aj podla mna to tak bude, na zeny jednoducho posobia prirodne pudy ktore su potom silnejsie ako oni samebrainwirm napísal:uplink ver tomu ze pri kazdej jednej jedinej babe existuju okolnosti za ktorych by sa dala zviest, skratka ak raz musi tak musi, niektora pre hento niektora pre daco ine, ale na kazdu a jednu daco plati, koli comu by to zrobila.. neexistuje vynimka.. to uz ze nie pri kazdej sa takato okolnost musi objavit, to je ina vecale v principe ziadna neje 100% ako tomu vy hovorite "verna"...
problem - neviem doverovat
-
Kamilgxk
Medium Expert
Re: problem - neviem doverovat
ahoj
dám ti radu:
radšej sa s ňou rozíď a ak ti mam pravdu povedať tak sa s ňou už ani nestretávaj
viem že je to ťažké ke´d niekoho lubiš a ešte sa musíš s ňou rozísť, ale ver tomu, že to bude tak lepšie...
ste s iného mesta a tak ak s ňou budeš dalej pokračovať budeš prežívať strašné muky( čo robí?, s kým je?, nieje sním? apod. )
určite raz nájdeš jednu pri ktorej budeš vedieť, že aj keby si pred nu prišli kľaknúť všetci ktorý sa jej páčia a prosili by ju aby s jedným s ních začala chodiť tak by ich poslala do prdele a prišla by za tebou.
Ono viem, je to ťažké, ale ak s ňou ostaneš budeš trpieť a aj keď sa s nou rozídeš budeš trpieť, ale to ti skor prejde ako žiť v nedovere ...
ale to len moj názor
veľa šťastia a dúfam že sa rozhodneš správne

dám ti radu:
radšej sa s ňou rozíď a ak ti mam pravdu povedať tak sa s ňou už ani nestretávaj
viem že je to ťažké ke´d niekoho lubiš a ešte sa musíš s ňou rozísť, ale ver tomu, že to bude tak lepšie...
ste s iného mesta a tak ak s ňou budeš dalej pokračovať budeš prežívať strašné muky( čo robí?, s kým je?, nieje sním? apod. )
určite raz nájdeš jednu pri ktorej budeš vedieť, že aj keby si pred nu prišli kľaknúť všetci ktorý sa jej páčia a prosili by ju aby s jedným s ních začala chodiť tak by ich poslala do prdele a prišla by za tebou.
Ono viem, je to ťažké, ale ak s ňou ostaneš budeš trpieť a aj keď sa s nou rozídeš budeš trpieť, ale to ti skor prejde ako žiť v nedovere ...
ale to len moj názor
veľa šťastia a dúfam že sa rozhodneš správne
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nechcem ti to kaziť ale existujú aj teké, alebrainwirm napísal:ale v principe ziadna neje 100% ako tomu vy hovorite "verna"...
každá na neveru aspon raz v živote pomyslí
Myslieť si môže kto chce čo chce..
Ja by som tiež pretiahol v duchu všetko čo by stálo za to.
Láska je vernosť, nie slepota
Ináč hento čo ti povedala, je dosť hustý výrok asi by som sa jej spýtal, že ako by sa cítila, keby jej poviem, že chcem byť stále s mojou bývalou, sem tam sa stretneme a boli by sme spolu keby nemala chlapa a že ju mám iba na to aby som mal pravidelný sex...
Láska je vernosť, nie slepota
Ináč hento čo ti povedala, je dosť hustý výrok asi by som sa jej spýtal, že ako by sa cítila, keby jej poviem, že chcem byť stále s mojou bývalou, sem tam sa stretneme a boli by sme spolu keby nemala chlapa a že ju mám iba na to aby som mal pravidelný sex...
-
Kamilgxk
Medium Expert
aj aj som sa jej na to spytal, a povedala mi ze by sa jej to nepacilo a podobne a ze by jej to ublizilo, ale ze podla nej je toto nieco ine.begbeee napísal:asi by som sa jej spýtal, že ako by sa cítila, keby jej poviem, že chcem byť stále s mojou bývalou, sem tam sa stretneme a boli by sme spolu keby nemala chlapa a že ju mám iba na to aby som mal pravidelný sex...
Ona jednoducho nevie co chce, nikdy sa nevie rozhodnut v nicom. ale teraz to uz prepiskla
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
takze ako to chces nakoniec spravit? nechas to tak ? neodpustis? je pravda ze toto sa tazko prehlta ale...musis vediet ty sam ci to nespravi nabuduce ak mas istotu zeby to ozaj spravila tak ju pust ale ak nie tak sa oplati risknut, ale davaj si pozor
-
Kamilgxk
Medium Expert
lollo napísal:takze ako to chces nakoniec spravit? nechas to tak ? neodpustis? je pravda ze toto sa tazko prehlta ale...musis vediet ty sam ci to nespravi nabuduce ak mas istotu zeby to ozaj spravila tak ju pust ale ak nie tak sa oplati risknut, ale davaj si pozor
po pravde neviem dali sme si cas do piatku a v piatok sa uvidi.lollo napísal:takze ako to chces nakoniec spravit? nechas to tak ? neodpustis? je pravda ze toto sa tazko prehlta ale...musis vediet ty sam ci to nespravi nabuduce ak mas istotu zeby to ozaj spravila tak ju pust ale ak nie tak sa oplati risknut, ale davaj si pozor
ale ja stale neviem co mam spravit. Hlava mi hovori jedno srdce sem tam jedno a sem tam druhe. Ale myslim si ze snou uz nebudem mat istotu aj keby ma o tom presviedcala. Ide o to ze ja by som to strasne rad rsikol, ale ked viem ze ked pojde von a ja nebudem snou tak sa budem zozierat skym je atak podobne az budem mat z toho vlasy dupkom.
mozno som len slaby na to aby som sa snou rozisiel. Vsetko sa vyjasni v piatok. A asi sa najskor rozhodnem podla rozhovoru co budeme este mat, ale nevidim to velmi positivne.
Od vtedy sme si uz par krat pisali a tak, ale vzdy ked prislo k tomu ze sa rozlucime definitivne tak som zaspatkoval.
OMG, prepáč, ale: písali? WTF? Sa jej buď neozvi alebo spolu hovorte (najlepšie osobne, keďže sa to teraz nedá tak telefonicky, ale nie žiadne 3 hodinové telefonáty na konci ktorých sa už budete chcieť zabiť, ale jednoduché o tom ako sa má a tak normálka, len aby vedela, že na ňu myslíš trošku).