I/P/V: HTC touch pro / vymena za n82/ PC?
I/P/V: HTC touch pro / vymena za n82/ PC?
Zdravim, aku hodnotu ma toto HTC? Pripadne ak by bol zaujemca za dabru cenu aj predam, alebo ponuknite nieco na vymenu( notebook, iny mobil s wifi +/- doplatky), zalezi na dohode.
Info o telefone je na vela strankach...
Telefon je este v zaruke, je ako novy, komplet balenie( krabica, cd, papiere, usb kabel, handsfree, 2x stylus). Plus mam k nemu 1GB kartu memory, dva krat bateriu, kolibku synchronizacvnu k PC/k repro , dalej mam 3x nabijacku, autonabijacku, a stojan do auta.
Pripadne by som mozno pri dobrom priplatku vymenil aj za n82
Info o telefone je na vela strankach...
Telefon je este v zaruke, je ako novy, komplet balenie( krabica, cd, papiere, usb kabel, handsfree, 2x stylus). Plus mam k nemu 1GB kartu memory, dva krat bateriu, kolibku synchronizacvnu k PC/k repro , dalej mam 3x nabijacku, autonabijacku, a stojan do auta.
Pripadne by som mozno pri dobrom priplatku vymenil aj za n82
Re: I/P/V: HTC touch pro
200 - 220E
vklude cena 250Euro, minule to predal za tolko jeden typek odtialto
skor by som to hodil o zem a poskakal po nom ako to dal za 200
tiez mam TP
skor by som to hodil o zem a poskakal po nom ako to dal za 200
Presne tak, 200 je malo, za tolko idu verzie od t-mobilu, plus tento vyzera ako novy a mam aj zaruku plus to prislusenstvo co k HTC nie je praveze najlacnejsie.
-
GgDag
King
- Kontaktovať používateľa:
Ja som ho predal pred mesiacom za 250 cize pod tu cenu ani nechoj
ja som rozmyslal o THC T P kedze som mal ponuku od jedneho mladenca vymenou za moje psp ale ked som sa dozvedel ze je to akesi pomale to asi uz radsej dosetrit na GTC HD2 alebo iphnone ... mm
-
GgDag
King
kelsoo musim ta sklamat ale pomale to nie je vobec. ALe THC co Ti ponukal mozno bolo. 
Presne tak, pomale urcite neni.. Mal som omniu a ta bola 10 krat pomalejsia, mal som vela komunikatorov v ruke a mozem tvrdit ze HTC tp patri k jednym najrychlejsim
to som len povedal znamemu ze mam moznost vymenit to psp za HTC tp a on mi na to odfrkol ze to su pomale veci .. takze tak no ..hmm
-
Tyson66
Amateur
Nepredal by si kolísku samostatne?
neviem este, kolko by si za nu ponukol?
-
GgDag
King
Dal by si foto tej kolisky ?
-
Tyson66
Amateur
Je balenie komplet a zaruka? Koľko? Kde?
je to vsetko komplet, plus to co mam dokupovane, zaruka je v it-online.sk , ale dokedy to musim pozriet
-
Tyson66
Amateur
Novu ju mam za 41.23€ s DPH (AGEM po prihlaseni). Viem ti ponúknuť 27€ vrátane pošty.
ok porozmyslam a dam ti viediet prostrednictvom SS
-
GgDag
King
Mozes spravit foto vsetkeho ?
Ano mozem, ale pravdepodobne az na buduci tyzden, nemam fotak a druhy telefon doma.
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2010, 13:38)
Takze foto pridane, na fotke nie je handsfree, lebo ho nemam teraz pri sebe a chyba tam este jedna nabijacka, ktoru mam v zastrcke za stolikom a nechcelo sa mi ju vytahovat
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2010, 13:38)
Takze foto pridane, na fotke nie je handsfree, lebo ho nemam teraz pri sebe a chyba tam este jedna nabijacka, ktoru mam v zastrcke za stolikom a nechcelo sa mi ju vytahovat
-
Tyson66
Amateur
Upravujem svoju ponuku na 45€ za držiak do auta a kolísku.
Zdravim cena dobra, ale nastal takyto problem, nemozem najst zarucak, lebo tieto doplnky som dokupoval zvlast, k telefonu mam zarucak ale k prislusenstvu nie, a nemam origival kabel k HTC ten usb, tak pouzivam klasicky ten maly usb, a ten ked pichnem do kolisky tak musim silnejsie zatlacit aby nastal kontakt, s tym originalnym to islo v poho, takze navrhni cenu teraz kolko si ochotny dat kedze nemam zarucak a uvidime