Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Neviete o nejakej stávkovej kde sa dá podať ešte aj tesne po začiatku zápasu?
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
pokial viem ide to len v internetovych stavkovychskuki napísal:Neviete o nejakej stávkovej kde sa dá podať ešte aj tesne po začiatku zápasu?
No to možno ale zatiaľ som takú nenašiel
Stávkujem výhradne iba cez net
-
Sagittarius
Guru
Myslím, že taká SK neexistuje, lebo by si to ani nemohli dovoliť, jedine môžeš využiť live stávky a to počas celého zápasu. Jedine, kde sa mi to podarilo bola virtuálna SK, a aj to len preto, že mali zle nastavený serverový čas...
na fortune sa da pocas zapasu tipovat, ci nie?
-
Sagittarius
Guru
veď píšem live stávky
ale inak to nejde, podľa jeho otázky to skôr vyzeralo, akoby zápas začínal 17:00 a on by chcel tipovať 17:05, ale s tými s istými kurzami ako bolo pred zápasom...
chalani a nepoznate nejake stranky,kde su analyzi roznych zapasov a nejake tipy?
-
nejakymarko
Addict
ak budes mat stastie tak ti ten 2. a 4. zapas neujdeSkolacik napísal:co vravite na tento tiketik?
Ja som mal na dnes natipovane toto, ale nechcelo sa mi už ísť do mesta po tej zime a tak som to nepodal. 
chcel by som sa vas spytat ktori stavkujete cez ifortunu ci sa vam da dobit ucet? lebo mne dneska nenahodilo ani ponuku v profile dobit konto.. 
-
nejakymarko
Addict
ale trpol som........skoda no 
helacik: Už niekoľko dní to majú pozastavené. http://www.ifortuna.sk/sk/novinky/vypadok.html
Nakoniec nevysli dva zapasy z tiketu.
Nakoniec nevysli dva zapasy z tiketu.
davali ste nieco tento vikend? Mne uz konecne po dlhej dobe vysiel tiket. Bolo to na istotu, ale aj tak potesi. 
-
Reli.C
Medium Star
Liga: Futsal ME Maďarsko (4/F)
Zápas: Ukrajina - Azerbajdžan
Tip: Azerbajdžan (2)
Kurz: 2,15
Bookmaker: ifortuna.sk
Dôvera: 5,5/10
Dnes ma celkom zaujal tento zápas. Je to 4/F takže viac-menej pôjde o všetko. Kurzy sú celkom vysoké, čo na prvý pohľad odráza, ale nemusí to tak byť. Podľa mňa je Azerbajdžan v tomto zápase jasný favorit. V základe hraje 5 brazilčanov + skvelý brankár (2 zápasy = 1 gól). Dokážu sa rýchlo dostať do vedenia a potom už len kontrolujú zápas. Verím, že dnes to bude mať podobný scenár ako zvyčajne a na konci zápasu sa budeme tešíť spolu s Azerb. z postupu
.
Kto sa inšpiruje, tam prajem veľa šťastia.
/poznámka: brať s rezervou, stať sa môže hocičo
.
GL!
edit///
3:3 KO
. škoda ... za prípadne straty sa ospravedlňujem ... btw/znova sa potvrdilo pravidlo, že tu môj zverejnený tip, nie je výherný. takže nabudúce podávať naopak 
edit2///
hojko: jaky odkur
Zápas: Ukrajina - Azerbajdžan
Tip: Azerbajdžan (2)
Kurz: 2,15
Bookmaker: ifortuna.sk
Dôvera: 5,5/10
Dnes ma celkom zaujal tento zápas. Je to 4/F takže viac-menej pôjde o všetko. Kurzy sú celkom vysoké, čo na prvý pohľad odráza, ale nemusí to tak byť. Podľa mňa je Azerbajdžan v tomto zápase jasný favorit. V základe hraje 5 brazilčanov + skvelý brankár (2 zápasy = 1 gól). Dokážu sa rýchlo dostať do vedenia a potom už len kontrolujú zápas. Verím, že dnes to bude mať podobný scenár ako zvyčajne a na konci zápasu sa budeme tešíť spolu s Azerb. z postupu
Kto sa inšpiruje, tam prajem veľa šťastia.
/poznámka: brať s rezervou, stať sa môže hocičo
GL!
edit///
3:3 KO
edit2///
hojko: jaky odkur
-
hojko
Site Admin
Sry, ale opacne by to bola jednotka. Skocilo to ale remizouReli.C napísal:takže nabudúce podávať naopak
BTW teraz by mohol Boston a Edmonton zacat v NHLke bodovat, tahaju zlu snuru, uz by sa to aj mohlo zmenit.
Čo myslíte, dám to?
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... NP6E4pE%3D
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... NP6E4pE%3D
-
Peter_Retep
VIP
no dnes som dal
Everton - Sunderland - 1 - snad to vyjde everton by nemal zakopnut
Chelsea - Birmingham - 1 - no chealsea je silne ale birmingham neprehral 12 krat po sebe tak neviem neviem
CSKA Moskva - Cechov - 1 - neni o com
vyhra 15€..snad to vyjde
takze vyslo a mam v podstate vklad na vikend
Everton - Sunderland - 1 - snad to vyjde everton by nemal zakopnut
Chelsea - Birmingham - 1 - no chealsea je silne ale birmingham neprehral 12 krat po sebe tak neviem neviem
CSKA Moskva - Cechov - 1 - neni o com
vyhra 15€..snad to vyjde
takze vyslo a mam v podstate vklad na vikend