Ak nie tak potom Panelak to je moje
Aký seriál je podľa vás najlepší ???
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aký seriál je podľa vás najlepší ???
Zaujimavy clanok o serialov v televiziach na Slovensku: Televízne seriály - zábavné a odpísané
Pre mna celkom zaujimavy clanok s ktorym sa da suhlasit, aj ked nie uplne vo vsetkom. Ale rozhodne suhlasim s tym tvrdenim, ze pre divaka na Slovensku je najzaujimavejsie imitovanie madarskeho prizvuku a hra na mafiu, ked v kazdej vete padna nadavka. Pamatam si, ked raz kamarat v krme rozpraval o tom, ako bol pred par rokmi na podobnom predstaveni, ktore sa neskor dockalo aj svojej TV verzie, tusim to bolo prave spominane Mafstory. Divaci v hladisku vraj saleli od smiechu a strasne tlieskali, ked v dialogu padla nadavka. Mozno sa da povedat, ze je to tym, ze do divadla chodia skor ludia s vyssim vzdelanim alebo pracou, ktora si vyzaduje slusne oblecenie a spravanie, preto ten nezvyk na vulgarizmy.
Pre mna celkom zaujimavy clanok s ktorym sa da suhlasit, aj ked nie uplne vo vsetkom. Ale rozhodne suhlasim s tym tvrdenim, ze pre divaka na Slovensku je najzaujimavejsie imitovanie madarskeho prizvuku a hra na mafiu, ked v kazdej vete padna nadavka. Pamatam si, ked raz kamarat v krme rozpraval o tom, ako bol pred par rokmi na podobnom predstaveni, ktore sa neskor dockalo aj svojej TV verzie, tusim to bolo prave spominane Mafstory. Divaci v hladisku vraj saleli od smiechu a strasne tlieskali, ked v dialogu padla nadavka. Mozno sa da povedat, ze je to tym, ze do divadla chodia skor ludia s vyssim vzdelanim alebo pracou, ktora si vyzaduje slusne oblecenie a spravanie, preto ten nezvyk na vulgarizmy.
-
Robbie42
Light Professional
Tak po zimnych prazdninach mensi update
Po zhliadnuti komplet serialu Scrubs musim povedat, ze ma u mna absolutne komedialne prvenstvo (blizko je hadam len Frasier).
Najlepsia komedia : Scrubs
Najlepsie krimi : Dexter
Najlepsia "drama" : Lost
Najlepsia komedia : Scrubs
Najlepsie krimi : Dexter
Najlepsia "drama" : Lost
Prison Break, CSI, NCIS, Band of Brothers (dá sa to pokladať sa seriál), Knight Rider 2008 (čítam na to plno kritiky, ale mne sa proste páči
) a našli by sa i dalšie...
Dnes je to suverenne Big Bang Theory 
priatelia,C.S.I kriminálka Las Vegas ,hviezdna brana ,
Red dwarf / Cerveny trpaslik
IT Crowd / Particka IT
8 simple rules
Misfits
that 70's show
Freaks and geeks
Black books
a v poslednej dobe som sa namotal na 4400 to je tiez super a aj heroes sa mi pacil ale skoncilo to pre mna prvou seriou. skoda ze uz neexistuju serialy podobne vyssie menovanym. take nieco ako HIMYM, big bang theory , two and half man su podla mna ciste americke braky. neviem preco ja serialy milujem ale hentoto je mi proti chuti a nerozumiem co na tom vsetci vidite , uplne trapne napodobovanie humoru skutocnej britskej klasiky
IT Crowd / Particka IT
8 simple rules
Misfits
that 70's show
Freaks and geeks
Black books
a v poslednej dobe som sa namotal na 4400 to je tiez super a aj heroes sa mi pacil ale skoncilo to pre mna prvou seriou. skoda ze uz neexistuju serialy podobne vyssie menovanym. take nieco ako HIMYM, big bang theory , two and half man su podla mna ciste americke braky. neviem preco ja serialy milujem ale hentoto je mi proti chuti a nerozumiem co na tom vsetci vidite , uplne trapne napodobovanie humoru skutocnej britskej klasiky
-
lekoklatik
VIP
Pravidelne pozeravam Frasiera so slovenskym dabingom.
Dnes ma uplne dostala S08E11 Motorskills 17:08 je totalny zabijak
.
Uplne umieram ked sedia v lavici vo vecernej skole a Frasier s Nailsom sa rozhodnu "srat" na skolu. Ze kurzom jednoducho len tak prejdu. Proste sa z nich stannu lajdaci
Dnes ma uplne dostala S08E11 Motorskills 17:08 je totalny zabijak
Uplne umieram ked sedia v lavici vo vecernej skole a Frasier s Nailsom sa rozhodnu "srat" na skolu. Ze kurzom jednoducho len tak prejdu. Proste sa z nich stannu lajdaci
Môj najobľúbenejší seriál je 24 hodín, špica. Jack nemá chybu, kto pozná, vie.
Akurát dopozerávam siedmu sériu, už je v pohybe ôsma.
Akurát dopozerávam siedmu sériu, už je v pohybe ôsma.
- Prílohy
-
- jack1.jpg (43.54 KiB) 1368 zobrazení
-
- jack2.JPG (17.33 KiB) 1368 zobrazení
Jack Bauer je novodobý Chuck Norris to je jasné.
http://boortz.com/more/funny/jack_bauer_truths.htmlWhen Batman is in trouble, he turns on the Jack Bauer signal.
When Google can't find something, it asks Jack Bauer for help.
In 96 hours, Jack Bauer has killed 93 people and saved the world 4 times. What the hell have you done with your life?
People with amnesia still remember Jack Bauer.
When the boogie man goes to sleep, he checks his closet for Jack Bauer.
Mam rad celkom anime, a toz Simpsons, ale aj Futurama, pri tychto dvoch ma zvykne bolievat branica 
Ale aj krok za krokom, show billa cosbyho, ..., ...
Ale aj krok za krokom, show billa cosbyho, ..., ...
Kosti
Dr. House
Big bang theory
How i met your mother
Two and half men
NCIS
Greys Anatomy
tieto su pre mna najlepsie co stale pokracuju
a tieto uz bohuzial skoncili
Krok za krok
Show billa cosbyho
Priatelia
a na Dextera som zabudol
Dr. House
Big bang theory
How i met your mother
Two and half men
NCIS
Greys Anatomy
tieto su pre mna najlepsie co stale pokracuju
a tieto uz bohuzial skoncili
Krok za krok
Show billa cosbyho
Priatelia
a na Dextera som zabudol
ja som fanúšikom HI-TECH vecí tak preto mám rád nový Knight Rider, pred tým do bola Zmija, ale rád si pozriem aj sitkomi typu 2 a pol chlapa, Krok za kroko...., pozriem si aj kriminálky typu Kobra 11, a niekedy aj C.S.I.. Ale najlepším seriálom aky som kedy videl bol jednoznačne Prison Break!!!!
-
Robertko
Light Expert
Smallville 
Kyle XY (kiež by v ňom pokračovali..
)
Two and a half man
Futurama
The Simpsons
Gossip Girl
The Big Bang theory
dosť žeriem aj CSI, všetky
aaa skoro som zabudol Dexter, oto je fasa seriál
)
ak si na niečo spomeniem tak editnem ešte.
Kyle XY (kiež by v ňom pokračovali..
Two and a half man
Futurama
The Simpsons
Gossip Girl
The Big Bang theory
dosť žeriem aj CSI, všetky
aaa skoro som zabudol Dexter, oto je fasa seriál
ak si na niečo spomeniem tak editnem ešte.
Podla mna su dobre: Knightrider,Simpsonovci,Dva a pol chlapa

-
MisguidedAngel
Star
ooo knight rider ano, ale len z cirej nostalgie

Keď Knight Rider, a to z nostalgie, tak jedinte v tomto znení -> 
A Star Trek TOS tiež..
a
A Star Trek TOS tiež..
a
-
MisguidedAngel
Star
tak tomu ver.. ORF rulz.
normalne utieram slzu.
sa divim ze sa na mna ta nemcina nenalepila, ked som toho tolko kukal na rakusanoch...
normalne utieram slzu.
sa divim ze sa na mna ta nemcina nenalepila, ked som toho tolko kukal na rakusanoch...
Hehe, tak tak. Ešte som chodil do skôlky tak okolo roku 1988, tak takéto seriály boli jedine na ORF u nás ani náhodou, vtedy ani satelity neboli, aspoň nikto o nich ani nepočul v tom čase nieže mal a pozerali sme ORF aj keď nemecky nikto nevedel.
Dosť dlhý čas dávali Star Trek TOS na ORF vždy o 16:30 keď sa dobre pamätám. A predtým vždy bol Knight Rider.
Nasledujúce vety som si zapamätal navždy...
original:
Dosť dlhý čas dávali Star Trek TOS na ORF vždy o 16:30 keď sa dobre pamätám. A predtým vždy bol Knight Rider.
Der Weltraum – unendliche Weiten. Wir schreiben das Jahr 2200. Dies sind die Abenteuer des Raumschiffs Enterprise, das mit seiner 400 Mann starken Besatzung fünf Jahre lang unterwegs ist, um neue Welten zu erforschen, neues Leben und neue Zivilisationen. Viele Lichtjahre von der Erde entfernt, dringt die Enterprise in Galaxien vor, die nie ein Mensch zuvor gesehen hat.
original:
Space... the Final Frontier. These are the voyages of the starship Enterprise. Its five-year mission: to explore strange new worlds; to seek out new life and new civilizations; to boldly go where no man has gone before.
zil som Stargate-om