BakyX: btw, gyrokompas funguje na podobnom principe
Hadanka
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hadanka
kupo: ano, ale tiazova sila bude posobit tak, ze topanku bude tahat k zemi stale jednym smerom a bude popritom visiet na snurke, co sposobi, ze topanka bude smerovat tym istym smerom (pokial ju skrutena snurka nevychyli) voci polohe klietky... v podstate vdaka idealnej snurke topanka (resp. smer, ktorym ukazuje) nezmeni svoju pozici voci spravnemu poharu...
Hodim sem este jednu:
Manzel s manzelkou sa rozhodli ist na zimnu dovolenku na jednu opustenejsiu chatku. Manzelka isla o den skôr ako manzel zabudla mu dat kluce... Ked manzel dorazil na miesto na druhy den ráno ku chatke tak klopal na dvere a nikdo neotvaral.. podisiel ku oknu, zoskrabal namrazu a uvidel manzelku mrtvu lezat na zemi v kaluzi krvi.....Zavolal policiu a vysetrovatel povedal ze manzel zavrazdil manzelku...
Teraz mi povecte ako na to ten vysetrovatel/policaj na to prisiel...!?
btw.. sry ze tam je tak vela krát slovo manzel/maznelka .. nevedel som to inak napisat
Manzel s manzelkou sa rozhodli ist na zimnu dovolenku na jednu opustenejsiu chatku. Manzelka isla o den skôr ako manzel zabudla mu dat kluce... Ked manzel dorazil na miesto na druhy den ráno ku chatke tak klopal na dvere a nikdo neotvaral.. podisiel ku oknu, zoskrabal namrazu a uvidel manzelku mrtvu lezat na zemi v kaluzi krvi.....Zavolal policiu a vysetrovatel povedal ze manzel zavrazdil manzelku...
btw.. sry ze tam je tak vela krát slovo manzel/maznelka .. nevedel som to inak napisat
-
Grim
Darca
...no a čuduješ sa? Keď sú policajti schopní poslať výbušninu do Dublinu či kam to, tak neni problém si vymyslieť že on ju zabil. Jednoducho policajtská logika...
Podľa mňa umrela od žiaľu, že pri sebe celý deň nebude mať muža
A tak preneseným významom ju zabil vlastne manžel 
Prípadne jej dal na cestu kinedril... ale to vlastne nebol kinedrin, ale nejaký jed, ktorý začína účinkovať po 8 hodinách
A že to bol manžel zistil tak, že prišiel Delko, odobral otlačky z tabletky zo žalúdka a je to 
Prípadne jej dal na cestu kinedril... ale to vlastne nebol kinedrin, ale nejaký jed, ktorý začína účinkovať po 8 hodinách
Zeby bola namraza co zoskrabal vnutri?
-
Grim
Darca
...námraza sa nikdy netvorí vnútri. Vždy sa tvorí na chladnejšej strane okna. Predpokladáme že manželka nezomrela tesne po svojom príchode, ale stihla aspoň zakúriť, takže do druhého dňa tam určite bola teplota vyššia ako vonku...
Dedukcia policajta: chalupka bola na opustenom mieste, teda zena sa asi doma nezamykala. Preco teda manzel klopal skor ako vstupil?
asi preto klopal,lebo nemal kluce,lebo jedine dal ich zene...a chcel a by mu otvorila lebo bolo rano....a urcite sa v noci musela zamknut...preto klopal
asi nenasli ziadne ine stopy (iba muzove a manzelkine)
Asi bola zima keď musel zoškrabať namrazu..Keď bola asi zima tak asi bol sneh. Policajt pozrel na snehove stopy podla mna. Kedze nemal kluc tak isiel nejak oknom alebo tak a zabudol na stopy ak nebol velmi mudry
. Zatim ma nic ine nenapada.
-
Grim
Darca
...námraza môže byť na okne aj bez snehu, stačí keď padne rosa, alebo je vlhký vzduch...
-
17
Light Professional
Policajt bol v skutočnosti psovod. Prišiel aj so psom z popradského letiska. Tým sa všetko vysvetľuje.trend napísal:Hodim sem este jednu:
zeby v tej chate nasiel len manzelove a manzelkine otlacky prstov? 
Alebo zeby sa uz vytvorila namraza aj na manzelovom aute, teda tam musel prist skor?
určite vtedy niekedy spravil manžel niečo, čo malo za následok manželkynu smrť.nikto neotvaral.. podisiel ku oknu
Asi bol strašne gramblavý
-
axxis
Addict
tak ma napadla jedna otazka, ktoru sme mali na skuske (fakt)
Mate 7 balonov, 6 vazi rovnako a jeden je trochu tazsi. Ako najdete ten najtazsi ak smiete vazit len 2krat?
Mate 7 balonov, 6 vazi rovnako a jeden je trochu tazsi. Ako najdete ten najtazsi ak smiete vazit len 2krat?
axxis, ak sa myslia tie váhy, ktoré Ti zistia, ktorá strana je ťažšia(inak si to teda predstaviť neviem), tak potom takto...
Odvážim 3 a 3 balóny - ak sú rovnako ťažké, tak najťažší je ten 7. balón, ak je jedna strana ťažšia, tak z tých 3 balónov zoberiem 2 a zase odvážim - ak sú rovnako ťažké, tak najťažší je ten zvyšný 3. balón a ak nie, tak viem, ktorý je najťažší
Odvážim 3 a 3 balóny - ak sú rovnako ťažké, tak najťažší je ten 7. balón, ak je jedna strana ťažšia, tak z tých 3 balónov zoberiem 2 a zase odvážim - ak sú rovnako ťažké, tak najťažší je ten zvyšný 3. balón a ak nie, tak viem, ktorý je najťažší
Povedz prosím riešenie. Ak ho nechceš písať pre všetkých, tak pošli PM. Som veľmi zvedavý.trend napísal:Hodim sem este jednu:
mna napada,ze v okoli tej chalupy nebol signal na mobil a telefon s ktoreho zavolal policiu bol v chalupe (kedze chalupa je na pustom mieste).A kedze nemal kluc od chalupy,musel klamat,teda ju aj zavrazdil(inac by neklamal)
rozbil okno, vliezol dnu, zavolal policiustejko napísal:mna napada,ze v okoli tej chalupy nebol signal na mobil a telefon s ktoreho zavolal policiu bol v chalupe (kedze chalupa je na pustom mieste).A kedze nemal kluc od chalupy,musel klamat,teda ju aj zavrazdil(inac by neklamal)
napada ma jedine to, ze najprv nevolal sanitku a neskusil jej pomoct.