Slipknot

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
KaktusBR
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KaktusBR »

nema to byt 25-teho?

som si to predobjednal uz asi pred mesiacom a myslim ze tam bol datum vydania 25-teho.

inak super kapela, na tom som vyrastal. z dvoch pesniciek co som mal moznost pocut tak mi to pripomina iowu ale len trochu ("tvrdostou") co je super a plus gitarove sola co nebolo zvykom pre slipknot. jedine mi vadi ze uz aj najposlednejsie komercne radio hra slipknot aj cez obed.

a myslim ze to snake tu napisal ze by mohol byt slipknot2. mohol by si byt aj mudvayne2, marduk2, no name2 alebo hocico 2 kedze sa da naucit vsetko. takze good for you. ina vec je nieco VYTVORIT co sa bude ludom pacit, vela ludom! a cely sa predat. nemyslim konkretne len slipknot - to sa tyka vacsiny kapiel (dj-ov a recitatorov nepocitam). a to ze niekedy pesnicka stoji na 3-4 akordoch? a co? to je proste tak ze kazdy chce pocut refren aspon 3 krat. myslim tym ze hovorit ze Paul a nebodaj Mick su len amateri co mrvia 2 akordy dookola je .... no neviem ako to nazvat.
Scorpi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

KaktusBR napísal:nema to byt 25-teho?

som si to predobjednal uz asi pred mesiacom a myslim ze tam bol datum vydania 25-teho.
jj ospravedlnujem sa mas pravdu v EU to bude az 25-teho, ale v US a UK to uz vychadza 15-teho neviem proc ostatny svet caka az do 25.08.2008 :evil:
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Slipknot

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

ja metal nepocuvam nepaci sa mi ale Slipknot je fakt dobry ,dost casto pocuvam ich piesne spoluziak to pocuva a ked som unho tak to dost casto pusta. :D sam od seba to nepocuvam :lol:
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

SlipKnoT je v pohode, nech ich mládež počúva - veď nikto tu nechce ešte viac vulgárnych a dementných hiphoperov :D
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no prave som dopocuval novy album a je velmo podareny :twisted: je to nieco ine ako bolo Vol.3 myslim ,ze kazdy si tam najde svoju piesen su tam ozaj pecky ako Psychosocial ci Sulfur ,ale aj bonusove skladby su super hlavne remix Vermillion pt. 2 hoc povodna verzia sa mi viac paci, ale je tam jedna piesen ktora ma uplne dostala pre mna jedna z najlepsich piesni za posledne roky ake som pocul (vravim je to len moj nazor nist vac :P ) a to Snuff :shock:
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

Scorpi napísal:no prave som dopocuval novy album a je velmo podareny :twisted: je to nieco ine ako bolo Vol.3 myslim ,ze kazdy si tam najde svoju piesen su tam ozaj pecky ako Psychosocial ci Sulfur ,ale aj bonusove skladby su super hlavne remix Vermillion pt. 2 hoc povodna verzia sa mi viac paci, ale je tam jedna piesen ktora ma uplne dostala pre mna jedna z najlepsich piesni za posledne roky ake som pocul (vravim je to len moj nazor nist vac :P ) a to Snuff :shock:
aky je nazov toho albumu???
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Necro napísal:aky je nazov toho albumu???
All hope is gone 8)
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

Scorpi napísal:All hope is gone 8)
diki.uz to taham :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Mohli by sme znova rozbehnut temu.
Napr. zacnem - poculi ste o tom Vol.5 ?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Slipknot bude na Novarocku, tak som zvedavy co zahraju a pripravia pre divakov :) Uz teraz sa tesim..I ked nejak moc ich nepocuvam..
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Paul Gray :twisted: ... shawn crahan to roztoci zas ako vzdy :D aj perkusaci :D

// ver tomu že keby na nej nehral ... a nebola tam basa ... chýbala by ti tam

a to ladenie že B Fis B E ... nechapem ... struny jak papier :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Neber to osobne, ale paul gray sa mi z nich paci najmenej. Tu jeho bassu moc nepocujem. Len tam stoji a hra to co vobec nepocujem. :D

/ No to mas asi pravdu. Struny jak papier? Myslis tak naladene ze su uplne volne?
slipiknotko24
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Slipknot

Príspevok od používateľa slipiknotko24 »

Slipknot... tazka tema, viem ze som sem kedysi pisal, ale odvtedy sa veci zmenili ... :) stari slipknot v pohode :) iowa a slipknot, dva naj albumy, kde joey ukazal co v nom je... dalej sa to rutilo uz len do vacsich a vacsis sraciek :)
Napísať odpoveď