Problém s PC, modrá smrť
Problém s PC, modrá smrť
pls pomožte mi vyriešiť problém. pred týždňom som kúpil novú RAM a hneď som ju dal aj do PC. asi pred 1-2 dňami začalo vyhadzovat modrú smrť. dnes to bolo 0x00000050: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA a 0x00000019: BAD_POOL_HEADER. Tú RAM pamäť som si vyberal podľa dosky aby bez problém išla, takže tam by asi nemal byť problém a či je zlá to neviem posúdiť ale nemala by byť. je to A-DATA 1GB a A-DATA 2 GB obidve 800mhz. vopred dik za rady.
MB:Gigabyte MA78G-DS3H
MB:Gigabyte MA78G-DS3H
Re: Problém s PC, modrá smrť
stiahnut program memtest86+ a nechat paru hodin testovat.... ak tam budu chyby ram reklamovat
Maju obidve RAMky rovnake casovanie?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
časovanie RAM-iek by sa malo upraviť podľa tej horšej automaticky teda aspoň moja doska to robí tak
časovanie majú rovnaké aj frekvenciu
-
vikko78
Medium Professional
S touto hláškou som sa aj ja občas stretával, len koncové čísla boli trochu inakšie. /0x00000050: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA a 0x00000019: BAD_POOL_HEADER/ To som mal ešte win xp a starý disk kúpený z bazaru.....Potom som kúpil nový disk, na ktorý som hodil win7 a doteraz /cca 3 mesiace/ nemam žiadny problem....Neviem ti presne povedať čím to je, ale toto je moj poznatok.
Ja mam tiez takyto podobny problem ja som si to aj odfotil pretoze mne to len blikne,,,,,,,,,PC mam uz asi 3 roky a pred 2 rokmi sa mi to iste stalo ked som zapinal hry..... tak som siel do obchodu kde som to kupil oni mi povedali aby som doniesol PC tam , tak som doniesol a spravili mi to a hry mi isli v pohode a asi pred tyzdnom uz mi blbol PC tak som siel preinstalovat Windows xp a tu sa to zacalo vsetko som nainstaloval co trebalo .... nainstaloval som si hru a zapol som ju ... po takych 2 sekundach sa mi objavilo toto http://imghost.sk/image/323083-Snmek.jpeg a hned zmyzlo ........ neviete kde je problem ??? plss poradte
ku*va nekric...
prepac ale mohol by mi niekto pomoct ?
ak ti to pred preinstalovanim nerobilo tak by som to zhodil na pobabranu instalaciu win alebo este skor ovladacov. pre istotu skus memtest. ale skor to tipujem na ovladac grafiky len ten vypis sa strasne blbo cita
ake ?? skusim rozlustit a napisem tu , alebo to skusim este raz odfotit
k tomu prvemu problemu, ja osobne by som vyskusal ci je to v ramke tak ze by som ju proste vytiahol z PC a keby mi to blblo tak by som ju dal reklamovat