istý či to nie je kvôli trafficu, alebo kvôli záťaži serveru, tiež skúsim podporiť ten návrh
- Meniny verím že budú, je to jednoduchý skript...že audio? :P
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Clean_Up napísal:- Mne osobne velmi chýba hore (vedla nastavenia) tlačidlo Profil, ako to bolo po starom :(
Chces si honit ego na tom kolko mas prispevkov? Pripadne na tom aku mas karmu? :) Myslim, ze je to zbytocne. Mozes to skusit cez spodnu tabulku "Kto je pritomny".
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

uplink: pod profilom zrejme mysli toto: http://www.hojko.com/member4511.html
K tomu striedaniu farieb - som proti, ziadny prakticky vyznam to nema, bol to iba prvok stareho vzhladu.
yazoo: osobne utoky si nechaj pre svojich kamaratov doma
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

uplink napísal:Clean_Up:

- Profil sa volá nastavenia, skúsim poprosiť hojka nech to premenuje na profil a nastavenia, alebo tak nejak
ale keď si v profile kliknem na Hľadať všetky príspevky od užívateľa tak mi tie príspevky zobrazí ale keď si v nastaveniach kliknem na Zobraziť Vaše správy tak mi zobrazí "iba" témy, v ktorých sú tie príspevky. Ja som dosť často využíval funkciu Hľadať všetky príspevky od užívateľa a teraz, kdeď to chcem robiť tak musím nájsť svoj posledný príspevok a kliknúť na toho "típka v zelenom tričku" pod príspevkom. Ja by som tiež, tak ako Clean_Up chcel ten profil tam hore :?
Napísať odpoveď