Slipknot
-
KaktusBR
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
nema to byt 25-teho?
som si to predobjednal uz asi pred mesiacom a myslim ze tam bol datum vydania 25-teho.
inak super kapela, na tom som vyrastal. z dvoch pesniciek co som mal moznost pocut tak mi to pripomina iowu ale len trochu ("tvrdostou") co je super a plus gitarove sola co nebolo zvykom pre slipknot. jedine mi vadi ze uz aj najposlednejsie komercne radio hra slipknot aj cez obed.
a myslim ze to snake tu napisal ze by mohol byt slipknot2. mohol by si byt aj mudvayne2, marduk2, no name2 alebo hocico 2 kedze sa da naucit vsetko. takze good for you. ina vec je nieco VYTVORIT co sa bude ludom pacit, vela ludom! a cely sa predat. nemyslim konkretne len slipknot - to sa tyka vacsiny kapiel (dj-ov a recitatorov nepocitam). a to ze niekedy pesnicka stoji na 3-4 akordoch? a co? to je proste tak ze kazdy chce pocut refren aspon 3 krat. myslim tym ze hovorit ze Paul a nebodaj Mick su len amateri co mrvia 2 akordy dookola je .... no neviem ako to nazvat.
som si to predobjednal uz asi pred mesiacom a myslim ze tam bol datum vydania 25-teho.
inak super kapela, na tom som vyrastal. z dvoch pesniciek co som mal moznost pocut tak mi to pripomina iowu ale len trochu ("tvrdostou") co je super a plus gitarove sola co nebolo zvykom pre slipknot. jedine mi vadi ze uz aj najposlednejsie komercne radio hra slipknot aj cez obed.
a myslim ze to snake tu napisal ze by mohol byt slipknot2. mohol by si byt aj mudvayne2, marduk2, no name2 alebo hocico 2 kedze sa da naucit vsetko. takze good for you. ina vec je nieco VYTVORIT co sa bude ludom pacit, vela ludom! a cely sa predat. nemyslim konkretne len slipknot - to sa tyka vacsiny kapiel (dj-ov a recitatorov nepocitam). a to ze niekedy pesnicka stoji na 3-4 akordoch? a co? to je proste tak ze kazdy chce pocut refren aspon 3 krat. myslim tym ze hovorit ze Paul a nebodaj Mick su len amateri co mrvia 2 akordy dookola je .... no neviem ako to nazvat.
-
Miley Cyrus
Light Star
Slipknot
ja metal nepocuvam nepaci sa mi ale Slipknot je fakt dobry ,dost casto pocuvam ich piesne spoluziak to pocuva a ked som unho tak to dost casto pusta.
sam od seba to nepocuvam 
-
Thrash/Death
Star
no prave som dopocuval novy album a je velmo podareny
je to nieco ine ako bolo Vol.3 myslim ,ze kazdy si tam najde svoju piesen su tam ozaj pecky ako Psychosocial ci Sulfur ,ale aj bonusove skladby su super hlavne remix Vermillion pt. 2 hoc povodna verzia sa mi viac paci, ale je tam jedna piesen ktora ma uplne dostala pre mna jedna z najlepsich piesni za posledne roky ake som pocul (vravim je to len moj nazor nist vac
) a to Snuff 
aky je nazov toho albumu???Scorpi napísal:no prave som dopocuval novy album a je velmo podarenyje to nieco ine ako bolo Vol.3 myslim ,ze kazdy si tam najde svoju piesen su tam ozaj pecky ako Psychosocial ci Sulfur ,ale aj bonusove skladby su super hlavne remix Vermillion pt. 2 hoc povodna verzia sa mi viac paci, ale je tam jedna piesen ktora ma uplne dostala pre mna jedna z najlepsich piesni za posledne roky ake som pocul (vravim je to len moj nazor nist vac
) a to Snuff
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
-
slipiknotko24
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Slipknot
Slipknot... tazka tema, viem ze som sem kedysi pisal, ale odvtedy sa veci zmenili ...
stari slipknot v pohode
iowa a slipknot, dva naj albumy, kde joey ukazal co v nom je... dalej sa to rutilo uz len do vacsich a vacsis sraciek