FULL HD !!!
FULL HD !!!
cawte chcem sa spytat ak mam TV z Full HD rozlisenim a stiahnem si film v tejto kvalite ktory ma cca 10GB a koncovku MVF. Kupil by som k tomu DVD prehravac Philips dvp 3360 ktory ma podporu HDMI a funkciu Video Upscaling (720p, 1080i/p) prepojil by som ho cez HDMI a do USB portu dal USB s nahratym Full HD filmom (kedze sa na nic ine nezmesti okrem BlueRay) prehralo by film ?
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: FULL HD !!!
Myslím, že nie. Ten DVD prehrávač neprehrá HD film, maximálne Dvix v normálnom rozlíšení, predpokladám že nedokáže pracovať s takým dát. tokom, tobôž otvoriť niečo z .MVF
Upscaling len prepočítava už existujúci obraz do vyššieho rozlíšenia.
Upscaling len prepočítava už existujúci obraz do vyššieho rozlíšenia.
Presne, taký formát ti z USB neprehrá. Najlepšie riešenie je prepojiť nejaké HTPC s TV cez HDMI, a na počítači to prehrávať zatiaľ čo obraz pôjde cez HDMI na TV.
a okrem HTPC a PC ziadna ina moznost neexistuje ?
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.consumer.philips.com/c/blu-r ... 05/prd/gb/
Tento BlueRay prehrávač údajne dokáže prehrať film z USB. Avšak treba nejako vyzistiť, či ho nebudeš musieť konvertovať z toho MVF do niečoho iného. Inak len BlueRay napaľovačka a všetko by si si vypaloval na prehrávanie v Blueray playeri....
Tento BlueRay prehrávač údajne dokáže prehrať film z USB. Avšak treba nejako vyzistiť, či ho nebudeš musieť konvertovať z toho MVF do niečoho iného. Inak len BlueRay napaľovačka a všetko by si si vypaloval na prehrávanie v Blueray playeri....
-
Ryan Giggs
VIP
Kup si nejaky HD prehravač. Napr. WD TV či niečo podobne.