ale fakt nie cestny, ja som mal cestny, na cesty bez debaty je to naj volba ale chodim take trasy ze casto aj do kopca na nejaku zrucaninu pozriet kde byva vela kamenov, korene a nespevnena cesta alebo v septembri som bol napr. na cyklotrase Dunajská Magistrála, a neviem si predstavit ze by som tam mal ist cestakom teda, preto chcem trekovy resp. crossovy bikeSteju napísal:cestny tiez zvlada teren, ak ho zvlada jazdec ;]
Aky mate bike ?
prave preto ho nechcemMateq napísal:to povedz galuskam keď budeš opravovať defekt na prvom konári, cez ktorý prejdeš.
bike sice pekny ale skus na nom prejst 200 km po cestach za den a potom sa ta opytam ci radsej nie je vhodnejsi trekovy
, bicykel treba vyberat podla toho kde s nim planujes jazdit, aka trasa a teren a defekt to je zalezitost jednak nahody a potom stavu trasy, nemusis ho dostat roky ale pride taky den ze ho dostanes dva krat po sebe...
mas pravdu, ten Beast je relativne tazky a na dlhe trasy nie je velmi vhodny, ale to mne vyhovuje, radsej som na nom kratko ale o to viac sa vyblbnem, a nemusim furt strachovat ze ci sa mu nieco nestane, alebo ci niekde nezapadne.. Je to o prioritach, ako nakoniec vsetko v zivote 
V podstate som nikdy nechapal take tie typy co su schopne jazdit s bajkom niekde po rovine cely den,to radsej ist niekam iba na hoďku do lesa a pod ale nech to ma trochu šťavu..
V podstate som nikdy nechapal take tie typy co su schopne jazdit s bajkom niekde po rovine cely den,to radsej ist niekam iba na hoďku do lesa a pod ale nech to ma trochu šťavu..
vies co ja mam teraz MTB tiez viac menej do terenu tazsieho Vector Patrol (teraz je uz znemena tusim znacka na Vertec) no rokmi bicyklovania som sa dostal z lesa a roznych polnych ciest... na cestu, ked chce clovek nieco na dvoch kolesach aj vidiet tak ta tomu nevyhne si myslim, preto chce aj trekovy bike
Re: Aky mate bike ?
Čaute
Ako vidím je tu veľa skúsených cyklistov ktorí majú veľké skúsenosti s rôznymi značkami a druhmi bicyklov. Prosím vás poraďte mi nie-aký bicykel ktorí na rôznych terénoch vydrží mojich 106kg
! Cena by sa mala pohybovať do tých 400€!
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ykjam: Za 400 eur mas prakticky rovnaku ponuku, niekde zaplatis par eur za znacku navyse, vela tam toho nenavyberas. Takze ocakavaj v ponuke tak vybavu Shimano Acera, v lepsom pripade pri vypredaji Alivio, nejaku priemernu, ak nie podpriemernu vidlicu, brzdy by som volil skor bezne Vecka, ziadne kotucovky. Na tu vahu si skor dat asi pozor na kolesa.
Rozmýšľal som nad: Merida SUB 40-D , Merida Matts TFS 300-V, Merida Crossway 8-SX !!!
Poraď mi ešte nieaky !!!
Poraď mi ešte nieaky !!!
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
tusim, ze mam Merida Matts TFS 500-V, velmi dobry bike, uz sa tesim na jar,leto, jesen a na vylety na pivo.
Ja mám skladačku neviem presne znaku všetkých komponentov ale aspoň približne
Rám: Vector
Vidla: RMX (neviem presne typ)
Prehadzovanie: shimano
Rafiky: nejaké dvojvrstvové spevnené (RMX Dragon sa mi vidí)
Plášte: Kenda
Brzdy: taktiež shimano
Največšia prejdená diaľka za jeden deň 60km riadna fuška to bola pre niekoho rozcvička
Rám: Vector
Vidla: RMX (neviem presne typ)
Prehadzovanie: shimano
Rafiky: nejaké dvojvrstvové spevnené (RMX Dragon sa mi vidí)
Plášte: Kenda
Brzdy: taktiež shimano
Največšia prejdená diaľka za jeden deň 60km riadna fuška to bola pre niekoho rozcvička
ja mam tiez ram vector Hi-TEN ocel, nemozem mu zatial vycitat nic len to ze nerastol so mnou 
a zatial najvacsia vzdialenost za den bola 186 km
a zatial najvacsia vzdialenost za den bola 186 km
draco: Tak to musela byť ale riadna fuška
no dosť záleží aj od typu bicykla 
-
PAIN
Light Professional
cestny karbonovy bicykel Factor 001 z dielne inžinierov z F1, cena = 25 000€...a nie ja ho nemam 
Merida TFS XC400 novy model
ale asi predam bo nebars bicyklujem
ale asi predam bo nebars bicyklujem
please,poradte mi aku prilbu kupit,chystam kupit bike mtb,a neviem aka je najvhodnejsia na vecsi teren crossova alebo ta clasika
skus zadefinovat prilbu crossovu a clasiku
ja osobne mam ETAPE prilbu (okolo 15e ma vysla), ceska firma tusim... hlavne je aby ti dobre sedela na hlave, aby nebola tazka a mala dostatok vetracich otvorov aby si sa nepotil pod nou a nebolo by odveci aby mala aspon v prednej casti (na otvoroch) taku sietku, aby sa nestalo ze ti tam vleti nejaka osa a postipe ta, myslim ze to je taky zaklad... a nie vzdy su drahsie znackove prilby lepsie