DIGI TV odblokovanie stanic

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
alkex
Amateur
Amateur

DIGI TV odblokovanie stanic

Príspevok od používateľa alkex »

Ahoj. Nedalo by sa pls nejako odblokovat DIGI-TV stanice napriklad HBO...??
Mam origos primač od DIGI, kartu od DIGI aj parabolu od DIGI. Mam zakladny balik a chcel by som si skusiť odblokovať stanice z rozšireneho balika, ktory je moc drahy. Možno sa to neda, ak mi niekto viete poradiť tak napište buď sem navod alebo na e-mail adresu [email protected]
luto
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Zadarmo urcite nie, ale ked zbehnes do nejakej predajne zo satelitnou technikou a popitas sa na toto, urcite ti budu vediet pomoct za nejaku financnu odmenu. :)
alkex
Amateur
Amateur

Ak by som do DIGI primača vložil inu kartu tak by to teoreticky mohlo isť?
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

a mozno by sa ti to predsa len dalo...cez tie kody co su sade po nete...skusal si?
alkex
Amateur
Amateur

Ešte nie
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Mozno poviem blbost mozno nie ale mam pocit že primac ktory dodava DigiTV nepodporuje zadavanie kodov. To znamena že by si musel dokupiť taký ktorý to podporuje vložis donho kartu od digiTV a tam zadas kody.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Podľa mňa sa teraz neoplatí vrážať do nových prijímačov, keďže prechádzajú na vyššie zabezpečenie Nagravision 3 - http://dsl.sk/article.php?article=8552 | Neviem, aké prijímače dáva digi, aký máš? Možno by sa v ňom dal prehrať FW a spraviť EMU...
alkex
Amateur
Amateur

Humax neni tam napisane aky typ
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Sorry, že leziem do tejto témy, ale čo by som musel spraviť pre to, aby som mohol aspoň nejaký ten program odkódovať? Prijímač mám HYUNDAI 7160 MA. (či je potrebné ho prepojiť s pc,čo na to treba, atď.)
kajoc
Novice
Novice

Re: DIGI TV odblokovanie stanic

Príspevok od používateľa kajoc »

V prvom rade je potrebné povedať, že DVBS tuner, zakúpený od spoločnosti DIGI - TV Slovakia nie je možné využiť na odkódovanie kanálov, ktoré ste si nepredplatili !!! Váš dekóder je skódovaný s kartou a so žiadnou inou kartou nebude funkčný. Tieto dekódery HUMAX, resp. HYUNDAI nemajú vonkajšie rozhranie (výstup pre PC,resp. USB) a preto nie je možné (ani výhodné) do nich natiahnuť SW, ktorý by umožnil sledovanie zakódovaných kanálov.
To je možné len zakúpením DVBS tuneru, s ktorým sa dá na tej úrovni pracovať. Nie je to inak žiadny problém. Ale upozorňujem, že ak si taký tuner zakúpite, určite Vám bez zásahu odborníka nepôjde. Info: [email protected]
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: DIGI TV odblokovanie stanic

Príspevok od používateľa Sphinx »

z ich prijmacom neodblokujes..ma sparovane karty potrebujes prijmac kt. podporuje emu.. a preco vytvaras novu temu? http://www.hojko.com/digi-tv-zadarmo-t102615.html ked tu je to rozoberane staci hladat
Napísať odpoveď