sieťový kábel - internet

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: sieťový kábel - internet

Príspevok od používateľa hrban »

mg mathev prečo to dokážeš takto zhovadiť
otázka bola jasná mám pichnúť kábel do WAN (WAN portu ono to je napísané vzadu na routri že WAN) a ty si začal frajeriť a namotávať ho na statickú a dynamickú IP čo s tým nemá absolútne nič spoločné keďže ešte sa nestalo že by sa ten router nedal nastaviť
btw mathev, asi každý človekna otázku čo za číslo je X v rade 1, 2, 3, 4, X odpovie 5 a ty odpovieš, že 29 podľa vzťahu
(n-1)x(n-2)x(n-3)x(n-4)+n, skús pomôcť a nie frajeriť, že čo vieš z TEÓRIE wi-fi
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Ano mathev ! Radsej rozmyslaj nad vyssie uvedenymi zmysluplnymi rovnicami !
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

kde sa tu bavime o wifi ? ja som o wifi ako takom nepovedal ani slovo, len som poukazal na nespravnost pomenovanie WLAN, je jasne ze si nepochopil o co mi islo v prvom rade a to opravit nepresnost v pomenovani.

dhcp klient na WAN alebo static ip na WAN je jedna celkom podstatna informacia pokial mas uz routovat zo siete v ktorej je DHCP server a to mi nevyvratis ani keby si sa na usi postavil...(lebo predpokladame ze ten router 2 uz je nejak nastaveny a pravdepodobne do tychto nastaveni budeme musiet zabrdnut) bohuzial az taketo zlozite to byt muselo prepac ak som sa ta tym dotkol...

nemusime sa tu hadat lebo toto nemam zapotreby, len dodam ze jaksi sa poskytovanim internetu zivim uz niaky ten rok a mam vlastnu celkom slusnu siet takze za tym co napisem si stojim a mozes sa aj rozkrajat nepomozes si...

//autoeditácia príspevku (22 Jan 2010, 20:23)
Indigo napísal:Ano mathev ! Radsej rozmyslaj nad vyssie uvedenymi zmysluplnymi rovnicami !
OMFGHDŽ INDY zas spamujes? :)
johny3212
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny3212 »

PitBull_4 a ty povec, ci si to uz skusal zapojit, aby sme pokrocili a aky ma ten tvoj sused router ........
PitBull_4
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PitBull_4 »

už mi to všetko ide..

stačilo dať kábel z LAN do WAN a ide to :) potom som tam nakrútil anténku a ide wifina v dome :)
Napísať odpoveď