banan znovu na kolenach

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

banan znovu na kolenach

Príspevok od používateľa Kosh »

dnes mi dosiel mail s emailu [email protected]

a tento mail obsahoval vsetky moje udaje co som kedysi davno u nich zadaval, mail, rodne cislo (bol som platiaci zakaznik)...heslo v md5 - proste vsetko

bol pripojeny text, evidentne prelozeny nejakym translatorom s dakeho cudzieho jazyka

Kód: Vybrať všetko

Vazeni zakaznik a navstevnik, Tato stranka je nabouran opet protoze banan.cz i po utoku naposledy nejsou schopni zajistit jejich servery bezpecnost! Dokonce i potom co videl banan.cz nabourat svych serveru mohli by delat neco ale delali nic a dale sve servery nezabezpecene zastarale a nebezpecne programy spatne nastaveni nebezpecne. Upozornneni ze mam pristup ke vsem servery! Mysli komu ty dat vase osobni udaje! Pokud chcete smazat vsechna data tvoje tak jsem to kdybych chtel udelal davno uz! Pro vas vase data neni vubec dulezite?

Ty napsal tvoje udaje o sobe banan.cz a oni nechrani je vubec a oni svoje servery nebezpecne nabourane. Ja celou databazi banan.cz zkopirovat tady tvoje informace:
za tymto textom nasledovali udaje s databaze, vratane napriklad MD5 hashu hesla ci rodneho cisla, ci adresy... proste vsetko

záver: banan.cz opäť niekto hackol, tak si tam prosím nikto nikdy nič nedávajte, obchádzajte banan.cz veľkým oblúkom
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: banan znovu na kolenach

Príspevok od používateľa audiotrack »

čo to má čo s programovaním? Presúvam do ostatného
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

hmm dobré vedieť. Ako hosting pre zákazníkov síce používam mediatemple a mediahost, ale niektorí majú svoje prezentácie aj na banan.cz.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Banan je sracka od sameho zaciatku, co k tomu viac povedat. Mozno maju vela zakaznikov, ale tych nalakali spamovanim roznych diskusii a fora na hosting s velkou kapacitou. Je rozdiel, ked ti niekto za stovku ponukol 5GB a ked ti niekto ponukol 200MB. Aj ked to na normalne stranky nikto nevyuzije, kedze normalna firemna stranka s produktami a infom ma 5MB, no psychologicky efekt spravil svoje. Biedny pristup firmy, nulova komunikacia..., skoda slov, na internete sa da toho docitat dostatok.
Napísať odpoveď